STSL 2011-2012 / 2. Hafta | Galatasaray-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan AntZ, 10 September 2011, 22:11:13

« önceki - sonraki »

sosaka

ahmetsefa55

eğer öyleyse ne güzel reklam yapmış adam.
helal olsun akıllı adammıs  :ok

minci

Kuddusi Müftüoğlunun maçın hakimi olduğunu duyduğumda ne yazıkki galibiyet üzerine bütün umutlarım yok oldu. En son süperligde sahamızdaki olaylı Kayserispor maçımızı yönetmişti. Serkan o maçta hakeme fiili saldırıdan dolayı 8 hafta ceza almıştı. O günden beri bu adamı maçlarımıza hiç vermediler. Onunla çıktığımız neredeyse bütün maçlarımız hep olaylı olmuş ve kaybetmiştik.
Şimdi GS nin yanısıra Kuddusi ile de mücadele edeceğiz. Yani iki rakiple savaşacağız. İşimiz çok zor. Artık birilerinin düdüğü çaldığı ve kollandığı bir ligteyiz. İlk örnek Gençler maçındaki 80 taraftarımızın hiç yoktan yere ceza alması ve Kuddusinin GS maçına verilmesi. Malüm takımın kurtulması için bir kurban gerek.

ahmetsefa55

Fink'ten puan şifresi
Samsunspor'un hafta sonu deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıkları devam ediyor.

Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Vladimir Petkovic gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı bulunan Yenal Tuncer dışında tüm oyuncular katıldı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda Akaki Khubutia, yardımcı antrenör Kenan Yelek nezaretinde takımdan ayrı olarak çalışırken diğer oyuncular, koşu sonrasında gruplara ayrılarak kondisyon ağırlıklı çalıştı. Antrenman yarı sahada taktik çalışma ile son buldu.

Antrenman sonrası basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Karadeniz ekibinin tecrübeli ismi Michael Fink, ''Galatasaray büyük bir takım. Zor bir karşılaşma olacak. Hem ilk maçı kaybettiler hem de kendi sahalarında oynayacaklar. Ancak biz de takım olarak puan ve puanlar almak için gideceğiz'' dedi.

Kırmızı-beyazlı ekibe yeni katılan oyunculardan Selim Teber'de her hafta olduğu gibi çalışmaların tempolu şekilde devam ettiğini belirterek, ''Her maça hazırlandığımız gibi Galatasaray maçına da tempolu bir şekilde hazırlanıyoruz. Takımımız iyi çalışıyor. Geçen hafta aldığımız 3 puan moralimizi yüksek tutuyor. Gençlerbirliği maçında ne yapıp ne yapmayacağımızı gördük. Galatasaray maçında 90 dakika konsantre olmamız lazım. Elimizden gelen her şeyi yaparak maçı bırakmayacağız. Orada 3 puanı almak için güzel bir mücadele ortaya koyacağız'' dedi.

Karadeniz ekibinin diğer bir ismi Ergün Teber ise Galatasaray'ın büyük bir camia olduğunu, Fatih Terim ile uzun aradan sonra ilk kez taraftarının önünde mücadele edeceğini vurguladı.

Galatasaray deplasmanına puan ya da puanlar için gideceklerini belirten Teber, ''İnşallah oradan istediğimizi alıp şehrimize mutlu bir şekilde dönmek istiyoruz'' diye konuştu.

Kaleci Ahmet Şahin de Galatasaray takımının ilk hafta aldığı mağlubiyetle Samsunspor'un karşısına farklı bir motivasyonla çıkacağını belirterek, ''Galatasaray için ayrı bir motivasyon olabilir ancak biz de puan almak için bu maça çıkacağız. Elimizden geldiği kadar mücadele edeceğiz. Rakibimizden fazla mücadele edersek Galatasaray'dan puan alabiliriz'' şeklinde konuştu.

http://www.ligtv.com.tr/Takim.aspx?t=8&r=1&hid=98365

maviay55

AlıntıSamsunspor'un Yatırım ve Proje'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, Tokatlıoğlu İnşaat ve Mimarlık Limited Şirketi (TOK Grup) Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Tokatlıoğlu, Galatasaray maçı galibiyetine 20 bin TL prim vereceğini açıkladı.

kaynak:samsunsportv face

samuray

yok sanmıyorum kuddüsü nün göz göre,göre taraf tutacağını artık eski çamlar bardak oldu herkes kendine çeki düzen vermek zorunda zor maç olacakaslan yaralı gönlümden geçen tabiki galibiyet ama beraberlikte iyi puan

Turuncu

Galatasaray-Samsunspor maç biletleri yarın genel satışa çıkıyor...

