Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

mimar55

hoca bu futbolcuları topla 7 gün bir odaya girin avrupadaki maçları seyredin hiç olmazsa futbolu seyrederek öğrenin...

HoliganSamSunLu

1. Mustafa sarp denilen şahsın bu takımda yeri yok ya adamın her hareki yanlış faydalı ben hiç bir katkısını göremedim.
2.. solda ergün çok zayıf bugün adamlar bizim sol kanadı yürüyerek dalga geçerek geçti..
3... sol açıkta ufuk mutlaka oynamalı bu gün oynadığında oyunun kaderini nasıl değiştirebileceğini gösterdi.
4...adem alkaşi sakat değilse mutlaka sağ kanatta yer almalı
5....bansenin yanında zenke özellikle iç saha maçlarında oynamalı,
6.... petkoviş lig öncesi bütün demeçlerinde yenilse bile oyunu rakibine kabul ettiren bir takım olucaz derken sanırım bundan bahsetmiyordu eee o zaman o pembe tablolar çizdiği takım nere taraftar bir an önce bu takımı göremke istiyor yoksa sabrımız taşacak.

Bugünün tek olumlu tercihi kalcei ertuğruldu o muhteşem iki haftadan sonra ahmeti oynatsaydıu gerçekten çok yazık olurdu tek olumlu şey bugün buydu.

ngonge

Evet tam tahmin ettiğim gibi gene bir mağlubiyetten sonra istifa sesleri çıkmaya başladı bile. Hatta geçen yıl giderken arkasından demediği bırakılmayan Kaplar bile yeğ tutulmaya başlanmış.

Öncelikle böyle bir mağlubiyetin geleceği belli idi. Takımın nerede olduğunu gösterecek, hayallere kapılmamasını sağlayacak, umulur ki ayaklarını yer basmasını sağlayacak bir mağlubiyet.

Petkoviç'ten önce son gün transferleri bakalım, bir sürü isim. Hatırladığım kadarıyla taraftar oldukça mutlu ve ümitliydi bu isimlerden.

Ama şu unutuldu ki taşıma suyla değirmen dönmüyor. Takım şu anda takım hüviyeti kazanmaktan oldukça uzak. Hoca da ki bence en çok eleştirileceği nokta, Sarp gibi Fink, Dominguez gibi tanıdığı ve tecrübesi ile takımın şu uyum sürecinde katkı sağlayacağını düşündüğü isimleri oynatması.

Ancak açık nokta şu ki rotasyon olmadığı ve bu oyuncular hem fiziksel hazır olmayıp hem de uyum sağlayamadığı için sahada saman alevi gibi bir parlayan bir sönen bir takım var.

Kadroda 10 tane fazla yedek oyuncu var, yazık ki bu oyunculara  tahminen fazladan 3 milyon tl (300x10) gidiyor. Bu kadar kalabalık bir kadrodan da bir takım yapmak imkansız bence. Keşke takıma bu oyuncular son gün alınırken kadroya giremeyen fazlalık oyuncular da takımdan seri bir şekilde gönderilseydi.

Yurtdışında yaşayanlar olarak çok fazla içinde olmasak da bakıyorum sahada bir dostluk maçına çıkmış toplama bir takım görüyorum geçen yılın zayıf ama dirençli ve birlikteliği yüksek olan takım sanki yeğdi. Hocanın kimi oynattığından çok sahada bir bütün olabilmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Bütün maç stadda Zenke dendi ama Zenke'nin de rakibe fual yaparak bir pozisyon bulması dışında sahada etkinliği yoktu. Belki de taraftar Zenke derken geçen yılki ruh nerede diyordu kim bilir...

Her neyse devre arasına kadar sabretmekten başka çare yok. Ancak bu sürede bu takımdan gidenler ve eksiklerin kapatılması ile ciddi bir ekip olabilir.

Yoksa kim gelirse gelsin bir sonuç çıkmaz bence.

