78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

samuray

fgazla havalandın ahmet seni affetmiyorum saçma sapan bi hareketti yaptıkların son zamanlalrda sana bişeyler oldu galiba hiç kimse vazgeçilmez değildir ahmet efendi ama senin bu hatan bize genç bir kaleci kazandırdı gibi ertuğrul

YaşarDoğu

2 maç ceza çok hafif olmuş , şöyle 5-6 maç ceza alması hatta ve hatta lisansının iptal edilmesi lazımdı.

Senin vereceğin kararın ...

ahmetsefa55

itiraz edilirse 1 maça düşer diye tahmin ediyorum...
ama bence bıraz kafasını toparlasa ıyı olacaktır...

55(tuncay)55

mimar55

alperen

Ben eğer itiraz edilirse kırmızı kart cezasının hepten kaldırılcağını düşünüyodum ama ceza 2 maça çıkmış,şaka gibi :o

isa55

Futbol kamuoyu kırmızı kartın ağır olduğunda hemfikirken 2 maçta nerden çıktı. Bu kararda akşam ki görsellerimiz onlara çoook dokunmuş belli. Ahmetimizde bu adamların eline koz vermemeli.

sadece55

İyidir İyidir 2 maç azıcık dinlensin...

binikalamadım

ne yapmış ki kardeşim iki maç iyice saçmaladılar artık

hacettepeli

DİREKT KIRMIZI KART ALDIĞINIZDA 2 MAÇ CEZA ALIRSINIZ BUNU BİLMİYOR MUSUNUZ? ÇİFT SARI KART TEK MAÇ CEZA VERİR.

binikalamadım

ok de zaten direkt kırmızılık bir şey yoktu ki ortada o bakımdan yani yoksa kağıt üzerinde öyle tabii

hacettepeli

karar -yanlış da olsa- verildiyse, kural uygulanıyor. Ertuğrul iyidir takmayın  ::)

SAMSUNLU ORUMA 55

adamın hasısın ahmet şahin..

samuray

göz göre göre kırmızıyı aldı kırmızı ağırdı ama hiç pozisyon olmadan adamlar penaltı kazandırdı ne omuz atıyosun senin üstüne geliyor bırak o gelsin sana sen aldır kartı cezayı tamda golü atıp iyi oynamaya başlamıştık yıktın bizi ahmet ertuğrul ordu maçında süper oynadı ahmetin yokluğunda kalemizde hiç sırıtmadı bravo ertuğrul ahmette artık bu takımda alternatifinin olduğunu anlasın birazda aklını başına toplasın

Kaya

Süper lig'e birlikte çıktık..Takım kaptanı oldu.Kırmızı kart görmesi ve 2 maç oynamamış olması yedek oturacağı anlamına gelmesin..Evet Ertuğrul müthiş bir performans sergiledi ama takımda birinci kaptanlık yapan birisinin kredisi bu kadar az değildir..İlk 11 oynayacaktır..