Telemarket'ten, Lig TV Kampanyası

Başlatan cgr, 07 June 2011, 22:44:33

« önceki - sonraki »

celebi

bende Samsunpor paketi aldım. full olsaydı bütün maçları seyretmem lazımdı ama açılmıyor diğer maçlar sende açılıyorsa anlaki fulsündür.

kumköylü ahmet

Ligtvyel Kimse yarisamazki bende alacakdim beklemeye almisdim iyikide oyle yapmisin samsunun tüm maclarini izledim ligtvden

engin55

Alıntı yapılan: celebi - 26 September 2011, 13:15:10
bende Samsunpor paketi aldım. full olsaydı bütün maçları seyretmem lazımdı ama açılmıyor diğer maçlar sende açılıyorsa anlaki fulsündür.

Evet bütün maçlar açılıyordu. İlk hafta sade bizim gençlerbirliği maçı izleniyordu. Sonraki hafta bi baktık bütün maçlar açık. Babamın arkadaşlarıda samsun paketi almıştı onlardada açıktı bütün maçlar. Bizde dedik herkeze açtılar herhalde diye ama uyanıklar full pakete geçirmişler. Böyle olcağı aklımıza gelmezdi

özkan

26 September 2011, 16:15:57 #273 Son düzenlenme: 27 September 2011, 00:25:36 **KaR6**
abi dava açın.imza attığınız evrakta yazıyor nasıl olsa paket adı samsunspor diye.

Ahmeti

Alıntı yapılan: engin55 - 26 September 2011, 15:28:40
Evet bütün maçlar açılıyordu. İlk hafta sade bizim gençlerbirliği maçı izleniyordu. Sonraki hafta bi baktık bütün maçlar açık. Babamın arkadaşlarıda samsun paketi almıştı onlardada açıktı bütün maçlar. Bizde dedik herkeze açtılar herhalde diye ama uyanıklar full pakete geçirmişler. Böyle olcağı aklımıza gelmezdi

Bende bütün maçları izliyorum hatta benim gibi bir akrabamda Samsunspor paketi aldı oda tüm maçları izliyor hatta geçen ay 5 tl.  fatura geldi gittik sorduk digiturk'te bi sorun yok dediler Samsunspor Orduspor maçınıda 15 dakika geç açtılar bende hiç memnun değilim.

celebi

ben çok şükür memnunum fakat bende 4 haftada da başka maç seyredemedim. yani sadece Samsunspor maçları vardı işin enterasan tarafı ben mukavele falanda imzalamadım.

engin55

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 26 September 2011, 16:23:02
Bende bütün maçları izliyorum hatta benim gibi bir akrabamda Samsunspor paketi aldı oda tüm maçları izliyor hatta geçen ay 5 tl.  fatura geldi gittik sorduk digiturk'te bi sorun yok dediler Samsunspor Orduspor maçınıda 15 dakika geç açtılar bende hiç memnun değilim.

Bizde bütün maçları izliyorduk. Bugün aradılar biz samsunspor için aldık dedik full yapmışlar. Faturaya fazla para gelirse vermeyiz dedik. Saat 4 den itibaren kanalları kapattılar. Normal pakete döndürdüler sonunda şerefsizler

özkan

Alıntı yapılan: Umut - 26 September 2011, 16:35:32
Ayni durumdayiz. İlk ve ikinci hafta tum maclar acildi ve fatura 5 tl geldi bu ay. Faturayi sordum gecen ay mac yoktu o yuzden fiyattan dusmustur dediler. Tum maclari da izleyebildigimi soyledim baktilar bilgisayarda size full paket acilmis dediler, sonra tamam duzelttik samsunspor paketi olarak dediler fakat ben halen daha izliyorum tum maclari. Bu ay sonu fatura ne gelecek cok merak ediyorum.
umut senin için durum ne olursa olsun bence sıkıntı yok,baban halleder her türlü  ;D

beşnumara

Benm bildiğim ilk ay tüm maçlar bedava sonra sadece samsunspor maçlarını açıyor.

brigand

az önce sordum konuyu. Türkiye genelinde bu sorun var galiba. hatta az önce eskişehir'den bir adam direk bağlandı müdüre : ) tamamen kod yanlıslığından oluştu. digiturk güya kampanyası devam eden müşterilerine hediye olarak veriyordu ama kod yanlıslıgıyla böyle oldu. bu hafta bu işi çözerler. ekstra bir ücret olmayacak diye biliyorum. eğer bunları izlemek isterse ücret yansıyacak.

34_55

arkadaşlar bende samsunspor paketine üyeyim 2 aydır 10 tl gelen fatura bugün 49,50 tl olarak geldi kazıklandık galiba ben şimdi telefon açıp azıma geleni sayacağım aldığım yere...

brigand

Alıntı yapılan: 34_55 - 11 October 2011, 13:46:14
arkadaşlar bende samsunspor paketine üyeyim 2 aydır 10 tl gelen fatura bugün 49,50 tl olarak geldi kazıklandık galiba ben şimdi telefon açıp azıma geleni sayacağım aldığım yere...

Aldığınız yeri değil direk merkezi arayın bence. Pazartesi günü bende genel merkezde olacağım tekrar soracağım olayı.

mehmet yılmaz

11 October 2011, 13:54:01 #282 Son düzenlenme: 11 October 2011, 14:16:38 samsuni
Lig TV'yi, superonline'ı bilmem ama Vın'dan sağlam kazık atıyorlar.
3 ayda 120 lira vereceğimizi söyleyerek aldığımız pakete daha şimdiden 450 lira ödedik. Üstelik 40 lira kapatma parası ve 40 lira da hiç kullanmadığımız otomatik olarak 5 gün geçmiş olan 4. ay parası da varmış.
Satarken hiç bahsedilmeyen şeyler, abone olduktan sonra birer bire çıkıyor ortaya.
Sinirim geçmedi hala...  :x((

feveran

firmalarda artık banka gibiler eline düştümü paçayı kurtaramıyosun

olcay

yok ya bu ligtv ye de başka hiç bi elektroniğe de güvenmiycen arkadaş.orda çalışan arkadaşlar da üzerine alınmasın ama öyle yani.nasıl hizmet ederiz diye değil nasıl kazıklarız diye ayrıca bi departmanı olduğunu düşünüyorum artık hepsinin.hadi üstler öyle düşünüyo da alttaki müşteriyle bağlantıda olan satış temsilcisi,hiç mi kanına dokunmuyo ya.ben öyle bişey olsam "abi 10 tl gözüküyo ama bak sonra sana 400-500 geçircekler.böyle böyle" diye anlatırım yani.artık gerisi kendi vicdanlarının bilceği iş.. :kafa: