Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

fat55

samuray

inş ertuğrula şans verir yine hadi be hocam şu manisa maçına çift forvet hücum ağırlıklı bi kadroyla çık ya zenke ekgho oynamayınca ilerde bance ço kyalnız kalıyor dominguezdende kanat oyuncusu yaratmaya çalışma be hocam dilaverede şans ver artık sana güveniyoruzda ama sitede olsun taraftarlar arasında olsun bu konuyu paylaşan çok kişi de var

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Serkan - 28 September 2011, 18:44:36
Trabzon maçında kemal yerinde oynadı gibi geldi bana ya :s

Ordu maçında..

Serkan

mimar55

korkmadan oynayalım şov yaparız..=)))

samuray

Alıntı yapılan: Serkan - 28 September 2011, 18:44:36
Trabzon maçında kemal yerinde oynadı gibi geldi bana ya :s
tabiki trabzon maçında yerinde oynadı kemal ben son iki maça derken zenkeyle ilgili diyorum

samuray

hadi hocam utandır bizleri eleştirilerimizden dolayı sana güveniyoruz  ;D >l<

Serkan

Alıntı yapılan: samuray - 01 October 2011, 19:02:41
   tabiki trabzon maçında yerinde oynadı kemal ben son iki maça derken zenkeyle ilgili diyorum

ben bu msj yazdığımda o sayfada kemal i trabzon ve ordu maçında neden sağ bek oynatıyorsun yazmıştı biri kim hatırlamıyorum ona istisnaden yazdım ben

anlztrk

Hocaya zaman tanımak gerek, (Allah korusun) küme falan düşmediğimiz sürece hoca gönderilmeye kalkışılmamalı.

55__Gurbet__55

Hoca Ligin basladigini fark etmedi galiba halen Hazirlik maci yapiyoruz zannediyor. Fantazi yapma oyunculari mevkilerin´de oynat.

ahmetsefa55

kemal sağ bek.
akaki stoper.
domınguez 75 dk oyunda.
ılk 4 hafta 18 de olmayan ufuk kurtarıcı olarak gırıyo.
murat 75 dakıka oyunda yok.son 15 dakıka da ne yapacaksa artık.ordu macında kotu oynadı sanırım o yuzden koymadın.
senın takımının penaltıcısı kım ?
bulent sahanın en ıyısı 60 da cıkıyo.
>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

berkay55

Bu hocayla bu lig bitmez Yapılması gereken tek yorum.ulkende kimi yönetirsen yonet.hala takımı taniyamadi kimin nerde oynayacağını bilmiyor.

cembaba

Bu hafta bizi T.direktörümüz yaktı... Kemal'den sağ bek, 90 dk. uyuyan bir Dominguez, Akaki denen ne yaptığı belli olmayan bir stoper var. Bütün bunların yanında geçen hafta tek kale oynamamızın sebebi, Murat - Bülent - Fink üçlüsü neden bu hafta oynamadı? Zenke geçen hafta oyuna girdikten sonra takımı ateşledi bu hafta neden yedek? Dilaver, Savaş Yılmaz gibi adamlar neden yedek kulübesinde değil? Bütün bunlar bence en büyük yanlışlarıydı.

Her şeyden öte takımda penaltı atacak adam kesinlikle sakin, her pozisyonda rahat bir oyuncu olmalı. Bu adam kesinlikle Dominguez değil...

2 penaltı atamamak da kaderin cilvesi diyelim...

emre

02 October 2011, 17:14:25 #553 Son düzenlenme: 02 October 2011, 17:34:46 emre
Yeniliyorsak hocanın yüzünden!
Kemal stoperlerin arkasını toplamaktan sağ bekte oynamaya fırsat bulamadı.Ne yapmaya çalışıyorsun ah bir anlasak.
Senin yüzünden topculara sövüyoruz,Allah aşkına şu adamları yerinde oynat,vazgeç Dominguez'i solda oynatmaktan.Hatta bu ara hiç oynatma.
Sir Hüseyin nerdesin diye geçti içimden bir ara...(edit.bu aşırı sinirdendi kabul ediyorum ama inatların uğruna yıkıyorsun bizi her hafta)

GökhanÇağlar

hoca gereksiz ısrarlardan vazgeç,Dominguez biraz dinlenmeli..
Dilaver neden kadroda yok kaç maçtır?
Adem ve Lazar varken Kemal neden sag bek?
umarım anlamışsındır hatalarını...