78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

supernatural_55

Bir de frikiklerde barajı kurdurmasına rağmen çok ortada duruyor.gençler maçında yediği frikik golü de bu yüzdendi.Hatta bugün gs maçında kullanılan frikik yine kendi kpattığı köşeye atıldı ancak tutmadı neyseki kaleyi

sosaka

19 September 2011, 00:08:09 #781 Son düzenlenme: 19 September 2011, 00:20:07 sosaka
ts maçıyla ertuğrul taşkıran kaleye geçer ve  artık ahmet'e yedek kulübesi görülür.

minci

Ahmet yakın pozisyonlarda başarılı olmakla birlikte uzak mesafelere ve duran toplara karşı zayıf.

sadece55

Olmuyacağı belliydi Kesinlikle daha üstün bir kaleciye ihtiyaç var

GökhanÇağlar

Ahmet Şahin kredisini tüketti,kaç yıllık kalecisin adamın niyetini anlamayıp üstüne doğru gidiyorsan bu işi bırakacaksın...

Jnr.Serkan

2 maçtır takımı yakıyorsun.Senin emeklerin sayesinde Süperlige çıktık,ondan susuyorum.

hacettepeli

büyük maçların kalecisi değil. sıradan maçlarda oynar Ahmet Şahin eskiden beri böyle, bilen biliyor.

binikalamadım

çok güvenilir bir yedek kaleci oldun artık tebrikler

kumköylü ahmet

haksiz atildi..fazla yuklenmeyelim bence nedenmi sahada bizim oyuncularda gslilere pas veriyolardi ahmet neyapsin..yedigi goller hatali ama arkadas vurdurmayinda oynayinda az..hayirlisi olsun 2 mac yok bakip gorcez ertugrulu

Kaya

Kaptanlık sadece kola takılan bir banttan ibaret değildir.. :(

ChucKeR

zor günler geçiriyor ailevi problemleri var. performansının düşük olduğunu düşünmüyorum ama 2 haftada 2 hatalı gol yedi bu gerçek. bana düşen kara gün dostu olmak. 2 seneyi 2 maçla silmek değil.

ahmetsefa55

olayın sıcaklıgıyla yorum yapmıyorum...

**KaR6**

futbolda dün yok bugun var.. futbolculuk bir meslektir, işini ancak iyi yaparsan var oldugun.. vefa ayrı şeydir, seversin saygı gösterirsin o ayrı..

ahmet şahin sezona çok kötü başladı, belki kırmızı kart hem onun hem bizim için hayırlısı olmustur..

Tufan

Kırmızı Kuddusinin sütsüzlüğü tamam ama senin o yaptığına ne demeli bu takımın kaptanına yakıştı mı o iş al_sana

ahmetsefa55

penaltı pozısyonu olmasa bıle sen o melonun golunu nasıl yersın kardesım.
susamıyorum cıldıracam  >:(