Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

celebi

domingez ısrarından vaç birader  :x(( :x(( :x(( :x(( :kafa: :kafa:

fanatik samsunsporlu

domingez hocanın ısrarla istediği adamdı.fos çıktı.kendi takımındaki  10 numara moreno kostanzoyu almadı da gitti onu aldı

feveran

hikmet karaman oleyyyyy inan petkovıc yazık sana hoca degılsın senın peşine  deplesmanlara gıdılmez yazıklar
olsun hikmet karaman istiyoruz petkovıç istifa

Musti

O kadar da değil.

Bu takım sıfırdan kuruldu. Sadece sabır gerekli. Antep gibi olsaydık tamam ama bizim şartlarımızda kötü değiliz.

LisandroLopez

Kemal den sağ bek yaratmak inanın bana deveye hendek atlatmaya çalışmaktır bakın gerçekten..

cembaba

Abartmayalım arkadaşlar. Bende kızıyorum ama o kadar da değil yani.

LisandroLopez

Abi sen Akaki denen ayağa pas yapmaktan aciz adamı stoper oynatıp Kemali sağ bek de nasıl oynatırsın.
Bu takımın ortasahasının Xavi si Murat Yıldırım dır.Pozisyon yaratmaya takımı öne taşımaya çalışan oyuncu Murattır.Ne Fink ne Mustafa Sarp bi Murat etmez.

mehmet yılmaz

Hocanın ne yaptığını anlatabilecek kimse olabileceğini sanmıyorum.
Biz de az buçuk anlıyoruz futboldan, tamam o iş mesleğimiz değil ama futboldaki temel kurallardan birisi 'form durumu ne olursa olsun mevkinin adamını oynatmalısın.'
Kemal çok iyi bir stoper, adam geçirmez. Ama ayıp değil mi? Çocuğu sağ bek oynatıp Bank Asya seviyesindeki Khubutia'yı stoper oynatıyorsun. Üstelik sağ bekte öyle ya da böyle Pal Lazar var. Bir tane hücum yapamadık sağdan. Dominguez çok kötü oynarken onu ısrarla oyunda tutmak tam bir saçmalık. Yazık...

Büyük bir hayal kırıklığısın benim için Petkoviç.

samuray

hoca aklını başına al lig başlayalı tam 5 hafta olmuş sen hala şapkadan tavşan çıkaramay çalışıyorsun kemaledenh sağbek yaratma peşindesin kredinitükettin artık bence taraftar bile takımdaki oyunculardan senden daha iyi bir kadro çıkarır ya hayret bi şey  >:( >:(

Jnr.Serkan

Kemal'i sağ bekte oynatmak nasıl bir mantık.Olmuyor görüyorsun hazırlık maçlarında o kadar denedin adam stoper işte.Bek özelliği yok takımın sağdan hucuma çıkmasını engelliyorsun

Akaki denen yarmayı oynatmak nasıl bir mantık.Çok iyi olur oynatırsında adamın ne özelliği var her topu şişirip rakibe veriyor.

Pal Lazar gibi bir futbolcun var.Çok iyi olmasada hucuma çıkıyor ofansif katkısı var.Oda olmazsa Adem var en kötü.Kemali Sağ bekte oynatmak Lazar ve Adem'e küfürdür başka bir açıklaması yok bunun.

Mustafa Sarp formsuz görüyorsun.Adam senelerdir formsuz sürekli top kaybediyor.Olmuyorsa zorlama.Klübede Murat gibi rakibi yıpratan hiçbirşey yapmasa rakibi bozan koşan bir murat var.

Dominguez diye bir adam getirdin.Sırf kendin getirdiğin için oynatıyorsun bunun başka bir açıklaması yok.Tam bir rezalet.Onun yerine al Dilaveri oynat çokmu zor.En azından adama şans ver 1 defa.

Çok egoist bir hoca.Kral benim havasında.Kendi doğrularının doğruluğundan emin.kırmızıyı görüpte bu siyah diyorsa mümkün değil kararından dönmüyor bunu bugün dahada iyi anladık.En geç 4 hafta sonra Vlade gider Hikmet Karaman gelir...

zenke

Kendi kuyusunu kendi kazıyor. Kendisinden çok çok ümitliydim ama önümüzdeki 2 İstanbul deplasmanı sonu olabilir :(

55.hakan

Samsun maceran kısa sürecek bu kafayla gidersen o penaltılar gol olsa yırtacaktın ama Kalpar'a gösterilen tepkinin aynısı gösterilmeli.Kötü değişiklikler,egosunu tatmin etme kimde olursa karşısındayım.

twitter

bunları kalparinho yapsa güdümlü füze ile dalardık herhalde

Gorkem

gelmeden önce çok umutluydum hocadan ama hayal kırıklığı oldu benim içinde.