15- Ergün Teber

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:25:10

« önceki - sonraki »

55__Gurbet__55

Ismail Köybasi'dan Hakan Balta'dan, Caglar'dan  Sol bek oluyorsa senden sol bekin krali olur.

erkutdem55

Öyle önemli bir zamanda öyle güzel ve öyle anlamlı bir gol attı ki,bu golü yıllar sonra çocuklarımıza,torunlarımıza anlatacağız.Teşekkürler Ergün.Sen artık Samsunsporlusun.

ChucKeR

sorumluluk alması hoşuma gitti. golden sonra özgüveni yerine geldi galiba.

sadece55

Bu adamın Süper Ligte oynaması sanırım Türkiye deki sol bek sıkıntısını anlatmak için yeterli

fındık

Yerli MARCELO'muzsun sen bizim >l<

kalptenþimþek

cany

yaşı da gençmiş yahu şimdi baktım ??? 30 üstü gösteriyo

babasamsunlu

iyi iyi. .daha da iyi olacaktır..
en azından bek oynamasını biliyor adam..
böyle devam et  :kanka: :kanka: :ok :ok

HoliganSamSunLu

ergün trabzon maçında attığı golle bizi haykliyle mutlu etti ama malesef samsunspor için yeterli görmüyorum yada onu tamalayacak bir ufuk bayraktarın olamamı bence bu haliyle sol kanadımız iyi görünmüyor.

samuray

yi bence ergün türkiyede zaten sol bek sıkıntısı var ofansif anlamdada zaman zaman etkili çıkılar yapabiliyor asıl sıkıntı bi yedeğinin olmaması orhan gönderildimi takımdan yenal sakat allah korusun bi sakatlık olsa sol beke koyacak adam yok ya sahi bi valdamiro vardı o stoper sol bekte oynuyordu sanırım ama hiç göremedik

özkan

altunay

gün geçtikçe daha iyi oynuyo helal sana ergün

Jnr.Serkan

Rica etsek acaba ergün , trabzona koyarmısın böyle hergün.

LisandroLopez

Trabzona o golü attın ya, haftalarca kötü de oynasan dilimden düşmeyeceksin, içimde hep bi sempati ve sevgi olacak sana karşı Ergün TEBER...

##kdc##

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 29 September 2011, 22:48:04
Rica etsek acaba ergün , trabzona koyarmısın böyle hergün.

bomba olmuş yaa ben bunu imzam yaparım  :)