18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

Gorkem

servetle gökhan korksun senden.

Sioux

çok etkili ama gençlerin kornerinde savunmadayken adamına çıkmadı ve 2. golü yedik.
konsantrasyon ekskliğinden diyelim, sorun değil ama bundan sonra daha dikkatli olmalı kornerlerde.
çok beğendim, çok can yakar.

Kaya

Bu hafta ki idmanların en iyilerden biriydi Bance..İlk geldiğindeki çekingenliğide yok artık..Çift kalelerde kafa golleri attı aynı zamanda uzaktan toplara çok sert vurabiliyor..30-35 metrelerde frikik kazanırsak sanırım o kullanacak..Hadi koçuummm  >l<

ahmetsefa55

şutların isabet oranı nedır abı ?

vurmuş olmak için mi vuruyo bilinçli mi vuruyo ?

ayrıca yarın ıdman var mı bılıyo musun ?

Kaya

Müthiş vuruyor Ahmet şaka felan değil yani.O fiziğe ve bacak boyuna rağmen müthiş isabetli.İlerleyen haftalarda stadda rakiplere karşı gösterecek inşallah..

İdman olayını bilmiyorum.Sanırım son olan olaylar nedeniyle taraftardan uzak tutmaya çalışıyorlar takımı.Bu hafta tüm idmanları üst geçitten izledim  :kafa: artık içeri alınmıyoruz malesef  :hnk:

minci

Alıntı yapılan: iak5529 - 15 September 2011, 23:45:15
  Müthiş vuruyor Ahmet şaka felan değil yani.O fiziğe ve bacak boyuna rağmen müthiş isabetli.İlerleyen haftalarda stadda rakiplere karşı gösterecek inşallah..

İdman olayını bilmiyorum.Sanırım son olan olaylar nedeniyle taraftardan uzak tutmaya çalışıyorlar takımı.Bu hafta tüm idmanları üst geçitten izledim  :kafa: artık içeri alınmıyoruz malesef  :hnk:

Biz idmanları rahat izleyebilelim diye  yönetimden bir tribün beklerken artık içeri de alınmıyoruz. Bir türlü bu uygulamaya bir anlam veremedim. Neden böyle bir uygulama yaptıklarını bilen bir arkadaş açıklarsa çok memnun olurum.

Serkan

Hoca takımı saklıyor olabilir, değişik bir sistem üzerinde çalışıyorsa.Süpriz yapıcak demek ki Gs'a (=

maviay55

muslera nın korkulu rüyasıı  8)

mimar55

at şu gsya 2 tane içimden öle geldi :evet:

twitter

takacak bu hafta takacakk

Burak55

Sabri senin çükünü yesin bance reyizz (:

Ajan

Alıntı yapılan: Buraq55 - 17 September 2011, 23:05:14
Sabri senin çükünü yesin bance reyizz (:

Biraz daha edepli lütfen :)