Telemarket'ten, Lig TV Kampanyası

Başlatan cgr, 07 June 2011, 22:44:33

« önceki - sonraki »

Sercan

Murat abi bu superonline'nin fiber interneti var bizim evde.20 mbit hızında,sorunsuz çalışır heralde değil mi?

maço

Alıntı yapılan: Sercan - 09 September 2011, 09:48:57
Murat abi bu superonline'nin fiber interneti var bizim evde.20 mbit hızında,sorunsuz çalışır heralde değil mi?

??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

AntZ

Alıntı yapılan: Sercan - 09 September 2011, 09:48:57

Ondada sorunsuz çalışmazsa Digitürk netten yayın yapmasın  :) Hem takılmaz hem görüntü kalitesi iyi olur  ;)

Serkan

Murat abi bu superonline'ı tafsiye edermisin ona geçsem  (=

cembaba

2600 KB/s hızında falan izlersin FULL HD hemde Seco =)

ahmetsefa55

Atakumlu

superonline icin ben bi kac yorum yapim hız olarak 20 lik sınırsız paketteyim hızım 21 mb civarında, hızı cok iyi ama bazen internet kesiliyo ve bu kesinti uzun surebiliyor (3-4 saat gibi ) ...

Serkan

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 09 September 2011, 12:05:11
superonline icin ben bi kac yorum yapim hız olarak 20 lik sınırsız paketteyim hızım 21 mb civarında, hızı cok iyi ama bazen internet kesiliyo ve bu kesinti uzun surebiliyor (3-4 saat gibi ) ...

O zaman bize gelmez (=

Atakumlu

Alıntı yapılan: Serkan - 09 September 2011, 12:10:25
O zaman bize gelmez (=

seko surekli kesinti olmuyo belki haftada 1 veya 2 gun ama kesinti uzun surdugu icin adamı pisman edebiliyor... bide ne yaparsanız yapın su taahüt olayına girmeyin derim sonra beli dogrultması zor oluyor  :x((

Serkan

AntZ

09 September 2011, 13:01:16 #235 Son düzenlenme: 09 September 2011, 13:05:22 AntZ
Alıntı yapılan: Serkan - 09 September 2011, 11:17:47
Murat abi bu superonline'ı tafsiye edermisin ona geçsem  (=

Alıntı yapılan: Serkan - 09 September 2011, 12:14:10
Uydunet iyidir ya  (=

40 gün öncesine kadar fiber kullanıyordum, yeni taşındığım yer Antalya'nın en merkezi yerlerinden olmasına rağmen fiber yok, mecburen 10 mb uydunet aldım ama vodem le daha hızlı bağlanıyorum  :) 10 mb te 1-2 mb kaybı hadi anlarımda 3-4 mb i geçmiyor hız. Ben de 3-4 mb i geçmiyorsa 5'e düşüreyim dedim, düşürdüm hızımda bir değişiklik yok, yine 3-4 mb kullanıyorum  :) Demekki Uydunette 5 mb in üstü hız almanın hiç anlamı yokmuş, boşuna para vermeyin. Ayrıca 40 gün içinde biri 1 gün sürmek kaydıyla 3-4 kez kesinti yaşadım. Yoğun saatlerde siteleri zar zor açabiliyorum. Arıza kaydı bırakınca en erken 1 gün içinde müdeahele ediyorlar. Kısaca Türk Telekom, Türksat ve yan ürünlerinden imkan varsa uzak durmak lazım  ;) Süperonline fiber varsa uydunet ya da başka internet almanın hiç anlamı yok, bulunduğunuz yerde fiber varsa gözünüzü kapatıp alabilirsiniz  ;)

twitter

cgr

Layhhnn Superonline kotulemeyinn :) Para kazanamicaz sizin yuzunuzden :D

olcay

Alıntı yapılan: muhalif - 07 September 2011, 16:49:38
hacu bıse baglatmıyon.ınternetten oduyon zaten kredı kartı bılgılerını verıp.
maılıne maıl mı gelıyo du oyle bıseydı.
sonra aç ızle kullanıcı adın ve şifrenle yanı  ;)
google dan gır kaydol ıster tek mac ıster butun sezonu öde ızle  ;)

la oğlum bizim internet 2.1 mb.bi de daha kimse yokken böyle internet.millet gelince iyice düşcek bana düşen internet hızı.bi aynı şekilde internet bi gittim mi 2 gün gelmediği oluyo,bu cevap yazma zamanım gibi anlıyon mu :D bi maçlık izleme için alma varsa olur ama :D

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: olcay - 09 September 2011, 16:36:51
la oğlum bizim internet 2.1 mb.bi de daha kimse yokken böyle internet.millet gelince iyice düşcek bana düşen internet hızı.bi aynı şekilde internet bi gittim mi 2 gün gelmediği oluyo,bu cevap yazma zamanım gibi anlıyon mu :D bi maçlık izleme için alma varsa olur ama :D
hacu gıtcen dıgıturke sorcan o zaman  :)
bır maclık da alabılıyon.ben ole yapıyom mesela mactan 10 dk once alıyom.macı ızlıyom kapatıyom.bu kadar :kanka: