18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

sadece55

bir cacık olmaz kalite ortada

Ekrem

Farklı düşünen olabılır ama bir tane göğsüyle top indirip de sağa sola pas attıgını görmedım boşş çok boşş

cgr

Samsunspor'un önümüzdeki maçlarında gözüm kapalı ilk 11'e ilk sırada yazacağım kişidir... ;)

beşnumara

Vuruşlarını düzelt artık yeteeerr... ya da git kendini sakatla hocanın senden vazgeçeceği yok.

Lusage

Şu kanatları tam anlamıyla kullanabilsek Bance hakkında net birşeyler diyeceğim ama yok abi yok. Adama defanstan yüksek top şişirmekten başka bir şey yapmıyoruz..

Jnr.Serkan

03 October 2011, 11:05:36 #320 Son düzenlenme: 03 October 2011, 11:21:18 Jnr.Serkan
Ben anlamıyorum.Bu adamın işi gol atmak değil diyorlar.ee madem bu adam gol atmıcak neden forvet.Ağaç dikseydik o zaman forvete.Adam her maç 2-3 tane %100 lük gol kaçırıyor sonra cevap olarak rakibi yıprattı deniyor.Bu golleri Bance değilde atıyorum Turgut kaçırsa,Serkan Aykut kaçırsa 3-4 maç üst üste,sonunda ıslıklanır...Bu adam'ın ismi Aris değilde Aliş  olsaydı tü kaka denip küfür edilirdi.

HoliganSamSunLu

ileride yalnız kaldığı sürece biz daha çok saç baş yolar ve bu başlığa çok dilekler yazarız

twitter

kýzýlyýldýz55

bance nin  oynadığı takımlarda attığı gol sayısına bakarsak formda olursa bir sezonda 7 veya 8 gol atıyor o da formda ise..
ayrıca gol attığı liglerde afrika ligleri ve belçika almanyada  ise normal performansının biraz  üstünde bir performans sergilemiş.
çok umutluyuduk ama ...

feveran

yalnız kalıyor ilerde adam daha ne yapsın sadce son vuruşalr yok patlama beklıyoruz ondan

kuzey55

SADECE SON VURUŞLAR YOK DİYOSUN ARKADASIM ŞAKA GİBİ YA :) OLMASI GEREKEN O ZATEN FORVET OYUNCUSU O BEN Mİ GİRİP ATACAM GOLLERİ

LisandroLopez

Beyler siz forvet ile santrafor kelimelerini karıştırıyorsunuz...

masbene

Forvet, futbolda amacı gol atmak olan hücum oyuncusu anlamına gelir. Uzun boylu, seri, pas trafiğini oluşturacak şekilde orta sahaya da yardım eden, santrafor etrafında kat ederek topları tamamlayan, çapraz koşuları ile rakibi zorlayan çok ofansif oyunculardır. Santraforun indirdiği topları temizlerler.

Santrafor [değiştir]Santrafor, futbolda oyunuların sahadaki mevkilerine göre verilen isimlerden birisidir. Topu oyuna santradan başlattığı için bu ismi alan santrafor; sahadaki amacı gol atma olan ve forvet hattının en uç noktasında görev yapan ve ceza sahası içerisinde bitirici vuruşlara sahip futbolculara verilen isimdir.

kuzey55

ARKADASIM ZENKE ,BANCE VE EKİGHO BU TAKIMDA GOL GÖREVİ OLAN OYUNCULARDIR VE SADECE SON VURUŞLARI KÖTÜ DEMEK ÇOK SAÇMA.ZATEN BU ADAMLARIN GOL ATMASI LAZIM.

masbene

herkesin morali bozuk elbette. ama artık bırakalım bu o atmadı bu atmadı laflarını. her oyuncu basarısızlık da yasayabilir. gol atınca iyi gol atamayınca adamı yerden yere vur. şanssızlıkdı ve hatalarla dolu bir maçtı işte. herşeyin düzeleceğini biliyoruz. en azından şahsım adına inanıyorum.