78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

55__Gurbet__55

Güvendigim daglara kar yagdi. :( :(

saim55

İnşallah kırmızı kart bizim için hayırlı olur. Bu vesile ile kaleyi genç arkadaşımıza bırakmış olursun

SametYılmaz55

yeni sezondaki en büyük hayal kırıklığı oldun bizim için.ihanete uğramış gibiyim :( :( :(

babasamsunlu

19 September 2011, 06:37:49 #798 Son düzenlenme: 19 September 2011, 06:41:01 babasamsunlu
Bankasyadayken hep içimden geçiriyordum.
La böyle iyi kaleciyi süper lig takımları neden bırakır.
Yada bu adam bu kadar iyi olmasına rağmen neden gelir o kadar sıkıntılı bir takımın parçası olur.
İkisinin cevabını bu oynadığımız iki süper lig maçında aldık.
Yaşına göre fiziği iyi durumda olmasına rağmen mental olarak kendini geliştirememişsin Ahmet..O üdende hiç bir zaman süper lig kalecisi olamamışsın..

40 metreden süzülerek gelen topa ters ayakla yakalanmak ne demek,bir adım daha atsan alacağın topa sırf şekil yapayım diye uçmak ne demek Ahmet.. :x(( :x((
Adam geliyor sana doğru çarpsan adama atsan kendini yere rakip sarı kart görecek.
Sen ne yapıyorsun,adama ****** çekerek omuzu yapıştırıyorsun,17 yaşındaki bir genç kalecinin bile artık yapmadığı hatayı yaparak Kuddusinin ekmeğine yağ sürüyorsun.. :x(( :x(( :x((

yeter da Ahmet.
Kendini hala bankasyada sanıyorsun.
Mustafanın yazdığı cümleler herşeyi çok güzel özetlemiş.
Vefa çok ayrı bir şey..
Sen zaten iki sende takıma kattıklarının karşılığını hem manevi olarak hem maddi olarak aldın bu şehirden ve takımdan.
Bu yaşa gelmiş bir sporcunun yapmaması gereken ne varsa yapıyorsun.
İnanç kardeşimin de dediği gibi , kaptanlık sadce kola takılan bir pazu bandı değil..
Sana ettiğim kötü kelimler Atakumdan arenaya yol oldu Ahmet.. :x(( :x(( :x(( :x((

Gençlerbirliği maçından sonra da söylemiştim.Maçı satsan böyle kötü gol yenmez Ahmet..  :x(( :x(( :suslen: :suslen: :suslen:

Burak

Alternatif şart diye burada bir taraflarımızı yırttık ama bir tek onu dinletemedik sanırım heryere iyi alternatifler alındı ama kale maalesef . :( :( Hadi kızdın öyle bir hareket yaptın ama kolundaki banda yazık imam cemaate döndürdün işi. Üstüste 3 maç 3 hata . Geldiğin ilk sezonda da gördüğün kırmızı kart sonrası okan kovabulut faciası yaşatmıştın bize. Olası bir tekrarda bu hatanı bu taraftar unutmaz işte o zaman

55_OrHaN_55

Bir insan imajını ancak bu kadar kısa sürede ayaklar altına aldırırdı ahmet. adam 40 metreden gol atıyor, ters ayakla yakalanıyorsun. üstelik elmandere omuz atacak kadar cıvıttın işi. yine de geçmişten ötürü büyük saygım var, bravo sana, başka bir şey söylemiyorum.

FaTiH_HaN

30 metreden süzülerek gelen topu tutamıyosan kusura bakma Ahmet abi iyisin hoşsun ama süper lig kalecisi değilsin. Bu şekilde gol yeme lüksün yok.

lucarelli

Ahmet'e haksızlık yapmayalım arkadaşlar.Penaltı bariz biçimde büyük haksızlık. Tam tersi poziyon olsa Samsunsporlu futbolcu sarı kart görürdü. Ve bu durumu konuştuğum tüm Galatasarylılar bile onaylıyor. Galatasaray dün attığı iki golü sezon boyunca atamayacak bile. Ne Melo öyle falsolu bir şut çekecek, ne de Sercan öyle bir topuk pası verebilecek. Ahmet dün bir kaç tane iyi top da çıkardı. Bizim sorunumuz defansın uyumsuzluğu. Lazar ne adam gibi top çıkardı ne de adam gibi pas attı. Bahia ve Kemal daha tam süper ikili olamadı, Ergün de bir bakıyorsun iyi şeyler yapıyor bir bakıyorsun o formanın adamı değil. Keşke barajı kurarkan birileri Meloyu da düşünseydi de o şutu çektirmeseydi. 

LisandroLopez

Melo'nun golü ve penaltı.. Bunların gerçekleşip gerçekleşmemesi Ahmet Şahin'in elindeydi, takımına ihanet etmiş kadar oldu.
Ben seronomilerde kaptan olarak görünce göğüsüm kabarıyor tv başında, sen onca taraftarını abuk subuk gollerle üzüp birde kırmızı kart görüyorsun.
Yakışmıyor sana Ahmet Şahin, ama yakın pozisyonlar da oldukça başarılısın bunu da çözemedim gitti.
İnşallah ilerleyen haftalarda kendini affettirirsin...

sosaka

Ahmet Çakar
Alıntı
KIRMIZI KART NİYE?
Gelelim karşılaşmanın hakemi Kuddusi Müftüoğlu'na...Müftüoğlu çok rahat ve kolay maçı iyi götürdü. İyi götürmesine götürdü ama penaltıda kırmızı kartı niye verdi, anlayabilmek mümkün değil. Kabul ediyorum; kaleci Ahmet Şahin elindeki topla Elmander'e çarpıyor. Ve bunu kasten, isteyerek yapıyor. Penaltı kararı doğru ama bu pozisyonda niye kırmızı kart verdiğini muhtemelen Müftüoğlu'nun kendisi de bilmiyor.

selahattin55

bank asyadaki verdiği emekleri için ahmete teşekkür edip gönderilmeli bence.bu ligin ağırlığını taşıyamaz.kart ve yediği 2 gol tam bir fiyasko.gençlerbirliği maçındaki hatasınıda eklersek yetersiz.

özkan

Ya hadi karttı değildi herneyse,orası istanbul,hakemdi,maçtan önceki telefonlardı vs bunları düşünceksin arkadaş.Sen 30küsür yaşındasın.acemimisin.Hadi bi eşşeklik ettin çarptın yada o sana çarptı.O yavşak nası attıysa kendini yere sende atsana ahmet !

Hadi bunu düşünemedin,orada o hareketi yapmaman gerektiğini düşünemiyomusun be ahmet..

kumköylü ahmet

haksiz atildigini en iyi bilen sensin macdan sonra o mikrofanlara etsene sitem be kardesim..Etki Kimilerine gitsin mesajlarin.Simdi Biz iyi oynamadik tamam susup kenara cekilirsek ezer gecerler ve herkez hakeme hak verir.

##kdc##

sende mi brütüs, hadi herşeyi geç ergün teber gibi bi adam bile haftaya çok önemli bi maçımız var diyor da sen mi bilmiyorsun bu maçın önemini de böyle bi hareket yapıyorsun  :(
inş fazla ceza almazsın da bi an önce kalene dönersin;

Ayberk

Seneye bombalarla başladı :-X Seviyoruz seni, üzme bizi kaptan