KOREOGRAFİ -HESAP NO EKLENDİ

Başlatan edmontdante, 04 September 2011, 23:31:54

« önceki - sonraki »

sadece55

Engin abi yakında diğer tribünlerden teklif alırsa şaşırmayalım :) OOOOO ENGİN SEVER OLEYYYYY

supernatural_55

Özel önlem aldığımız beyaz siyah şerit harika olmuş.Engin abiye sonsuz teşekkürler,sayesinde ileride bunu yapanların arasında ben de vardım deme fırsatını bulduk,şu görüntü tüm yorgunluğa değiyor:)

Ahmeti

Engin abi seninle çağ atladık seviyoruz seni Allah seni başımızdan eksik etmesin.

edmontdante

Ne yalan söyleyim bu akşam biraz korktum olmayacak diye.Hem tribünün yanları tam dolmadı hem de işi bilmeyen insanlar vardı maça ilk kez gelmiş gibi.Polisle gerginlik de işin içine girince olumsuzluklar çoğaldı ama iyi organize olduk.Bizim ekip her seferinde daha ustalaşıyor.Özellikle görev paylaşımında büyük çoğunluğumuz görevden kaçmıyor.Hatta özellikle gelip "Abi biz ne yapalım" deniyor.Çok kişinin farklı şekillerde emeği geçti bu sefer ki koreografide.Çokta çetin oldu mücadelemiz.

Öncelikle o kumaşları her türlü zorluğa rağmen birleştiren Akyol ve Mina'ya çok teşekkür ediyorum.İmkansızı başarıyorlar.
Apo Reis ve Mehmet Abinin gönülden desteklerini ve emeklerini  anlatamam.Onlar olmasa o devasa pankartı yapmak kesinlikle imkansızdı.Yine Koçyiğit ekibinden yardıma gelen tümabilerime ve kardeşlerime de teşekkür ederim.Bizi aç bırakmayan Clay AKÇA,termosla çay getiren Hasan Usta,Elektrikci Serdar,SNR55

Pankartın stadyumda açılması için büyük çaba harcayan Maraton Başkan ve Mehmet YILMAZ'a,bu konuda desteklerini esirgemeyen Galip ASAL ve Fuat KÖKTAŞ'a,"Bu insanların demokratik şekilde kendilerini ifade etme biçimleri" diyerek mantıklı ve doğru düşünebilen   tek isim olan Suat KILIÇ'a

Koreorgafinin maddi boyutunu hazırlayan site üyelerine

İzmir'deyken bile yanımızdaymış gibi hissettiğim Doğan kardeşime

Bu devasa pankartı yapabileceğimiz tek kapalı alan olan yeri bize ayarlayan İlhan Abi'ye

Ve tabiki ss.biz ekibine çok teşekkür ederi.Yine hep birlikte güzel bir işe imza attık.Emeği geçen herkeseten Allah Razı Olsun.Sizi Seviyorum

55.hakan

5 yıldan bu yana beklediğimiz sahne.Artık kimse burası her yer değil sloganını çalamaz.Elinize emeğinize sağlık.

Ahmeti

Engin abi her maç açabilecemiz 110-20 ebatında bir bayrak yaptırsak nasıl olur ?

yilmazselcuk55

Allahım yarabbim kareografinin resmi resmi sitede yok sanki başka takım taraftarı yapıyo kareoyu bu nasıl iştir  :kafa: :kafa: :kafa:

doðan

Engin SEVER adamsın...
>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

Ertuğrul Sağlam

Unutma bahanesiyle Elma'dan yırttım bu arada. :P

fındık

Bu işte kimin zerre kadar katkısı varsa Allah hepsinden razı olsun  >l<

55AD

süper oldu emeği geçenlere teşekkür ederim..Teşekkür az kalıyor ama ..

masbene

Recep

düne kadar biz bu sözü biliyorduk Samsunda olanların kafasına kazınmıştı ama
dün akşamdan itibaren tüm Türkiyenin kafasına kazınmış oldu
istanbuldaki herkes trabzona karşı çok akıllıca yazılmış bir slogan olduğunu belirtiyorlar
ve bunların hepsinden tüm herkesin dün akşam haberi oldu
iyiki varsınız  >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

emre

Tribünlerde çok şey bildiğini sanıp hiç bir şey bilmeyen bir sürü insan var. Eskişehirli'nin biri yorum yapmış burası her yer değil onların yaptıkları bestenin sonuymuş onlardan çalmışız ;D Adanasporlu'nun biri şehr-i turuncudan çaldınız demiş. Recep Abi'nin dediği gibi Samsun'un sloganıydı bütün Türkiye öğrendi. Bir de bu koreografide olmasaydı dün akşam ki tribünler hiç çekilmezdi.Elinize,emeğinize,alın terinize sağlık.

lucarelli

Emeğinize sağlık. Yine muhteşem bir iş çıktı ortaya.

>l< >l< >l< >l< >l< >l<