STSL 2011-2012 / 1. Hafta | SAMSUNSPOR'umuz-Gençlerbirliği

Başlatan kıbrıslı_mete, 25 August 2011, 13:43:11

« önceki - sonraki »

cembaba

Beyler Maraton'da 100 kişilik yer kalmış. Böyle artık sinema bileti gibi bilet satın alıyorsunuz. Gösterdiği yerde her yer dolu. Heykelin karşısından aldım bileti. Her yer dolu. Loca'nın üst kısmında biraz boşluk var. Bir de en önde. Yarın müthiş bir gün bekliyor bizi Allah nasip ederse.

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: CemBaba - 09 September 2011, 14:08:47
Beyler Maraton'da 100 kişilik yer kalmış. Böyle artık sinema bileti gibi bilet satın alıyorsunuz. Gösterdiği yerde her yer dolu. Heykelin karşısından aldım bileti. Her yer dolu. Loca'nın üst kısmında biraz boşluk var. Bir de en önde. Yarın müthiş bir gün bekliyor bizi Allah nasip ederse.

Abi onlar Bilet Satış Noktalarına gönderilen biletler hariç kalan biletlerdir.Büyük kısmını satış noktalarına yollamışlardır kalanıda net ten satıyorlardır

alperen

Alıntı yapılan: CemBaba - 09 September 2011, 14:08:47

Hayda..ben daha almadım..nerden aldın cem?

twitter

cembaba

Yok kardeşim artık sinema gibi yani. Mesela koltukları sıralamışlar. Sarı olanlar boşluk görünüyormuş. Eskisi gibi elden bilet verme diye bir şey yok. Böyle Bilgisayar'dan seçiyorsun yerini. Öyle adam yazıcıdan çıktı olarak biletini basıyor anladın mı?.

Heykelin karşısından yukarı çıkan arada. Site Camii'ne çıkan arada hemen sağ tarafta adam cama yazmış. Samsunspor maç biletleri satılır diye.

http://www.yukleresim.com/di-KMNM.jpg

mahserxxx

o kadar az kalmış mı yaa bilet ben yarın gişelerden alırım diye düşünüyodum inş maraton bileti bulurum yarın

cembaba

Adamın yalancısıyım. Aha istersen bak dedi ekran karşında dedi. Gösterdiği o şekildeydi yani. Şehir Süper Lig'i çok özlemiş belli ki.

55_samsun_55

red_white

bildiğim kadarıyla biletlerin belirli kısmını gişelere bırakıyorlar.

Tufan

Gişede satacağı yerleri mecburen sistemde dolu olarak gösteriyor fazla bilet satmamak için yarın bilet bulunur ama yine kapalı gişe oynarız Bankasyadaki kötü sezonlarımızda bile ilk maçlar dolu olurdu.

mahserxxx

önemli olan stadın dolması , yeterki dolsun başka yerde de izleriz

cembaba

fındık

masbene