STSL 2011-2012 / 2. Hafta | Galatasaray-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan AntZ, 10 September 2011, 22:11:13

« önceki - sonraki »

KırmızıBeyaz

Selamlar arkadaşlar,

gs-SamSun maçı deplasman organizasyonu var mı? Varsa buna katılabilir miyiz? Evet ise şartları nelerdir. Bilgi verebilirseniz sevinirim....

ali ihsan

Alıntı yapılan: maraton - 15 September 2011, 14:53:59
ali ihsan hocam bu hafta hangi şehir dışı seyahattesin, hayır esip gürlüyodun da !! geliyom,bakacazzzzzzz !!  8)

Gitmek mesele değil de Başkan,çok fena kulaklarım çınlıyor sonra  :D Kuvvetli giydiriyon vesselam  :deli:

Bekliyorum ...

Turuncu

Petkovic; "İstanbul'a başımız dik gideceğiz"

Samsunspor'umuzun Teknik Direktörü Vladimir Petkovic, haftalık basın toplantısında yaptığı açıklamada, Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını ve hafta içindeki Galatasaray maçı hazırlıklarında futbolcuların istekli ve arzulu oluşlarının kendisini memnun ettiğini söyledi. Amaçlarının Galatasaray karşısında iyi bir oyun ortaya çıkarmak olduğunu vurgulayan Teknik Direktörümüz Petkovic, "İstanbul deplasmanına başımız dik gidiyoruz. bu da bizim için çok önemli. İlk maçta aldığımız sonuç bu konuda bizim emin adımlarla devam etmemizi sağlıyor" dedi.

Teknik Direktörümüz Vladimir Petkovic, Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda ve ligdeki rakipleriyle yapacakları maçta favori olduğunu da belirterek, "Belki 10 maç oynasak, 9'unu Galatasaray kazanabilir. Ancak bu maçta onların karşısında top aldırmayan, onların oyun içinde mücadelesini bozan ve oyun felsefesini sahaya yansıtan bir takım olursak, neden Galatasaray'ı yenmeyelim. Amacımız oraya gidip, iyi bir oyun ortaya çıkarmak ve rakibini mağlup etmek" dedi. Teknik Direktörümüz Vladimir Petkovic, Mustafa Sarp'ın son bir haftada fiziksel çalışmalarda yüksek kapasiteye ve seviyeye geldiğini de belirtti.

www.samsunspor.org.tr

samuray

iyi bu iyi haber mustafa sarpın oynaması iyi olur hatta anılında g.s a karşı daha hırslı olacaklardır

CurvaSs

bi' saat önce ben de biletimi aldım, inşallah bize ayrılan bölümü doldururuz ve takımımıza sonuna kadar destek veririz.

LisandroLopez

Sioux

Bu heriflere istanbulda şansımız tutmuyor
sadece 2 kere yendik, birinde ben de stattaydım :)
en iyi oynadığımız maçlarda hakemler doğramıştır bizi
kupa maçı 2000'de 1-2 ( 2 kırmızı kart göstermişti hakem)
98'de 1-3
ertuğrul sağlam zamanında 1-3
hasan şaş, celilin bacağını kıracaktı kart bile vermemişti hakem. oyun 1-0 bizim lehimizeydi.
ilk maçta blediye bunlara çaktığı için acayip bilenecekler bizim maça.
tempo yapacaklar
ilk yarım saati atlatırsak ayakları titremeye başlar
Allahım utandırma

berusa55

Bu sefer başa bir doğrayıcıyı devreye sokmuşlar bu maç için; kuddusiyi! Samsun'daki maça vermek döt ister tabi dışardaki ilk maçımızda hemen yollamışlar orosofcusuucogunu...

Kaya

Kuddusi olayı can sıkıcı ama bir kez daha yapacağı ''art niyetli'' hatalarla Samsunspor ismiyle gündeme gelebileceğini zannetmiyorum.Çok dikkatli olacaktır.Bu dikkat ibreyi bize çevirebilir..

Maçın en önemli isimleri Ahmet Şahin ve Bance  olacak bana göre.Biri tutacak biri atacak ALLAH'ın izniyle...

55__Gurbet__55

Ne gelmez pazarmis ya :kafa: :kafa:

@berusa55

Abi elbet bir gün gelecek Samsuna.Acaba hangi yüzle  gelecek o i..bne.

berusa55

Yok yok; hakemliği brakana kadar ona Samsun yüzü göstermezler emin ol. Ne olduğunu herkes, o federasyon da çok iyi biliyor. Samsun'a gelmemek için takla attığına eminim.

55__Gurbet__55

Ah keske yolasalarda bizde onun burda  al_sana al_sana.

yilmazselcuk55

AlıntıSamsunspor korkak oynamaz, kendi felsefesiyle oynar. Bol gol olur o maç, kim daha fazla atarsa kazanır.

galata_saray li birisinden  Twitterdan bir yorum

AhmetDenizci

istanbuldan

bileti nasıl alabiliriz bilgisi olan varmı? Kocaeli de varmı acaba biletix şubesi