STSL 2011-2012/ 3.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Trabzonspor

Başlatan davidsavage, 18 September 2011, 22:45:30

« önceki - sonraki »

germencisse

Belkide tum Samsunspor taraftarinin 6 sene uzerine bekledigi bir mac,rakibimiz iyi oyunculara sahip ancak bu macin motivasyonu farkli olur,utandirmayin bizi..

kuzey55

inşallah yönetim böyle bişey yapmamıştır oranın kapasitesi zaten belli 1200 kişi zaten almaz ki?

davidsavage

Biletimi aldım bugün 56'lar errea'dan,sen utandırma bizi.

sadece55

Bizim maratonun bilet satışları nasıl gidiyor ki ?

Harun55

Ben kendim sahsen gs macindan sonra trabzonspor'a karsi cok korkuyorum..
Ahmet kalede yok..

Kaleye kim gececek Atilla mi Ertugrul mu ?

Ertugrul bence guzel kurtarislar yapti iyide zamaninda cikti gs macinda insallah onu oynatirlarda Parlar..trabzon macinda..ilk 11 formayi kapar..son maclarda baya bi sikinti yapti bu ahmet...

doðan

tek yürek tek bilek
6 yıllık beklenen dilek
travzanı öperek gülerek eğlenerek
maç sonunda eğlenmek .. mora benzeyen tüzleri resm etmek ..
allahım ne güzel duygu ...

SSKLA

davidsavage

Alıntı yapılan: Erdinc - 19 September 2011, 16:41:04
Bizim maratonun bilet satışları nasıl gidiyor ki ?

Benden önce,2 kişi maratondan bilet aldılar,ben bileti alırken de 2 kişi daha geldi mağazaya onlarda maratondan aldılar.

sersa

21 Eylül 2011 Çarşamba günü saat 21.15'de 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak olan Samsunspor-Trabzonspor maçında,  konuk ekip taraftarlarına, diğer maçlarda olduğu gibi Misafir Tribün'den yüzde 5'lik kapasite olan  824 kişilik yer ayrılmıştır.

Bu nedenle, Samsunspor-Trabzonspor maçını izlemek isteyen konuk ekip taraftarları, Misafir Tribünü dışındaki tribünlere Trabzonspor atkısı, şapkası ve bayrağı ile gelenler alınmayacaktır. Bu şekilde tribüne girmek isteyenler, kapıdaki görevliler tarafından tribüne sokulmayacak, bir şekilde tribüne girip rakip takım renklerinden oluşan bayrak açması halinde tribünden çıkarılacaktır.

Karşılaşmanın her iki taraftar açısından dostane şekilde izlenmesi için Güvenlik Güçlerimiz ve Özel Güvenlik elemanlarımız tarafından her türlü tedbirin alınacağını, bu konuda ilgililere yardımcı olunmasını rica eder, kamuoyuna saygıyla  kamuoyuna saygıyla  duyururuz.

Samsunspor Yönetim Kurulu

maviay55

ntv spor da sakatlıklarından dolayı antrenmana ekighonun katılmadıgı bance ve mustafa sarp ın ayrı çalıştığı yazısı geçti.. ekighonun durumu kötü galiba  .:.:.

kalptenþimþek

sersa

Yarınki idmanı soranlar vardı yarın 20'de stadda idman taraftar ve basına kapalı  ;)

ramcQ_55

offfffffffffffffff   trabzon_spor al_sana  samsunspor_x

GökhanÇağlar

gs maçında çok korkak oynadık,bize yakışmıyor..bu maçta saldırmalıyız..
3 puandan başka birşey düşünemiyorum...

furkan5534