Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Alıntı yapılan: Desiqner - 20 September 2011, 21:37:08
ahaha :D Fenerbahçeli kadınlar 61.Dakikada İ.T.O.Ş diye bağırdılar :DD::Dd

Verseler kadınlara da ceza? Tabii yaa... Onu geçtim, şimdi yarın için çok heyecanlıyım. Direk Türkiye'nin gündemindesiniz arkadaşlar. :)

SAMSUNLU ORUMA 55

Tutmayın beni dişi fenevlileri öpmek istiyorum :)

Serkan

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 20 September 2011, 22:12:24
Tutmayın beni dişi fenevlileri öpmek istiyorum :)

Sen eksik kal birşeyden  (=

SAMSUNLU ORUMA 55

Bensiz hiçbir şeyin tadı olmaz serkan abi

buonanotte

tolunay kafkas istifa etti  :deli:

KaBuS_55

20 September 2011, 22:20:52 #22505 Son düzenlenme: 20 September 2011, 22:28:54 KaBuS_55

Üst resimde fenerin şampiyonluk maçı sivas gole giderken yanlış bayrak alttakide fenerin bugünkü manisa maçı gol oldu ancak ofsayt kararı cıktı

Allah Büyük

Ayberk

Şehzade şehzade ne şehzadesiiii
........................... kepazesi!!! :x(( :kafa: :kafa:

Maraton başkanım ve saygıdeğer site üyeleri, lütfen kusuruma bakmayın noktalara abandım ama napayım duramadım :-[

KaBuS_55

Samsunspor'umuz taktik çalıştı...

amsunspor Futbol Takımımız,  bugün saat 20.00'de 19 Mayıs Stadı'nda Trabzonspor maçının taktiğini gerçekleştirdi. Basına ve taraftarlara kapalı yapılan antrenman öncesi Teknik Direktörümüz Vladimir Petkovic, sahada oyuncularımla kısa süreli toplantı yaptı. Ardından  karşılaşmanın taktiğine geçildi. Kaleci antrenörümüz Yunus Şenocak da kalecilerimiz Atilla ve Ertuğrul'u özel olarak çalıştırdı. Antrenmanımız bir saat 30 dakika sürdü.

http://samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2573

Kaya

20 September 2011, 22:34:04 #22508 Son düzenlenme: 21 September 2011, 01:12:56 iak5529
   Gün itibariyle Samsun şehrinde gerçek Samsunlu(Bafra,Kavak,Çarşamba) bir Ts li kadar bana göre takımına sahip çıkmıyor..Kızanlar karşı gelenler olabilir ama ben bu cahil ts'liler ile mücadele etmekten yoruldum..Samsundan Gs maçına gidip Gs formasıyla karşı takımı destekleyenleri gördüm..Profililnde ve iletisinde (face,twit) gs nin gollerini paylaşanları sevinenleri gördüm.Ve ne içler acısıdır ki bu şahıslar Samsunlu..Gelinen noktada ÖzSamsunlu işadamlarımız büyük firma sahiplerimiz çıkarları ve firmalarının geleceği adına sus pus olmuş yapılan büyük haksızlıklara ''Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın'' mantığıyla hareket etmektedir..Ben bu saatten sonra SAMSUNSPORlu olmayan hiçbir yerden alışveriş yapmayacağım.Bununla ilgili de kendi kafamda bir liste var fırıncısından tuhafiyecisine..Hukuki boyutu ne olur bilmiyorum ama bu SAMSUNSPORlu olan SAMSUNSPORlu olmayan dükkanların listesini buradan da paylaşacağım..

Şimdi bunu neden bugün yazıyorum..Yarın öyle bir gün olacak ki ne yüzsüzler karşımıza çıkacak.Aynı havayı soluduğumuz hatta oturup muhabbet ettiğimiz bazı insanlardan dahi nefret edeceğiz.Çünkü kutsalımız olan SAMSUNSPORa dokunacaklar..Gizli gizli içlerinde yürüttükleri kini kusacaklar..

