STSL 2011-2012 / 4. Hafta | Orduspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 21 September 2011, 23:35:39

« önceki - sonraki »

55(tuncay)55

cembaba

2 puan bıraktık. Zenke özellikle de Savaş Yılmaz'ın pozisyonu gol olmaydı. Bance'da çok kaçırdı. İlk yaslanıp, ikinci yarı yüklenmek nasıl bir iş ise anlamadım. Gençler maçının ilk yarısındaki futboldan eser yok. Dominguez çok kötüydü 90 dk. nasıl oyunda tuttu anlamadım. Khubatia'yı da beğenmedim. Kemal bek olarak da güzel bir performans sergiledi bence. 1 puan iyidir diye düşünmek lazım...

usare

Alıntı sahibi: usare55 üzerinde Bugün  19:22:56
Ben şu cihanı çözemedim arkadaş. Bu kadar kötü topçu nasıl oynuyor ya.

cihan kim ya
savaş ya işte. :)

davidsavage

AlıntıŞu anda Orduspor taraftarları ile Taraftarlarımız karşılıklı kırmızı beyaz,mor beyaz diye tezahüratlar yapıyorlar,Fidangör grubu taraftarlarımıza çiçek verdi tribünde yanyanalar bu dostluk bozulmasın Teşekkürler Fidangör,Teşekkürler Orduspor...

facebook samsunspor sayfası

engin55

Evet maç sonu röportajlarını izlerken bizimkilerle ordu taraftarı birlikte bağırıyorlardı. Ordulu bir taraftar bizimkilerin tarafına girerek çiçek verdi.

davidsavage

Bizimkiler 61.dk da yine malum tezahuratı yaparkende pek bi tepki gelmedi,hatta yanlış görmediysem kimi ordulularda alkışlıyolardı.

supernatural_55

2.yarı bir gol atabilirdik ama olmadı,kalecimiz Ertuğrul gerçekten çok iyi,nazar değmesin.bence kalede kalmaya devam etmesine izin verilmeli.Hocanın çıkardığı kadroyu beğenmedim.Bu takımda bugün Adem,Dilaver oynardı.Kemal yine de güzel bir orta kesti sağdan ama olmadı.Puan aldık,haftaya galip geleceğimizi düşünüyorum taraftraımız sayesinde...

ChucKeR

dominguez-ekigho anıl 4-3-3 ya da 4-5-1 in kenarlarında oynamaya uygun değil malesef. bancye gerekli yardımı yapamıyorlar.  bekler yalnız kalıyor .ayrıca orta saha oyuncularımızdanda şöyle içe doğru koşu yapacak bi adam yok. mustafa sarptan da ara pası beklemeyiz heralde. :D

en azından transfer açılana kadar 4-4-2 oynamamız daha faydalı olacaktır.

mehmet yılmaz

Lig TV'den görebildiğimiz kadarıyla maç sonunda güzel görüntüler oldu.
Karşılıklı tezahüratlar ve alkışlar vardı.
Zaten olması gereken de buydu.

İkinci devre iyi oynadık ve dediğim gibi iyi oynama hakkımızı ikinci yarı kullandık. Maçın hakkı beraberlikti. Zenke, oyuna hareketlilik getirdi. Buna rağmen Ordu'nun ikinci yarıdaki tek etkili pozisyonunda Fatih Tekke muhteşem bir kafa vurdu ama maşallah genç Ertuğrul enfes bir kurtarışla bir puanı getirdi.

çarşambalı-55

Zenke girdikten sonra bütün maçın seyiri değişti Petkoviç görmüştür inşallah bunları O pozisyonlar kaçmamalıydık Bance artık beni çıldırtmaya başladı O pozisyonda onu gol yapmalıydı

berusa55

çarşambalı-55

Galatasaray maçında Ahmet Şahin direkt kırmızı kart görünce çok korkmuştum Ama Ertuğrul un performansını görünce kale gerçekten emin ellerdeymiş Helal sana ertuğrul inş çok iyi bir kaleci olacaksın Hatta Ahmet Şahin bu tür saçmalıklara devam ederse koltuğu bile sallantıda görünüyor

Harun55

Aynen öyle

Bance

Ekigho                                               Zenke

Dominguez

Böyle oynamalari geerekiyor...

55erhan55

bu haftada ertuğrulun kaleye geçmesi gerekir ayrıca takımımız iyi yolda her geçen hafta daha iyi olacağız inşallah.

GurbetciFanatik

illeride niye cogalamiyo bu takim ya ?

Adem le Dilaver nerelerde ?

Bance toplari iyi indiriyo ama kime kimse yardim etmiyorki .

Dominguez ne is yapar ?  Bilen biri varsa anlatsin lütfen.

Bu ücü sakaktlik olmasa her macta oynamali bence  Zenke - Ekigho - Bance