KOREOGRAFİ -HESAP NO EKLENDİ

Başlatan edmontdante, 04 September 2011, 23:31:54

« önceki - sonraki »

maviay55

emeği geçen herkezin yüreğine sağlık..  >l< >l<

zenke

Akyol

Gerçekten klas bir çalışma oldu. Emeği geçenlerin ellerine sağlık, bu işler birlik olunduğunda çok daha anlamlı ve güzel oluyor. Engin Sever ve Koçyiğit ekibi veee SS.BİZ'in süper güçlerine sonsuz teşekkürler böyle bir ekibe böyle güzel bir koreo yakışırdı zaten...  :ok

Ahmeti55 yazmış sanırım şu dev bayrak olayını gündeme alıyorum yakında fiyat konusunu birkaç yerle konuştuktan sonra bilgilendiririm öyle bir bayrakta güzel olur tabii daha hafifi  :evet:

Dartagnan

Akyol

Alıntı yapılan: Dartagnan - 22 September 2011, 15:41:45
dırekler var :D
Düşündük herhalde  :peeh:  2 ayrı bayrak olacak biri aşağıdan yukarı diğeri yukardan aşağıya birleşince bütün gibi duracak  :ok :)

Dartagnan

edmontdante

Büyük çaplı işleri geçin.
2.koreografi için planımız hazır. 2.Devrede uygun ortam oluştuğunda 2.koreografiyi gerçekleştirebiliriz.Bunun dışında en azından benim her hangi bir organizasyonum yok iç saha için.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: edmontdante - 22 September 2011, 16:19:02
Büyük çaplı işleri geçin.
2.koreografi için planımız hazır. 2.Devrede uygun ortam oluştuğunda 2.koreografiyi gerçekleştirebiliriz.Bunun dışında en azından benim her hangi bir organizasyonum yok iç saha için.

maç belli mi abi ?

edmontdante

fb maçını düşünüyorum ama tabiki  karar vermek  için çok erken,takımın durumunun tribüne etkisi ve hava şartları çok önemli.

Ertuğrul Sağlam

Bidaha >l< Bidaha >l< Bidaha >l< Bidaha >l< Bidaha >l< Bidaha >l<

Engin abi Koreografi ile bu güne kadar kimseyi yenemedik şöyle bir fikrim var. Çarşambaspor ile hazırlık maçı yapıp o maçta koreografi yapıp şansızlığı kırsakmı ne dersin?  ;)

fındık

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 22 September 2011, 16:37:38

Engin abi Koreografi ile bu güne kadar kimseyi yenemedik şöyle bir fikrim var. Çarşambaspor ile hazırlık maçı yapıp o maçta koreografi yapıp şansızlığı kırsakmı ne dersin?  ;)

Maçı yeneceğimizi garantiye almak için şike yapmamız lazım abi o zamanda. Bide yenemezsek :D

city ultras

sizler bir harikasiniz,muhtesem bir show oldu.tüm türkiye gördü orasi her yer degil samsun..spiker bile acayip heycanli okudu  :D

insahllah birgün gene bir bayrakli show görürüz,cok kisi beyenmisdi,ve kolay is- >l<
allah sizin gibi taraftari basimizdan ekzik etmesin

Dartagnan

konfetı show yapmayacak mıyız ya :D

cembaba

Yok abi daha inanmıyorum sizin "Bıraktık" olaylarına ;D

İyi ki varsınız lan. Seviyorum sizi ;D

Dartagnan

Orduya da gitmeyeceğim zaten !!!