STSL 2011-2012 / 1. Hafta | SAMSUNSPOR'umuz-Gençlerbirliği

Başlatan kıbrıslı_mete, 25 August 2011, 13:43:11

« önceki - sonraki »

CurvaSs

Alıntı yapılan: berlinli55 - 09 September 2011, 21:25:52
maci internetten izleme sansimiz varmi?
bildiginiz siteleri paylasirsaniz sevinirim ;)

benim bildiğime göre tr uzantılı sitelerden izleyemiyorsun. yani ".....blogspot.com.tr" samsunspor-gençlerbirliği maçı izle yazarsa izleyemezsin. yabancı siteler olacak. samsunsporweb.tv facebook'tan yayınlayamaz. ligtv facebook'tan maç yayınlatıyorsa, kapatsın dükkanı gitsin.

King1965

buonanotte

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 09 September 2011, 21:30:41
facebook ta samsunsporweb tv diye bir program paylaşıyorlar maçlar şifresiz yayınlanıyormuş.Ne kadar güvenli bilen varmıdır? Bu arada rüyamda 3-0 yenildiğimizi gördüm.Umarım gece bir tarafım açık kalmıştır ondan böyle bir rüya görmüşümdür.

ben geçen sene rojadirectadan izliyordum bu sene sorun var sanırım sen yine bir bak

apo 55

abi samsun kim ne derse desin yenecek  :)  samsunspor_x   :_nazar  deqmesin

muzaffer4

AHMET

KEMAL      BAHİA                 

LAZAR                                                                     E.TEBER
---------------------------------------------------------------------
                                   FİNK  
MURAT                

S.TEBER             

DOMİNGUEZ                                
---------------------------------------------------------------------
                                                          EKİGHO                
                        BANCE     
idmanda bu oyuncularla oynadı...

twitter

ben webtv alacağım
4 maç 10 lira
http://www.digiturkwebtv.com.tr/Icerik/24323/Ana_Sayfa/Samsunspor_Taraftar_Paketi

gerçi sstv var diyorlarda ben de açmıyor neyse görüntü bozuk falan olur uğraşılmaz onla

germencisse

Sezonun ilk biletini aldım,inşallah hayırlısı olur,taraftar stadı tıklım tıklım doldurucak hiç süphesiz galibiyet adına tüm oklar aslında bizim üzerimize doğru ilk maç süprizi olabilir..

SSKLA

KareAs55

Bence bu oyunculardan tam verim alabilmek için 4-3-1-2 idealdir. Dominguez ve Anıl ne kadar kanatta katkı verebilir bilemiyorum ama asıl mevkilerinde daha iyi bir performans sergileyeceklerdir bana göre

SSKLA

Alıntı yapılan: KareAs55 - 09 September 2011, 23:44:15
Bence bu oyunculardan tam verim alabilmek için 4-3-1-2 idealdir. Dominguez ve Anıl ne kadar kanatta katkı verebilir bilemiyorum ama asıl mevkilerinde daha iyi bir performans sergileyeceklerdir bana göre

Bence de öyle ama hoca dominguezi hep solda oynatıyor ;)

cembaba

Alıntı yapılan: Sercan - 09 September 2011, 20:57:26
                   ahmet

lazar   kemal          bahia    yenal

fink         murat

anıl            dominguez       selim

bance

takım böyle olabilir..

Aynen Sercan'ıma katılıyorum. Anıl çok çok iyi oynadı Ordu maçında hazır görüntü verdi.

Turuncu

SSKLA

rahat olun 2-1 alıyoruz maçı. Spor Toto Süper Lig'de gol perdesini de Alvaro Dominguez açıyor ;)

babasamsunlu

tek kelime ile basacaaaaazzzzzzzz...   :evet: :evet: :evet:

alperen

Uyku girmiyo gözüme,heyecan bastı yine..ALLAH'ım sen bizim rahat bi 3 puan almamızı nasip et...