STSL 2011-2012 / 4. Hafta | Orduspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 21 September 2011, 23:35:39

« önceki - sonraki »

samuray

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 22 September 2011, 21:59:36
Ahmet Şahini 2 hafta hata yaptı diye siliyorsunuz tamamen.Ayıptır
hiç kimse vazğeçilmez değildir kardeşim evet bize çok şeyler kazandırdı ama yaptığı bize pahalıya patladı belki de maçı çevirebilecek futbol oynamaya başlamıştık üstelik kaptan olarak bunu yapmamalıydı eminim iyi bi kaleci kazanacağız fazla havalanmıştı ahmet şahin bien nasıl olsa bu takımın direk birinci kaleçisiyim gibi gollerdede hatalıydı hata affedilir ama takımı on kişi bırakması olmamalıydı

samuray

ahmet şahinin eşi hastaymış galiba allahtan acil şifalar diliyorum kolay değil tabi allah kimsenin başına vermesin böyle bişey o zaman bu tamamen yönetimin teknik heyetin sorumluğunda olan bi mesele malesef futbolda dün yok bugün var o zaman ya kendisi ben moralman kötüyüm diyecek yada yönetici niye var teknik adamlar takımın psikoloğları ne yapıyor bunlar oynatmıyacak dinlendireceksin

cembaba

Bence Orta sahamız sadece pas yapan bir yapıda. Dikine oynayabilen oyuncularla daha rahat sonuca gidebiliriz düşüncesindeyim. Mesela Oyunun sıkışan anlarında, Savaş Yılmaz, Dilaver Güçlü, Zenke, Anıl gibi oyuncuları sokarak dikine oynayarak sonuca gitmek daha doğru olur. Örneğin Trabzon maçında oyuna sonradan giren Murat - Anıl Dilaver gol atmamızın ve topu rakip sahada oynamamızın en büyük özelliğiydi. Selim Teber gibi oyunu yavaşlatan bir adam yerine, Murat Yıldırım. Yorulan bir Mustafa Sarp'ın yerine de Anıl veya Savaş'tan birini kullanmak daha doğru bir tercih olacaktır.

Ordu maçı ilk 11'im

-----Ertuğrul-----
Adem ---- Kemal --- Bahia ---- Ergün Teber

----Murat Yıldırım----Fink-----Mustafa Sarp

-- Anıl Dilaver(Dominguez)-----Ekigho(ZenkE)

--------------Bance------------

Bance'a ayrı bir parantez açmak isterim. Adam neredeyse bütün topları dağıtıyor. Hücumda çoğalmak için indirdiği topları dağıtan arkasından oyuncu gerekiyor. Burada devreye Fink ve Murat geliyor. İkisi de sağa ve sola top taşıyarak bizi ileri hızlı bir şekilde taşımalı. Oyunda boşlukları çok iyi dolduruyoruz. Fakat atak yönümüz zayıf. Bu şekilde daha çok pozisyona girer ve çok gol atarız.

Bende Zeki Abi gibi düşünmekteyim. 6-7. Haftada durdurulamaz olabiliriz. Allah yardımcımız olsun. Nazar değmesin.

Not: Şirinler'e yapılan haksızlık düzeltilip, şu dar günde omuz omuza olmalıyız. Trabzon maçındaki kale arkasında bağıran bir kale arkası Türkiye'nin gündemine direk oturur.

AhmetDenizci

Bu maçtan kesinlikle galibiyetle ayrılmamız gerekiyor.

Sivaslı_58

Başarılar samsunlu kardeşlerim .. sivas_spor sivas_spor

Sercan

Alıntı yapılan: Sivaslı_58 - 24 September 2011, 00:37:39
Başarılar samsunlu kardeşlerim .. sivas_spor sivas_spor

Önceden Sivasspor bana antipatik gelirdi ama gittikçe daha çok seviyorum.Sağolasın kardeşim sizede başarılar...

binikalamadım

bu galibiyet ilaç gibi gelir .. bol gollü bir maç olacak gibi duruyor ..

bu maçada Karadeniz Derby'si denilecek mi acaba ?
Coğrafi bölgeleride kaldırıyorlarmış artık...

