Orhan Gencebay: Samsunspor´a yönetici olmayı isterdim

Başlatan MeL_55, 24 June 2007, 12:30:36

« önceki - sonraki »

MeL_55

AlıntıSamsunspor´a yönetici olmayı isterdim

Samsunlu ünlü sanatçı Orhan Gencebay, Samsunspor´da yöneticilik yapmayı çok arzuladığını ancak İstanbul´da yaşaması nedeniyle bunu şu ana kadar gerçekleştiremediğini söyledi

ÇOK ÜZÜLÜYORUM

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, iyi bir Samsunspor taraftarı olduğunu belirtti. Samsunspor´da aktif bir şekilde görev almayı hep istediğini dile getiren Orhan Gencebay, "Yöneticilik yapmak hep aklımdaydı. Ama İstanbul´da olmam nedeniyle bu düşüncemi gerçekleştiremedim. Şu anda takımın içinde bulunduğu durum bir Samsunlu olarak beni çok üzüyor. Takıma kişisel anlamda sahip çıkmak önemli. Bir sporcu, bir takım ruhuyla çalışması lazım. Güçlü ve gerçekten istenilen birilerinin sahip çıkarak takımı eski günlerine taşıması gerek" diye konuştu

maço

bende okudum bu haberı.ama ıs ısten gectı kendısının konusmasındanda bu bellı zaten ısterdım dıo.kendısı en sevdıgım santcıdır sarkıları tartısılmazdır ama dedıgım gıbı ıs ısten gectı barı yardım ette bı ıse yara dıorum sadece

supporter

Orhan Abi'nin bizlere böyle sıcak mesajlar yollaması güzel de, bir marş sözü vardı yerine getirmedi. Yolladığımız maillere de cevap vermemişti.

Turkoman

orhan baba at söyle 2 milyon takim kasasina da birazcik nefes aldir bize...

samet

i de hani icraat hep konuşuluyo ama icraat yok...yapsın orhan baba kıyağını alsın 3 tane futbolcuda görelim...

hasselbaink

orhan baba'nın para vermesine gerek yok
geliri samsunspor'a verilmek üzere bir konser düzenlese bile gönlümüzü fetheder.

bir marş olsun yapmadı, zaman zaman g.saraylılığıyla önplana çıktı ama o bizim meşhur Samsunlu Orhan'ımız.

bir konser yakışır ona.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "canikli"orhan baba'nın para vermesine gerek yok
geliri samsunspor'a verilmek üzere bir konser düzenlese bile gönlümüzü fetheder.

bir marş olsun yapmadı, zaman zaman g.saraylılığıyla önplana çıktı ama o bizim meşhur Samsunlu Orhan'ımız.

bir konser yakışır ona.

evet bi konser verse bütün paralar samsunspora gitse çok iyi olur gidemezsem bile alırım

maço

gercekten yaa konser fıkrı super aslında ulasmak lazım orhan babaya sole buyuk guzel bı konser zaten tıklım tıklım olur onun verecegı konserler ıstanbul ızmır ankara da verecek soyle of anam of o zaman vaya duzluge cıkarız ıste hem moral hem maddı acıdan

jean

hep bos laflar 10 sene once bir beste yapacakti ne oldu hala ses yok borsada 1 milyon dolari resmen kaybedip cope atti o parayla samsunspor kac tane oyuncu alir bunlardan yarar gelmez ondaki para bende olacak samsunspora vermezzsem allah o parayi bendne geri alsin

Tribün_ali

Orhan baba kale boş ya salla futbolcu almasına gerek yok bir tane SAMSUNSPOR kaseti yapsın kendi bestesi ve müzik ve para almadan yapsın bunları kasetleri satar elde ettigimiz aldıgımız paralarla işi götürürüz biraz olsa rahatlatır bizi

veis

ne samsunlusu ya hani bitane marşmı yaptı bitane zorgünlerde yanımızdamı oldu bumu samsunluluk.samsunluluk ve samsunsporluluk biraz agır bedel ödeyerek olmalı yoksa bende yönetici olmak istiyorum diye fısıltıyla olmuyor bu işler..

celebi

Alıntı yapılan: "veis"ne samsunlusu ya hani bitane marşmı yaptı bitane zorgünlerde yanımızdamı oldu bumu samsunluluk.samsunluluk ve samsunsporluluk biraz agır bedel ödeyerek olmalı yoksa bende yönetici olmak istiyorum diye fısıltıyla olmuyor bu işler..

Seneler evvel Samsunspor marşı yapacağım demişti tık yok ya

veis

abi bunlar çenede samsunlu anca bülent ersoyla oturup kalksınlar ne ismail uyanık ne adnan ölmez ne orhan gencebay benim gözümde degersizler.

HoLiGanisT

Alıntı yapılan: "veis"ne ismail uyanık ne adnan ölmez ne orhan gencebay benim gözümde degersizler.

hepsini anladıkta güzel kardeşim uyanık ne yaptı sana.lütfen yıpratmayalım artık uyanığı.uyanıkmı pturuyor bülentle pop star yarışmasında.uyanık benim gözümde değersiz dersen sende bu taraftar için değersiz olursun.kusura bakma ama laf dedirtmem uyanığa.yeterince yıprattık zaten yeter artık

sezgin

ZATEN SAMSUN SPORU HALİNE PARASI OLAN SADECE ÜZÜLÜYOR YÖNETİCİ OLMAK İSTİYORSA İŞTE FIRSAT ZATEN KİMSE OLMAK İSTEMİYOR BAŞKAN BİLE OLABİLİR