Telemarket'ten, Lig TV Kampanyası

Başlatan cgr, 07 June 2011, 22:44:33

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

sağlosun beni tanıştıran arkadaşa superonline süper, fiberle uçuyorum, bilgisayarımın düğmesine bastığım an intenete giriyorum, bluray fimlerin haddi hesabı yok taşıyor kasadan, hem sabit telefon ücreti de ödemiyorum ..apartmanda herkesi üye yaptım herkes bana müteşekkir..arada kesintiler oluyor onda da komşular geldiğinde  kapının deliğinden bakıyorum sadece..ama genel olarak tavsiye ederim ciddi ciddi.. :ok

kalptenþimþek

bu arada bilen varsa aydınlatsın
senelik webden lig tv ye abone olununca sadece canlımı i
zleniyor maçlar?
tekrar da izleyebiliyormuyuz?

AntZ

09 September 2011, 18:15:08 #242 Son düzenlenme: 09 September 2011, 18:25:02 AntZ
Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 09 September 2011, 17:59:03
bu arada bilen varsa aydınlatsın
senelik webden lig tv ye abone olununca sadece canlımı i
zleniyor maçlar?
tekrar da izleyebiliyormuyuz?

Taraftar paketi ile tekrar izleden yalnızca ShowTV ve ATV de kaydedilen programları izleyebiliyorsun. Süper Lig paketi alırsan Lig TV3 ten maç tekrarlarını da izleyebiliyorsun.

Edit

Taraftar peketi ve 169 TL lık süper lig paketi ile maç tekrarları izlenemiyormuş.

kalptenþimþek

şu yıllık 169 tl ye tüm maçları web den izlediğimiz bi paket varmış onu kastediyorum tekrarları izleyebiliyor muyuz?

AntZ

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 09 September 2011, 18:18:07
şu yıllık 169 tl ye tüm maçları web den izlediğimiz bi paket varmış onu kastediyorum tekrarları izleyebiliyor muyuz?

Bende tereddütte kaldım, şimdi digitürk desteğe sordum, izleyemezsiniz dediler  :(

olcay

Alıntı yapılan: muhalif - 09 September 2011, 16:44:05
hacu gıtcen dıgıturke sorcan o zaman  :)
bır maclık da alabılıyon.ben ole yapıyom mesela mactan 10 dk once alıyom.macı ızlıyom kapatıyom.bu kadar :kanka:

tamam hacu o zaman yarın deniyom.trabzon manisa 30 milyonmuş zaten.evden takılirim :D

ahmetsefa55

ama stada gidip manisa tribünlerine i... trabzon olamazsın şampiyon dedirtmek paha biçilemez  :deli:

yirmiuc

samsunspor maçları için web tv aylık abonelik aldım.
lig tv'nin diğer yayınlarını izleyebilir miyim ? bu konuda bilgisi olan var mı?

AntZ

Alıntı yapılan: yirmiuc - 10 September 2011, 12:51:41
samsunspor maçları için web tv aylık abonelik aldım.
lig tv'nin diğer yayınlarını izleyebilir miyim ? bu konuda bilgisi olan var mı?

Hayır izleyemezsin. Samsunspor maçları dışında yalnızca NTV, Star, ATV, KANAL D, SHOW TV, NTVSpor, SAIL TV izleyebilirsin.

İşin özü maç dışında hiçbirşey izleyemezsin.

yirmiuc

cevap için teşekkürler.
peki samsunspor maçları ve lig tv'nin maç haricindeki programlarını alabileceğim bir paket var mı

olcay

Alıntı yapılan: muhalif - 10 September 2011, 11:40:10
ama stada gidip manisa tribünlerine i... trabzon olamazsın şampiyon dedirtmek paha biçilemez  :deli:

yoo biçilir. " 30 milyon" :D

55.hakan

Web tv den izledim hiç takılmadı 1mb internetle.Yalnız tek maç almama rağmen hala kapatmadılar görüntüyü.

hacettepeli

80 lira Samsunspor sezonluk taraftar paketi. hızlı internete sahip olan herkes izleyebilir donmadan. www.digiturkwebtv.com.tr . tek maç da satın alabilirsiniz. anadolu takımlarının maçları 5 lira istanbul takımları 8 lira. bu hafta gs ile oynayacağımız için maç 8 tl olacak. Çalıştığım güne denk gelmese izleyecektim.

muzaffer4

Alıntı yapılan: hacettepeli - 13 September 2011, 16:56:54
80 lira Samsunspor sezonluk taraftar paketi. hızlı internete sahip olan herkes izleyebilir donmadan. www.digiturkwebtv.com.tr . tek maç da satın alabilirsiniz. anadolu takımlarının maçları 5 lira istanbul takımları 8 lira. bu hafta gs ile oynayacağımız için maç 8 tl olacak. Çalıştığım güne denk gelmese izleyecektim.

evde 4-5 kişi bu maçı izleyecekse mantıklı ama 1 kişi dışarıda 5 liraya izler ama ev rahatlığı diyorsan onu bilemem ama dışarıdada hd kalite ..

olcay

kalite hiç tv nin yerini tutmuyo ya.zaten bilgisayardan ses de çıkmıyo.hiç moda giremiyo insan webtv den