Yarın ki koreo bir şehrin sahipsiz insanının haykırışı olacak..Hasbi ağa gibi Teoman abi gibi sadece SAMSUNSPOR diyebilenlerin yanımızda oldukları bir gün olacak..ALLAH yardımcımız olsun..

davidsavage

Fenerin son dk verilmeyen golünden sonra,aha dedim bayanlar gole seviniyor iptal olduğunuda anlamazlar diyordum,dediğim doğru çıktı. :) :D ;D

Fenerbahçe 1 - 1 Manisaspor | Fenerli Bayan Taraftar 2-1 bittiğini sanıyor 20.09.11 |

davidsavage

AlıntıGSB_SuatKilic Suat KILIÇ
Skor üzerine yorum yapmam, lakin, kadın ve çocukların Saraçoğlu'ndaki görüntüsü muhteşemdi. Doğru karar, etkileyici katılım. Tebrikler...

Kadın ve çocukların görüntüsü muhteşemdi derken acaba dk 61'i de içine katıyor mu ki sayın bakanımız  :D ;D

http://twitter.com/#!/GSB_SuatKilic

5555

Alıntıeşitli spor dallarının müsabakalarına gölge düşürecek sağ içinde veya sağ dışındaki olayları önlemek amaçlı çıkan 6222 sayılı sporda şiddet yasasına taraftar gruplarından tepki geliyor.

Samsun'da centilmenliği ve geniş taraftarı ile dikkat çeken Şehzadeler Samsunspor taraftar gurubu basın sözcüsü Hikmet Şimşek, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Yasa'nın taraftar guruplarına zarar vereceğini söyledi.

Şimşek ''Biz Şehzadeler taraftar grubu olarak alkol, küfür ve şiddete karşıyız. Bu duruşumuz ile Samsunspor, severlerin kalbinde ayrı bir yerimiz vardır. Bunu herkes bilir. Biz yetkililerden, devlet büyüklerimizden özellikle Samsunlu olarak gurur duyduğumuz Spor Bakanımızdan 6222 sayılı kanunun iyileştirilmesini istiyoruz. Çok ağır cezalar içeren bu yasa tribünleri yaralayacaktır. Bu yasa iyileştirilmez ve olduğu gibi uygulanmaya devam edilirse sadece Anadolu takımlarına uygulanmasın. Trabzon'a yada Samsunpor'a kanunlar gereği ne uygulanıyorsa Beşiktaş'a, Galatasaray'a, Fenerbahçe'ye de uygulansın. Karadeniz ekiplerini kimse ezmesin '' diyerek konuştu.

Trabzonspor takım oyuncularını ve taraftarını en iyi şekilde karşılayacaklarını belirten Şimşek ''Biz kardeş takım olan Karadeniz temsilcilerinden Trabzonspor takımını ve taraftarını ağırlamaktan guruluyuz. Onları en iyi şekilde karşılayıp ev sahipliğimi göstereceğiz. Misafirlerimiz en iyi şekilde uğurlayacağız. Bu maçı dostluk kazanacak. Tüm Türkiye Samsunspor , Trabzonspor çekişmesini değil kardeşliğini konuşacak. Trabzonspor maçı için tribün şovuna, görsel şölene, taraftar gurubu olarak hazırız. '' ifadelerinde bulundu.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=34164

söylenecek tek bir kelime yok arkadaş yaa adama bak... al_sana

supernatural_55

''Sağ içinde veya sağ dışında''

Arkadaş bir insan saha yazmayı bilmez de yazı mı hazırlar yahu .:.:.

Desiqner

Hayır cayır cuyur konuşan bu adam beleşçilikten bahseden adamda neden orjinal forma yoktur onuda anlayamayız.10 TL'lik çakma formayla geziyor birde taraftarlıktan bahsediyor :D

samet_55

hikmetttt senmi alkole karşınlan sarhoşşş heriff güldürme benii :D :D :D