15- Ergün Teber

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:25:10

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

germencisse

Boyle makas terzide yok :holey:

SSKLA

Bundan sonra ne yaparsan yap sen bizim baş tacımızsın  :--*

Burak

AlıntıErgün Teber'in Trabzonspor'a 85.dkda attığı füze sonrası ABD Jandarma Komutanlığından deklerasyon mı yayınlandı? Az sonra...

http://krampon.net/in-the-tabela/son-4-resmi/1978

Turuncu

Harika gol attı. Adamsın ergün   samsunspor_x

celebi

Ajan

Senin Allah'ına köle tüm sezon boyunca kötü oynama hakkını veriyorum sana artık taraftara hakaret falan etmedikten sonra sahada ne yaparsan yap 1 numaralı adamımsın.

Ajan

Alıntı yapılan: uçarlı - 22 September 2011, 18:26:00
abartmayalım ya sonra ahmet şahin gibi malesef nazar deyiyor.

Bu saatten sonra ne değerse değsin umurum da değil valla o golün değeri benim için paha biçilemez bir şeydi.

minci

Bir savunmacı olarak takımımıza oynadığı 3 maçta 3 puan ve 750.000 TL para kazandırdı. Sermayesini çoktan çıkardı. Helal olsun Ergün sana.

Sercan

ajan a aynen katılıyorum ;)

Sioux

Tsubasa bile atamazdı o golü!
Allahına köle Ergün..

cembaba

Samsunspor formasıyla, Trabzon'a gol atan her oyucumuz, En büyük Samsunsporlu'dan bir tanesidir. Benim için de değeri kat be kat arttı.

samuray

ayağına sağlık ergün kardeşimizin alkışlar sana  >l< >l< >l< >l<  neyi eleştiriyorlar anlamıyorum ya türkiyede doğru dürüst sol bekmi var saysyanız kaç tane sayabilirsiniz işte  ergünde onlardan birisi diyebiliriz

isa55

Ergün kötü oynayan 3-4 futbolcumuzdan(Lazar-Selim-Dominguez) biriydi bence. Çok kızıyordum. Ama füzesi hiç bir şey bırakmadı. Gençlerbirliği ve travzan maçlarında direk skoru etkiledi. Ergün biraz daha dikkat et kardeşim biraz daha.

GökhanÇağlar

Trt de haftanın golü seçildi,gerçekten çok kral gol...Allah razı olsun Ergün den.