18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

Turuncu

Bance iyi oyuncu hava hakimiyeti çok iyi biraz idman yesin daha iyi olacaktır.

sadece55

Alıntı yapılan: Turuncu - 11 September 2011, 02:11:48
Bance iyi oyuncu hava hakimiyeti çok iyi biraz idman yesin daha iyi olacaktır.

Bu adam herşeyi yer kardeşim :)

AntZ

Aristide Baaannnsss
Trabzonaaa ....  :holey:

LisandroLopez

Alıntı yapılan: AntZ - 11 September 2011, 12:11:18
Aristide Baaannnsss
Trabzonaaa ....  :holey:

Hahahaha çok güldüm abi ya ;D ;D

saim55

İyi ki de Martins falan olmadı bu adam oldu. Orta sahada topu alıp kaleye bir gidişi vardı, lord of the rings'i izliyorum zannettim. Herif Ork'lara benziyor :D

masbene

hakan şükür den sonra benim gördüğüm türkiyedeki en iyi pivot santrafor

Ayberk

Çok kalite topçu. 2 günlük idmanla bu kadar oynadı, ileride siz düşünün :)

Ama arkadaş insan az taraftar canlısı olur beee, facebook'tan yazıyorum bi de fransızca yazıyoruz hani... Gazı pompalıyoruz tek yazdığı Merci   .:.:. ;D

ibrakadabra55

http://www.facebook.com/AristideBance.18 Bance adına sayfa açtım çok beğendim oyuncuyu beğenirseniz sevinirim :)

AntZ

@ibrakadabra55 ve tüm arkadaşlar;

Sayfa güzelde Facebook'a, Youtube'a vs. golleri eklemeyin arkadaşlar, sonra çok başınız ağrır. Sıkı takip ediyorlar ve ciddi yaptırım uyguluyorlar.

muzaffer4

adamın isminin okunuşu biyans mış ama lig tv deki adam bugün maçın tekrarını izlerken bans dedi ama stadda ki anons cu biyans dedi biz admı bans diye çağırırken bakmadı bile  :o :o

FaTiH_HaN

Sanki yavaş koşuyormuş gibi bir izlenim veriyor ama bacakları çok uzun bir iki adımda defans oyuncusundan uzaklaşıyor, fizik gücü yüksek tüm kafa toplarına çıktı çoğunuda aldı hemde zıplamadan  :D 2 idmanla bu performansı sergilediyse ben form tutup takıma alıştığındaki halini düşünemiyorum.

_Jack Daniels_

Nokta atışı bu kadar iyi yapılamazdı. 3'lü çektirişi ve isminin telaffuzu sorun yarattı ama oynadığı futbol ilerisi için umut verdi. Aynı tarifeye devam Bance. :)

kalptenþimþek

form tutmuş halini düşünemiyorum..

SerhaT55

Nokta transfer diye Buna denir...  >l< >l<

celebi