13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

Burak

Daha gelişecek inşallah ürkekliği üzerinden atıp özgüven kazandığı zaman milli takım stoperi olacaktır

isyan

Alıntı yapılan: Burak - 19 September 2011, 11:18:26
Daha gelişecek inşallah ürkekliği üzerinden atıp özgüven kazandığı zaman milli takım stoperi olacaktır
Ona, günün birinde istanbul takimina transfer oldugu zaman Milli takim stoperi olacaktir diyelim  :--*

Burak

Alıntı yapılan: FoRZa_SaMSuN_55 - 19 September 2011, 11:19:59
Ona, günün birinde istanbul takimina transfer oldugu zaman Milli takim stoperi olacaktir diyelim  :--*

Maalesef öyle yada o.ç. ile arasının iyi olması lazım

maviay55

birkez daha ADAMSIN  >l< >l<

brigand

ne zaman hamle yapması gerektiğini harika ayarlıyor. bence birazcık top tekniği ve pas isabetiyle süper bir stoper olacak. dünde canını dişine takarak oynadı, yürekten oynadı. helal sana >l<

özkan

Formanın hakkını verdiğin için teşekkürler kemal..

doðan

Maçtan bir anı , elmanderin önüne uzun atılan topa kemal koşar ve son anda yetişir ..
-- bende ki hale bak son adam  kemale bağırışım trübünden hadi abim baaassss kaçırma onuuu yaaaattt falan kemal topu keser ve etraftaki insanlar garip garip bana bakar ..nedeni mi malum gs lilerin arasındayım 3- 5de olsa varlardı .. ama doğal olanmı ben SAMSUNSPOR lyum ...

LisandroLopez

Milan Baros'u bitirdin be, helal olsun...

mehmet yılmaz

Galatasaray maçında takımın en iyisiydi.
Hep böyle, aferin Kemal...

masbene

nomak55

Kemal şu milli takımımızdaki stoper özürlülüğü olduğu dönemde çok rahat oralarda oynayabilecek bi arkadaşımız hem karakteriyle hemde futbolcu yetenekleriyle oralara yakışır tabi milli takım iiçn durum bir kaç renkle sınırlı kaldığından daha ispatlaması gereken çok şey var ancak elbet senin kıymetini görecekler ve oralarda oynatmaya mecbur kalacaklar bundan en ufak bi şüphem yok

ugurozkan

sorunlarını çözüp form tutmaya başladı, bu akşam formsuz trabzon hücum hattına göz açtırmaz.

Gorkem

burak seni geçemeyince çıldıracak kemal

masbene

bence bu macın yıldızı zenke ile ikisi olacak

yirmiuc

ilk 2 haftanın kötülerindendi bana göre, bankasyadaki gibi dikkat çekici değildi.