Samsunspor'umuzun Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile yapacağı maçın biletleri yarın (Perşembe) saat 11.00'den itibaren Türkiye genelinde satışa çıkacak. Biletix'in çağrı merkezi ile internet sitesi aracılığıyla satın alınan biletler, Biletix'in  satış noktalarında maç saatine kadar bastırılabilecek. Ayrıca taraftarlarımız, maç günü saat 16.00'dan itibaren Türk Telekom Arena Stadyumundaki gişelerden bilet satın alabilecek.

Galatasaray-Samsunspor karşılaşmasının bilet fiyatları şöyle:

Kategori-1:  400 TL
Kategori-2:  300 TL
Kategori-3:  250 TL
Kategori-4:  150 TL
Kategori-5:   60 TL
Kategori-6:   40 TL
Kategori-7:   40 TL
Samsunspor Taraftarları'na,:  40 TL

www.samsunspor.org.tr

muzaffer4

20 bin lira prime sporx te millet demediğini bırakmamış ....

Liseli.Çılgınlar

samsunspor_x ile  galata_saray Arasındaki Geçmişten Günümüze Maç Görüntüleri

Samsunspor-Galatasaray

buonanotte

Şu anda lig tv de 97 yılından bu yana yapılan maçları gösteriyo bunlara karşı şansımız tutmadığı kesin...

Sercan

ne kadroymuş bee..Serkan,Celil,Cenk,Timofte,Oruma,İmdat,Ali Akdeniz,Allum Buker,Güngör,Ercan,Vural

mimar55

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 14 September 2011, 09:46:21
dün lig tvde eski gs samsunsporumuzun maçlarını verdiler hiç galibiyet alamadık istanbulda hep bizi yenmişler ama bu sefer biz kazanacagız arkadaşlar rahat olun benim içim çok rahat maçı 2-1 veya 3-1 alırız beyler

2000/2001    TSL    09.09.2000    MS    Galatasaray 1 - 2 Samsunspor         
1994/1995    TSL    26.02.1995    MS    Galatasaray 0 - 1  Samsunspor
1999/2000    TÜK    19.01.2000 MS    Galatasaray    2 - 1  Samsunspor bu maçı ben galib bitirdik diye sayıyorum       30dkSerghey Epureanu    50dkAli Akdeniz     kırmızı kart görmüstü   o dk kadar 1-0 öndeydik hagi firikikten atmıştı ismail uyanık hagi türkiyeden bile büyük futbolcu demişti haginin attığı dirsekleri hiçbir hakem görmüyordu çünkü  Hakemler :  Murat Ilgaz neyse mazide kaldı bu maçlar cok eski tarih değil kardeşim samsunsporumuz hakemler  galata_saray ın sert oyununa izin vermezlerse ben puan alacağını düşünüyordum artık düşünmüyorum sebebi hakem bozuntusu gs ne yaparsa yapsın bu macı hakem kazandırır. bu kabahat TFF nundur bu hakemi bu maca verme haftaya ts macına ver hiç olmadı cifte ceza almasın adamlar

twitter

GençKozluklu

HEmen hepsinde maçı başabaş oynadık ve öyle aleyhimize verilen kararlar sonrası da go lyemişiz ki Yenilmemek kaçınılmaz olmuş. O maçlardan sonra ben daha da ümitliyim. Hakemler şimdi daha dikkatli olacaktır. Yeneriz bu Cin Conları .

designer_55

Pazar gunu hollandadan istanbula geliyoruz..Once is arkadaslirimla (samsunlu olmayan) Telekom arenada  samsunsporu deskteliyecegiz;
umarim daha sonra yapacagimiz ticarete samsunspor morali ile baslariz.