Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

alperen

Fener maçının 61.dk sı bizim valinin ne zoruna gitmiştir ama...!

cembaba

Ceza versenize hadi Kadın Taraftarlara ????!!

cembaba

"*bne Trabzon" tezahüratları şu an twitter'da Trending topic :D

jurista

******* şansal ağzından salya akıyordu ,penaltı ve kırmızı kart doğru diyordun ...şimdi o ofsayt bayrağını al da eve götür !!!

Serkan

vay be kalbimiz de ayrı yerleri varmış ; )

jurista

Alıntı yapılan: Serkan - 20 September 2011, 21:58:18

ne diyorsun serkan açık söyle

mimar55

nasıl çözdümüz o cığlıklardan o lafı yaaa

minci

Alıntı yapılan: mahmut 55 - 20 September 2011, 21:22:35
Yeni yasa taraftar gruplarına zarar verecek

Taraftar Grupları, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Yasa'nın taraftar guruplarına zarar vereceğini dile getiriyor.
Çeşitli spor dallarının müsabakalarına gölge düşürecek sağ içinde veya sağ dışındaki olayları önlemek amaçlı çıkan 6222 sayılı sporda şiddet yasasına taraftar gruplarından tepki geliyor.

Samsun'da centilmenliği ve geniş taraftarı ile dikkat çeken Şehzadeler Samsunspor taraftar gurubu basın sözcüsü Hikmet Şimşek, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Yasa'nın taraftar guruplarına zarar vereceğini söyledi.

Şimşek ''Biz Şehzadeler taraftar grubu olarak alkol, küfür ve şiddete karşıyız. Bu duruşumuz ile Samsunspor, severlerin kalbinde ayrı bir yerimiz vardır. Bunu herkes bilir. Biz yetkililerden, devlet büyüklerimizden özellikle Samsunlu olarak gurur duyduğumuz Spor Bakanımızdan 6222 sayılı kanunun iyileştirilmesini istiyoruz. Çok ağır cezalar içeren bu yasa tribünleri yaralayacaktır. Bu yasa iyileştirilmez ve olduğu gibi uygulanmaya devam edilirse sadece Anadolu takımlarına uygulanmasın. Trabzon'a yada Samsunpor'a kanunlar gereği ne uygulanıyorsa Beşiktaş'a, Galatasaray'a, Fenerbahçe'ye de uygulansın. Karadeniz ekiplerini kimse ezmesin '' diyerek konuştu.

Trabzonspor takım oyuncularını ve taraftarını en iyi şekilde karşılayacaklarını belirten Şimşek ''Biz kardeş takım olan Karadeniz temsilcilerinden Trabzonspor takımını ve taraftarını ağırlamaktan guruluyuz. Onları en iyi şekilde karşılayıp ev sahipliğimi göstereceğiz. Misafirlerimiz en iyi şekilde uğurlayacağız. Bu maçı dostluk kazanacak. Tüm Türkiye Samsunspor , Trabzonspor çekişmesini değil kardeşliğini konuşacak. Trabzonspor maçı için tribün şovuna, görsel şölene, taraftar gurubu olarak hazırız. '' ifadelerinde bulundu. ''BEDAVACILARI İSTEMİYORUZ''

Samsun halkının Samsunspor'a gönül vermiş tüm taraftar guruplarına destek vermeleri gerektiğini de söyleyen Şimşek ''Biz son günlerde yaşanan tribün olaylarından memnun değiliz. Fakat Samsunspor maçlarında hiçbir pürüz yok. Hiçbir şiddet yok. Tüm taraftar guruplarından memnunuz. Bu yüzden Samsunlulara çağrıda bulunuyorum, lütfen Samsun maçlarını izlemeye gelsinler. Ayrıca herkesi bileti ile maça gelmesini istiyoruz. Biz tribünde bedavacı taraftar istemiyoruz. Samsun'a kazandıran taraftar istiyoruz." dedi.
haberexen
Allah Belanızı Versin Sizin Daha da bir şey söylemiyorum !! Olanlardan Sonra Kardeş halA Kardeş takım Diyorusunuz yazık yaaa 

Sen kimsin ki ev sahibi olasın? Sen git kendi memleketinde yap o evsahipliğini. Samsun'da ev sahipliği yapamazsın.

supernatural_55

Alıntı yapılan: Serkan - 20 September 2011, 21:58:18

Benim kalbimdeki yerleri apayrı seko senin de öyle değil mi!;)

Serkan

Serkan

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 20 September 2011, 22:00:55
Benim kalbimdeki yerleri apayrı seko senin de öyle değil mi!;)

Ahahha aynen adamlar sadece reklam; bugüne kadar Samsunspor tribünlerine zarar dan başka ne verdiniz merak içersindeyim.

jurista

Alıntı yapılan: Serkan - 20 September 2011, 22:01:39
Pardon ?

yazımın altına denk gelince yanlış anladım sanırım ,pardon

Serkan

Alıntı yapılan: jurista - 20 September 2011, 22:02:25
yazımın altına denk gelince yanlış anladım sanırım ,pardon

Olsun abi; Ben Şehzadelerin açıklamasına yazmıştım; Samsun halkının kalbinde ki yerimiz ayrıdır demişler ona istinaden

jurista

Alıntı yapılan: Serkan - 20 September 2011, 22:04:00
Olsun abi; Ben Şehzadelerin açıklamasına yazmıştım; Samsun halkının kalbinde ki yerimiz ayrıdır demişler ona istinaden

pat diye foruma girince üstteki muhabbeti kavrayamadım tekrar kusura bakma :)

Serkan

Alıntı yapılan: jurista - 20 September 2011, 22:05:19
pat diye foruma girince üstteki muhabbeti kavrayamadım tekrar kusura bakma :)

estağfurullah abi ne kusuru ya (=