Burak

Oldum olası ben yaptım olducu hocaları sevmem inşallah öyle değilsindir. Sen Kemal'i sağ beke koyunca Kemal'den sağ bek olmuyor.Ayrıca kaç maçtır Dominguez'i de sol forvet oynattın. Madem 3 forvet oynuyoruz Bance - Zenke - Ekigho bir arada oynayamaz diye bir kural mı var . Ayrıca Akaki'ye verilen parayı da sokağa atmış bulunmaktayız sanırım Ersin Akaki kadar çok rahat oynardı . Hele Akaki'yi oynatmak uğruna Kemal'i sağ beke koymak yapılacak iş değil yahu. İç sahada kendi ayarımızdaki takımlara puan kaybetme lüksümüz yok. Hocaya karşı çok umutluydum bu umudum biraz zayıflasa da devam ediyor. 3-4-3 ten vazgeçerek takıntılı olmadığını gösterdin ama doğruları bulman gerekiyor

hacettepeli

kovulmadan tercihlerini gözden geçirmeni öneririm hoca  :rulet:

beşnumara

Hoca sen ne yapmaya çalıştığını biliyor musun?Eğer biliyorsan konuşmaya gerek yok.Yine döndün 3-4-3 sevdasına ama kemal'i sağa koyuyorsun en son adam olarak geri gelip 2-3 topu kornere attı atmasa gol yiyorduk.Barcelona bile bu sezon başladı 3-4-3 oynamaya.Yıllardır beraber oynayan ve üst düzey oyuncular olduğu halde.Lazar'ı neden oynatmazsın,isimlere neden takılı kalırsın?İsimlere değil formayı hakedene ver artık formayı.Adamlar dökülüyor sen muratı yedek oynatırsın.Bülent kocabey maçın en iyi oyuncusuydu onu oyundan alıp 18'e hiç almadığın Ufuk'u kurtarıcı olarak oyuna alıyorsun hem de en iyi oynayan bülent'in yerine.Dedim ya sen ne yaptığını biliyorsan benim diyeceğim hiç bir şey yok.İnşaallah macerayı bırakırsın.

feveran

allah bel..... versin petkoviç saat gece 4 den beri uyumuyorumm

özkan

altunay

stoperi sağ bek oynatan şahsiyetten bişe bekleyemeye gerek yok petkoviç seninn.....................................

ErkÇay55

Bana göre hoca kredisini tüketmeye başlamıştır.Manisa yenilgisiyle beraber birinci kredisini tüketmiştir.Türk futbolunu tanımayan,hırsı olmayan,dünkü maçta konu mankeni gibi maçı izleyen Petkoviçe açıkçası güvenmiyorum.Tüm sitedeki arkadaşların ve kamuoyunun aynı noktalarda birliktelik sağladığı konularda hocanın hala kendi bildiğin okuması çok ilginç.Takımımızın başına iyi bir yerli Türk hoca getirilmesinin daha doğru olacağı kanatindeyim.Hatta daha ileri giderek boşta olan Tolunay'ın bu takımı daha iyi oynatacağı düşüncesindeyim.

cembaba

Çok abartıyorsunuz. Kalpar'a yaptığımızı Petkoviç'e yapmak çok saçma.

HoliganSamSunLu

bu adam 1 ayda bizim sinirlerimizi iflas ettirdi

ibo055

hoca  adamgibi oynat takımıı   sonrasına karışmam  :-X

GökhanÇağlar

dün atılan 2 penaltı gol olsaydı,kimse hocaya giydirmeyecekti...

tamam bazı yanlış tercihleri olabilir ama bu kadarını haketmiyor,biraz sabretmemiz lazım.

Antep bile Tolunay ı 4. maglubiyetten sonra gönderdi.

diger takımlara göre çok kaliteli hocamız var arkasında durmalıyız, Petkoviç de zaten hatalarını anlamışdır

umarım bu arayı çok güzel degerlendirir...

Tufan

Kemal'den sağbek yaratmaya çalışmasın
Zenke-Ekigho-Bance ilerde 3lü oynasın
Murat 11de başlasın Dilaver'e şans versin takımda çıksın sahada topunu oynasın başka bir beklentim yok hocadan yoksa hocanın idman anlayışının, dialogunun, kulübede duruşunun gayet iyi olduğunu düşünüyorum.