STSL 2011-2012 / 1. Hafta | SAMSUNSPOR'umuz-Gençlerbirliği

Başlatan kıbrıslı_mete, 25 August 2011, 13:43:11

« önceki - sonraki »

5trawberry

2-1 ya da 3-1 alırız diye umuyorum.

Biletler maç saatinden önce bulunur dimi beyler, iş yoğunluğundan temin edemedim :(

samuray

5 yıllık özlemden sonra sezonun ilk maçı ben malesef samsun dışında olduğumdan cnlı değil lig tv.den izleyebileceğim samsunspor_x >l< ;D >l<ama inanıyorumki nasıl süper lige o muhteşem seyircimizin desteğiyle çıktıysak o büyük deystek le maçı alcaz skor 2_ 0 diyorum

berusa55

Bu haber dengenin bir dengesizliği mi yine yoksa doğru mu?

AlıntıZenke ve Eki kadroda yok
09 Eylül 2011 / 13:59

Kırmızı beyazlı ekibin büyük patlama beklediği Nijeryalı oyuncuları Simon Zenke ve Eki'nin yarın oynanacak Gençlerbirliği maçında kadroda olmayacakları tahmin ediliyor
Geçen sezon Bank Asya Birinci Ligi'nde inanılmaz bir performans sergileyen; attığı gollerle takımının Süper Lig'e çıkmasında başrol üstlenen Nijeryalı oyuncu Simon Zenke ve yine büyük umutlarla transfer edilen Ekigho'nun yarın oynanacak kritik karşılaşmada onbirde yer almayacağı kesinlik kazandı. Her iki oyuncununda son performanslarının yeterli olmadığı görüşünü savunan tecrübeli teknik adamın, Gençlerbirliği ile oynanacak sezonun açılış maçında bu iki oyuncuyu büyük ölçüde kulübede oturtacağı hatta ve hatta tribüne bile yollayacağı konuşuluyor.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=62710

Mert

Bance oynayacak belli ama en azından bir tanesini yedek tut be hocam.Hadi onu da geçtim bance yeteri kadar hazır mı?

ahmetsefa55

onun kadro dedıgı ılk 11.
zenke 18 dışında kalır da ekıgho mutlaka 18 de olur tahmınım.

muzaffer4

forvette kim oynayacak bance mi? daha yeni geldi adam..

twitter

selim-bance-domi oynar hücumda. arkada fink sarp murat

Sercan

ahmet

lazar   kemal          bahia    yenal

fink         murat

anıl            dominguez       selim

bance

takım böyle olabilir..

sadece55

CurvaSs

selim konusunda düşünceliyim sadece. ekigho'yu da oynatması gerekiyor kesinlikle. madem uç olarak tek oynayacaksın, kendi sahanda uç bölgeyi çift kişi yap. bance indirsin, ekigho bitirsin. deplasmanda tek oyna, bir şey diyemem.

neyse, bismillah diyelim artık.

Sercan

Ekigho'yu oynatmasa bile Selim'i çıkarması lazım kadrodan.Selim'in yerine Dilaver olabilir..

buonanotte

valdomiro takım için yetersiz kalıyodu zaten.Ersin veya kenandan bir farkı yoktu.Bahia  yerinde bir tercih olacaktır.

mehmet yılmaz

Zenke, Ekhigo, Dominguez, Bahia, Lazar, Valdo, Khubutia, Bance, Fink... 9 yabancımız var. Statüye göre 6 tanesi sahada olabilirken, 2'si yedek olabiliyor. Dolayısıyla her maç bir kadro harici 2 de yedeğimiz garanti olacak.

berlinli55

maci internetten izleme sansimiz varmi?
bildiginiz siteleri paylasirsaniz sevinirim ;)

epçeli köylü

facebook ta samsunsporweb tv diye bir program paylaşıyorlar maçlar şifresiz yayınlanıyormuş.Ne kadar güvenli bilen varmıdır? Bu arada rüyamda 3-0 yenildiğimizi gördüm.Umarım gece bir tarafım açık kalmıştır ondan böyle bir rüya görmüşümdür.