Arena'ya Çıkartma Yapmiyor muyuz? Gidiş -Dönüş Fiyatı Belli Oldu....

Başlatan ahmetsahin, 12 September 2011, 09:13:53

« önceki - sonraki »

fındık

Alıntı yapılan: Serkan - 12 September 2011, 11:02:34
pegasus dene aynı saatlerde onunda uçuşları var.

edit: Bilet var Sunexpress'de

Pegasus rakamlar biraz uçmuş benim gidiş dönüş saatleri sunexprese bakıcam gene

ahmetsahin

Alıntı yapılan: doğan - 12 September 2011, 10:26:06
ulen allahtan tanıyon aydoğanı haa
bi fiyattta bassınlar sana da rahatla  :D ;D :D :kanka:

Doğanım arabaylada giderim ama bencil bı düşünceyle hareket edip yola çıkamam kardesim ben on ayak olurum gelen gelir gelmezlerse yine atlar giderim gidecem bı sekilde :)) arabam var Allah'a şükür. 

doðan

Alıntı yapılan: ahmetsahin999 - 12 September 2011, 12:04:25
Doğanım arabaylada giderim ama bencil bı düşünceyle hareket edip yola çıkamam kardesim ben on ayak olurum gelen gelir gelmezlerse yine atlar giderim gidecem bı sekilde :)) arabam var Allah'a şükür. 

:kanka:
yerim len arabanı  al_sana :D :ok

ahmetsefa55

@ahmetşahın999

maçta benım kombınem var burası benım yerım deyıp bızı yerımızden kaldırdın.
hoş olmadı.orası ss.biz ahalisinin bunu bilmen lazım.boş buldugun koltuga da gecıp oturman lazım.
benım son macımdı orda bı daha olmayacam ama baskalarına da aynı seyı yapma dıye uyarayım dedım.
senı tanıyamadım tanısaydım soylerdım orda.daha sonra kalptenşimşek(ferhat abi ) söyledi bana senin oldugunu.

ahmetsahin

Sevgili muhalif ben ne dediğimi ve ne yaptığımı iyi biliyorum. Senin beni uyarma gibi bı lüksün olamaz maçta Ewet burası bizim yerimiz musade edin  gencler dedik hatta baskalarida gelecek dedik maca girdiğimizde ss.bizin orada yer yoktu yukarı Yada yanda olan boşluklara gittik bizim oturabilecek kadar boş yer olmadıgını ve bulduğumuz yerede adam sahiplenip birazdan arkadaslar gelecek ayağı çeken insanlar olduğunu görünce bende daha onceden kombineme ait koltuğun nerde olduğunu bildigim Icın gelin yerimize gidelim ilk macı yerimizde izleyelim dedim ve buna istinaden gelip sizi kaldırdık bugün de aynı seyler olsa yine yaparım genc dostum ben zaten assagilarda yer bulsam arkadaşların yanında durur orda izlerim macımı yine omuz omuza nerde izledim gotumu nereye koydum demem tamammi sevgili kardesim saygılar.

ahmetsefa55

cgr

bu arada seko da sun expressle geliyor. Az once aradı soyledi.

ahme7akturk

Kaldırın bir otobüs de gidelim şu arenaya...... Alayına  samsunspor_x

Kral SAMSUN

12 September 2011, 17:31:03 #23 Son düzenlenme: 13 September 2011, 08:21:43 AntZ
ordayım ALLAHIN İZNİYLE !

ahmetsahin

Beyler 46 kişilik Mercedes gidiş dönüş  kisi bası 90 tl son olururmuş yarın aksam yani salı akşamına kadar  40 kisi yaparsak otobüs kalkıyor demektir o zaman hadi bismillah diyerek

1- ahmet sahin 1
2- ahmet sahin 2

ErdemDenizci

sersan55

CurvaSs

Alıntı yapılan: sersan55 - 13 September 2011, 22:19:29
kac kısı oldu su anda bırılerı bılgı wersın

kardeşim, site olarak otobüs organizasyonu yapılmayacak sanırım. ya da yapılır ama şuan belli değil. genel olarak uçak tercih edildi ve çoğu kişi uçak biletini aldı. uçakla gitmeyecek olanlar da münferit olarak özel araçlarıyla gidiyor.

yalnız her an engin abi "org" başlığı açabilir, orasını bilemem.

sersan55

saol kardesım otobus su an ıcın mantıklı bız 3 kısıyızzzzzz