78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: Ayberk - 20 September 2011, 00:08:43
Seneye bombalarla başladı :-X Seviyoruz seni, üzme bizi kaptan

Ahmet'i seviyoruz ama Samsunspor'u daha çok seviyoruz. Eleştirmiyorum, kızmıyorum, hatta bu zamana kadar yaptıkları için hepimiz minnettarız, iyi de bir kaleci ama Süper Lig için vasat, daha fazlası yok, olmazda. Lig başlamadan söyledik ama olması gerekenden fazla büyütüldü. Ligin en iyi kalecileri arasında gösterildi, 5 senede süper ligden oldukça uzak kalmışız, Süper Ligle Bank Asya arasında uçurum var. Bu saatten sonra devre arasına kadar yapabileceğimiz birşey yok hadi koçum deyip sırtını sıvazlamaktan başka.

berusa55

Ahmet Şahin ilk iki haftada olayı bitirdi.Buca'dan aldığımız genç kalecimizin sürekli olarak kalede yer alması lehimize olacak gibi görünüyor.

Dartagnan

Ama yapmayacaksın da o hareketi.

mehmet yılmaz

Ahmet'in mental sorunları var.
7.8. haftalarda bekliyordum patlamasını ama çok erken oldu.
Geçen hafta yakamadı bizi, bu hafta yaktı.
Yedek kalecilerin yeterli olduğunu sanmıyorum, mutlaka bir yabancı kaleci alınmalıydı Ahmet'le yarışabilecek :(

ngonge

Ahmet son maçta 3-4 gollük pozisyonda başarılıydı. Yediği ilk golde yapabileceği birşey yoktu çünkü kale arkası kamerasından bakarsanız top bizim oyunculardan birine çarpıyor ve yön değiştiriyor.

Ben hayatımda böyle penaltı görmedim arkadaş, kaç kere degaj için  kalecilerin rakip forvetleri ittiğini gördüm oyun hiçbir şey olmadan devam etti.

Ahmet Gençler maçında çok kötüydü tamam ama bu maç için lütfen geçen yıl bizi süperlige taşımış bir oyuncunun Serkan Aykut'tan sonra Kuddusi'nin kariyerini bitirdiği ikinci samsunsporlu olmasına izin vermeyin.

ugurozkan

iki maçta yediği dört golün üçü ceza sahası dışından, yakın şutlarda gösterdiği etkinliği uzaktan atılan şutlarda gösteremedi, melo'nun topa ayağının dışıyla vurduğunu görmedi mesela, görse topun ters falso alacağını tahmin edebilirdi. miyop ve astigmattan şüphelenmekteyim.
trabzon maçımızın önemini en iyi kavrayacak oyunculardan olmalı, kaptan olarak kendisi sahada olmasa da takımın yenilerini ve yabancıları iyi bir şekilde motive etmeli.

nomak55

Bence Ahmet'in iki maçta yaptığı anlamsız hareketler ve yediği hatalı goller onun henüz lige hazır olmadığının göstergesidir. Belki bu kırmızı kart onunda kendisini toparlaması açısından iyi olur belki bir kaç hafta kaledeki yerini kaptırısa kendine gelebilir. Ertuğrulu hiç izlemedim ama kaledeki duruşu ve gs maçındaki 15 - 20 dk performansına bakıldığında zamanlamasının iyi olduğu ve karşı karşya pozisyonlarda hiç fena olmadığıını gördüm yan topları hakkında kesin bi kanıya varamadım ama şans vermek lazım aynı şekilde atilla yıda görmek izlemek lazım

maço

açıkçası ilk golü yememesi lazımdı,topu göremedi sanırım vurulduğu anda.

ikinci golde elmander çok iyi vurdu kurtarması imkansız gibiydi.Hatası yok bence.

kırmızı kart pozisyonuna gelince kalecilerin karşılaşabileceği tarz pozisyondu çarpıp kendisini atabilirdi o tecrübe onda vardı.

trabzon maçında bizi yalnız bırakması olmadı ama canı sağolsun, sorunları varmış halletsin dönsün artık.

kaptan 55

rize maçından bugüne takımın en zayıf halkası oldun.

GençKozluklu

Ben Ahmet'e hala çok güveniyroum. BAzı mental sorunları olabilir. Ancak GS maçında demarke vaziyete adama vurması sadece onun suçu da değil. O hinli kdüşünmemiş rakip düşünmüş. o da onun efendiliğini gösterir. Pisliklerle uğraştığını unutmuş oalbilir. Kalede bana hala çok güen veren bir isimdir. Öyle hemen hacanacak kişi de değil.

O pozisyonda verilmesi gerken her iki oyuncuya da sarı kart ve oyun lehimize devam etmeliydi. Sorun bu kararı verecek yürekli hakem yok.

Topu alıp, kafayı kaldırıp tek derdi bir an önce takımı kontraatağa öıkartma çabasıydı. Arif Erdem zihniyetli oyunculara da prim tanımamak gerek.

Onun da hata yapabileceğini düşünmemiz gerek.

yirmiuc

Neredeyse yediği bütün gollerde hatası vardı. Kırmızı kart görmesi bir bakıma iyi oldu kendisini toplar , düşünür belki.

samuray

yok kardeşim böyle bi hata yapmamalıydı ahmet üstelikte bu takımın kaptanısın biraz akıllı olsana elmander üzerine geliyor kollarını açmış omuz atmana ne gerek var sen at yaklaştığında kendini yere o görsün kartı faulü biz kullanalım ertuğruldan bende ümitliyim 15 20 dk izledik niye olmasın bbu maç onun imaçı olabilir kaleyi devralır bakarsınız bizde bi kalece kazanmış oluruz

Musti

Yediğimiz 5 golün 4'ü duran toptan geldi (1 penaltı). İki golü frikikten yedik. Bir gol de kornerden yedik.
Frikiklerde; baraj kurdurma ve pozisyon alma eksiklikleri var gibi duruyor.

FaTiH_HaN

Kendine çok fazla güveniyor yaptığı hataları ona bağlıyorum artık biraz sakin olması lazım geçen seneki gibi.

KareAs55