STSL 2011-2012 / 1. Hafta | SAMSUNSPOR'umuz-Gençlerbirliği

Başlatan kıbrıslı_mete, 25 August 2011, 13:43:11

« önceki - sonraki »

King Of The North

cembaba

Sevgili Başkanım; Erdal abi ile yarışıyorsun bakıyorum da. Bakalım hanginizin dediği çıkacak :)

Sapına Kadar 55: 3-0
kaptan55: 2-1

King Of The North

Alıntı yapılan: CemBaba - 09 September 2011, 17:13:17
Sevgili Başkanım; Erdal abi ile yarışıyorsun bakıyorum da. Bakalım hanginizin dediği çıkacak :)

Sapına Kadar 55: 3-0
kaptan55: 2-1

ikisi de olur kardeşim, geçen sezon açtığım tüm başıklarda galip gelmiştik hatırlarsan, skor işi Erdalımın, benimki nacizane :)

Sercan

dk 27 Oktay  samsunspor_x 0 - 1  gencler_birligi

dk 39 Murat  samsunspor_x 1 - 1  gencler_birligi

dk 85 bir topumuz direkten dönecek :) :)

yani 1-1

kalptenþimþek

GençKozluklu

3 sene önce Koceli'de 15 TL geçen yıl da Hacettepe maçında 20 TL verdikten sonra normal geliyor bu fiyat. Ucuz olmasını arzu ederdim elbette. Yapacak bişey yok :) Gidecez 3 puanımızı alacağız inşallah GS den.

maviay55

hacettepe maçı 20 tl ydı sonradan 5 tl ya düşürmüştük protestolarla  ;)

cembaba

Sercan

Alıntı yapılan: maviay55 - 09 September 2011, 17:28:45
hacettepe maçı 20 tl ydı sonradan 5 tl ya düşürmüştük protestolarla  ;)

ama biz çoktan vermiştik 20 leri :D

Akyol

Ama içeri girip sağlam sövmüştük cavcav'a  :D  Sonra bizim yöneticilerden biri demişti biletleri getirin para üstü vericez diye falan sonra karabük kupa maçınada parayla girdik ne taraftarız bee :evet: :ok

maviay55

Alıntı yapılan: Sercan - 09 September 2011, 17:30:06
ama biz çoktan vermiştik 20 leri :D

samsundan gelen ekip dinlemedi bizi alan var alamayan var dedim ben ama direk girmişlerdi içeri  ;D

Sercan

işin kötü tarafı 20 yi verdik neyse de,turgutun da o ******* hareketine maruz kaldık  :kafa:

Serkan

İmkanı olanlar yarın bir 10 lira fazladan para getirsin yanına elde kalan atkılar var  :D :D