hacettepeli

bülent uygun'dan dolayıydı Sivas'ın anti-patik oluşu. şu anda benim için de sadece patik :)

özkan

24 September 2011, 11:23:35 #83 Son düzenlenme: 24 September 2011, 13:10:47 özkan
Zor ama büyük önem arz eden bir maç iki takımada,kim yenerse bence diğerinin belini bükmüş olacak.Yeni çıktığımız için bizde onlarda lige kim yenerse onu alta almış olacak ve yavaş yavaşda takımların kendini toplamaya başlayacağını düşünürsek burdaki 3 puanlık maç aslında 6 puanlık gibide duruyor.Yendiğimiz takdirde takımımızı bozmadan büyük bir moralle pekde iyi olmayan manisayıda evimizde deviririz ve 5 haftada 10 puan yapar müthiş bir patlama yapmış oluruz.

İki tarafında avantajlarına gelirsek bana göre ordu maçının gerçek bir deplasman olmasınasebep tek neden bizim için sadece o lanet zeminleri.O tarlada üç puan çıkarmamız büyük iş olur.Ordu alışık olduğu için bu duruma zemin onların en büyük avantajı olacaktır.Daha çok ayağa pas yapan,teknik oynayan bizim takımımız,bu zeminde savunmada özellikle kemal ve ademle çıkışlarda bu zeminde hata yapmamayı becerebilirsek bizim için en büyük artı bu olur.

Bu yüzden beraberlik iyi skor,galibiyet müthiş olur.

maviay55

AlıntıSamsunspor'un muhtemel 11'

Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta maçında Orduspor deplasmanına konuk olacak Samsunspor üç puanının hesaplarını yapıyor.

Samsunspor Teknik Direktörü Vladimir Petkovic, takımın pozitif bir çıkış noktasında olduğunu ve bunu devam ettirmek istediklerini söyledi.
Yarın Orduspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Samsunspor'da moraller yerinde. Trabzonspor karşısında son dakikada gelen beraberlikle bir puanı kurtaran Kırmızı-Beyazlılar, bugün karayolu ile Ordu'ya hareket etti. Teknik Direktörü Vladimir Petkovic, takımın her geçen gün iyiye doğru gittiğini belirterek, "Takımımız pozitif bir çıkış içinde. Bunu yarın Orduspor maçında da sürdürmek istiyoruz" dedi.
Her maçın zor olduğunu ve kazanmak için mücadele etmek gerektiğini söyleyen Petkovic, "Orduspor da bizim gibi ligin yeni ekiplerinden. İyi bir takım kurdular. İyi mücadele ediyorlar. Zor olacağını biliyoruz ama kazanan biz olacağız" diye konuştu.
Samsunspor'da cezalı Ahmet Şahin ve Pal Lazar dışında eksik futbolcu bulunmuyor.
Samsunspor'un yarınki karşılaşmaya şu muhtemel onbir ile çıkması bekleniyor:

Ertuğrul, Adem, Kemal, Bahia, Ergün, Murat, Fink, Mustafa, Dominguez, Bance, Ekigho.

sporx

yilmazselcuk55

Yazın Fakültede Orduısporun tribün reislerinden biri kanser tedavisi görmüş şirinlerde kan filan vermişti.Bu sebepten dolayı taraftarlar arasında çokta gergin bi ortam oluşacağını sanmıyorum.Ama yukarıda arkadaşın dediği gibi 6 puanlık maç.İNŞ galip gelip yolumuza devam ederiz.

fanatik samsunsporlu

samsunsporlu_55

24 September 2011, 12:35:06 #87 Son düzenlenme: 24 September 2011, 12:46:38 samsunsporlu_55
bance tambir fiyasko takıma hiç faydası yok .

muzaffer4

orduspor tamamen culüo üzerinden oynuyor dalmat ı beğennmedim ama ordu kötü takım değil ibb den bir puan almaları iyi oynadıklarının kanıtı içeride de iyi oynuyorlar ama taraftar deteği yok denecek kadar az
1 puan alırsak üzülmem 3 puan alırsak manisa maçımızı 16.000 kişiye oynarız

muzaffer4

hüsyin göçek  geçen sene evimizde oynadığımız giresun ve ordu maçlarını yönetmiş ...