78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

Ahmet Şahin sahip çıkılması gereken bir oyuncu. Bir iki hatadan dolayı hemen çizilemeyecek kadar kaliteli ve karakterli bir oyuncu. Dün Cin Con kalecisinin yediği golü amatör kaleci biel yemezdi.

Seviyoruz seni Gülen adam.

55__Gurbet__55

Bügün cuma namazinda Ahmet Sahinin kopyasini gördüm. Bir insan anca bu kadar birine benzeyebilir.

mimar55

LisandroLopez

Bazı oyuncuların miyadı erken dolar, ocak a kalır mı bilmem ama Kanberoğluyla gider..

twitter

öyle penaltı olamaz arkadaş ya
4. hafta yine kale ahmette

Uğur Yıldız

bence artık ahmet şahinede dur denmesi lazım bu kadar ciddiyetsiz oynanmamalı bence.

fanatik samsunsporlu

elmander kendini nasıl attıysa sende at kendini.acemi adammısın

5trawberry

Ahmet'te hata yoktu.
İlk golde ters ayak yakalandı. İkincisinede cech olsa uzanamazdı.
Ama Ahmet düşünmeliydin be abi, rakibin oyun yapıp kendisini yere bırakacağını. Topu aldığında ağzını okudum, s...r git der gibiydin Elmander'e hiç de gerek yoktu.

olcay

hakem ne kadar art niyetliyse sen de o kadar dikkatli oynayacaksın.hiç bi açıklaması yok yaptığının.ayıp ya herkesin vaktini çalıdığına..

mimar55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 18 September 2011, 22:51:19
Ahmet'te hata yoktu.
İlk golde ters ayak yakalandı. İkincisinede cech olsa uzanamazdı.
Ama Ahmet düşünmeliydin be abi, rakibin oyun yapıp kendisini yere bırakacağını. Topu aldığında ağzını okudum, s...r git der gibiydin Elmander'e hiç de gerek yoktu.

ters ayakta yakalanmak kaleci hatasıdır 2. golde 18in çizgisine cok yakın bir yerde duruyordu yer hatası yaptı bu topu eskişehirin kalecisi bile tutardı.3 gol yapma kardeşim yapma hakem kuddusi ise yapma bu adam düşürdü bizi hadi yaptın sende at kendini yere bak ne çalacağını şaşırsın hakem  maçta önemli pozisyonlarıda kurtardın ama kalecilik hata kaldırmıyor kusura bakmayın...

Lusage

Ahmet'e de iki çift lafım var. Sayın abim. Varsa bir problemin sorunun psikolojin bozuksa söyle teknik heyete yönetime oynama bir süre. Olmuyor yani.. Yenmeyecek goller yiyorsun ayıp diyorum sadece.

kuzey55

Sana ne oldu yahu tanıyamaz olduk artık.

emre

Ahmet ya sen eski formuna dön ya da diğer kalecilerden biri olağanüstü performans sergilesin yoksa gelmez devre arası  :(

Ahmet yediği ilk golde bank asyada ki kova kalecilerimizle oynadığımız maçları hatırlattı  :rulet:

supernatural_55

İzledim pozisyonu şimdi tekrar ama hakem zaten i.. ama gerçekten ahmet bunu ilk kez yapmıyor ve yaptığı da çok gereksiz

hacettepeli

melo'dan yediği gol kötüydü. pozisyon alamamış almadan uçup uzanmaya çalışmış. şut atacağını beklemiyormuş gibi. kırmızı kart gördüğü pozisyon çok gereksiz %100 hatalı hakim olmalıydı kendine.