19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

erkutdem55

İlk 60 dakika Murat Yıldırım,sonra 30 dakika Selim oynamalı.Murat bu sene geçen seneye göre oynadığı anlarda daha diri göründü bana.

Ekrem

KEsinlikle ilk 11 de baslamalı orta sahayı canlı tutuyor murat

samuray

murat tabiki selimin yeyrine direkt oynatılmalı bana göre ama bu işleri hocamıza bırakalım ona güvenelim yinede b.i orta saha oyuncusu attığı golerle değerlendirilmesi tabiki yanlış orda ortaya koyduğu mücadeleye bakacaksın emre f.b.de çok gol mü atıyor ama en odirençli oyuncusu konumunda ben şahsen muratın mücadele gücünden vede oyunundan memnunum herkes gibi selimin yerinede oynatılması taraftarıyım şükürler olsunki orta sahamızda çok alternatifli bi kadromuz var bu çok önemli aynı şekilde defanstada ya bi de valdamiro vardı ne oldu bu adama hazırlık maçlarında oynadı şimdilede hiç piyasada yok  bilen varmı

kalptenþimþek

futbolunu biraz daha basit oynarsa üst düzey olur..

5trawberry

Senin gibi adamı kesen hocayı bilmem ne yapmalı.
Bülent, Bance, Ekigho, Domingues hepsi birer maestro, sarp ve fink ise ortasanın yükünü çekiyorlar ya sen yoksun.
4-2-4 oynadık.
Seni hiç aramadık Murat (!)
Akıllı ol hatalarının farkına var ki, niye 11'de olmadığınun suçunu kendinde ara (!)

altunay

domingezden eksiği yok fazlası var vlade hala inant ediyor kendi getirdiği adamı piyasa yapmak içinn

5trawberry

Seni oynatmayan hocaya ben ne diyeyim Atom Karınca...

brigand

Fink - Murat - Dilaver orta sahasını çok merak ediyorum.

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: brigand - 17 October 2011, 01:58:02
Fink - Murat - Dilaver orta sahasını çok merak ediyorum.

Aynen katılıyorum ve bugün bu üçlüyü birlikte oynarken görebilme şansımız inşallah vardır :)

Nuri Asan

Maç sırasında ergün ile murat arasında bir gerginlik oldu galiba.Ergün Murata neden dalga geçiyorsun,orta yapsana pas bversene der gibisinden bir şey dedi.Sonra ergün Muratın omzuna vurdu.Muratta ben sana sorarım der gibi işaret yaptı.Umarım aralarında bir sorun olmaz

twitter

Dilaver - Murat - Bülent

oynasın çok daha diri olur orta saha

sadece55

şu oyunu basit oynamayı öğrenemedikçe geliştiremicek oyununu

5trawberry

Onsuz bir ortasaha düşünülemez..

Kaya

Mikserimiz,dinamomuz...Onsuz bir orta saha statik bir durum ortaya çıkarır..Kadroda ilk yazılmalı..Harcanmamalı..

ahmetsefa55

atom karınca sana güvenenleri mahçup etmedin.
aynen devam... >l<