Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

brigand

**KaR6**

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Serkan - 07 September 2011, 16:07:53
Gelenlerle görüşürüz idmanda (=

idmanda görüşcez senle!!!  :kafa:

samsunluhakan

fransayı eleriz tek maç degilmi maç

isyan

Serkan

Gaziosmanpaşalı3455

Biz seninle ekmekle tuz gibi,
Yaz gününde buz gibi..
Sekizle dokuz gibi ayrılamayız,
Biz seninle aynı damarda kan..
Bi yürekte iki can..
Allah biliyor ki darılamayız.. Samsunspor'um..

kaptan 55

"Biz futbolun sahte dünyasının içindeyiz. Bu tamamen düzmece bir dünya. Bizlere, basit bir oyun oynamamız için milyon dolarlar veriyorlar, ama biz sadece sistemin devam etmesi için kendini satan köleleriz. Ben sadece futbolcu Almeyda, değilim. Ben bir babayım, bir insanım, bir çiftçiyim... Ve futbolun içinde kaldığım hergün gerçek Almeyda'dan uzaklaşıp kişiliğimi yitiriyorum." [Jesus Almeyda]-boca

vay be demek ki böyle düşünebilen futbolcuda varmış,bizimkilere duyurulur.

brigand

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 07 September 2011, 17:26:19
"Biz futbolun sahte dünyasının içindeyiz. Bu tamamen düzmece bir dünya. Bizlere, basit bir oyun oynamamız için milyon dolarlar veriyorlar, ama biz sadece sistemin devam etmesi için kendini satan köleleriz. Ben sadece futbolcu Almeyda, değilim. Ben bir babayım, bir insanım, bir çiftçiyim... Ve futbolun içinde kaldığım hergün gerçek Almeyda'dan uzaklaşıp kişiliğimi yitiriyorum." [Jesus Almeyda]-boca

vay be demek ki böyle düşünebilen futbolcuda varmış,bizimkilere duyurulur.

direk Livorno veya St.Pauli'ye transfer olur  :ok

berusa55

usare

Uzun rotasyonumuz çok kısıtlı. 10 üzerinden değelendirsek, Ömer 8, Enes 6, Oğuz 4 puan alır. Özellikle Semih ve Kerem Gönlüm'ün olmaması bizi orta halli bir takım yaptı. Fransa gibi atletik ve pota altında çok iyi olan (Tabi Parker faktörünü de unutmamak lazım) bir takıma karşı kazanmamız çok zordu zaten. Bütün olumsuzluklara rağmen eğer Almanya ve Sıbistan maçlarından üst tura çıkacak sonuçları alabilirsek ilk 5 içinde olabileceğimizi düşünüyorum. Diğer tarafta çok sıradan takımlar var.

SAMSUNLU ORUMA 55

Bugün Camiye Gittim.. İmam`a Şöyle Bir Soru Sordum, - Hocam Trabzonsporlular Öteki Tarafta Ne Yapacaklar Dedim.. İmam: Cayır Cayır Yanacaklar Evladım Dedi.. - Hocam Niye Yanacaklar Dedim.. İmam: Onlar Cehennemlik Evladım Dedi.. - Artık Orda da Başlarlar Bize Her Yer Cehennem Diye..  :-*

Lusage

AlıntıYaroslavl kentinde hokey takımı Lokomotiv'i taşıyan Yak-42 modeli uçak düştü

Yaroslavl kentinde, hokey takımı Lokomotiv'i taşıyan Yak-42 modeli uçak kalkarken düştü. Yaroslavl sporcuları, Kıta hokey ligi kapsamında Dinamo takımı ile oyun için Minsk'e gidiyordu. Uçakta 45 kişi bulunuyordu, sadece hokeyci Aleksander Galimov ve hostes Aleksander Sizov hayatta kaldılar.

Rusya Devlet Başkanı Dmitriy Medvedev hayatını kaybedenlerin akraba ile yakınlarına ve Lokomotiv takımının taraftarlarına bağsağlığı diledi. Devlet Başkanı Soruşturma komitesine, kazanın nedenlerini saptamak üzere elinden geleni yapma görevini verdi.

Yaroslavl takımı Lokomotiv, Rusya'nın en güçlü hokey takımlarından biridir. Üç defa Rusya Hokey Şampiyonasında zafer kazandı. Rusya Hokey Federasyonu Yürütme Müdürü Valeriy Fisük üzüntülerini saklamadan dünya hokeyinin parlak ve istidatlı takımı kaybettiğini söyledi. Fisük, 'Yetenekli gençlerin yaşamını yitirdikleri dehşetlidir. Rusya Hokey Federasyonu bağsağlığı dilerek hayatını kaybedenlerin ailelerine yardım gösterecek ve oyunu her zaman parlak ve özgün olan takımı çabuk yeniden kurmaya çalışacak. Başsağlığı diliyorum. Daha bir şey söyleyemem' ifadelerini kullandı.

Kaza hakkında haber, Ufa'da Salavat Yulayev ve Atlant takımları oyunduğu sırada geldi. Kıta Hokey Ligi Başkanı Aleksander Medvedev oyunu durdurup izleyicilere, dehşetli bir facianın meydana geldiğini bildirerek böyle durumda oyuna devam etmek zor olduğunu söyledi. Takımlar sahayı terk edip izleyiciler göz yaşlarını saklamadan tribünlerden ayrıldılar.

Son yıllarda Lokomotiv takımı şampiyonaların gözdesiydi. Yaroslavl takımı yeni sezona hazırlanırken İsviçre'de birkaç maç oynadı, Letonya'da Kupa'yı kazandı. Takıma Ukrayna, Çek Cumhuriyeti, İsveç, Polonya, Almanya, Belarus, Letonya'dan hokeyciler katılıyordu. Ama takımın sporcularının çoğunu Rus hokeycileri oluşturuyorlardı. Takımın en genç hokeycisi 20 yaşındaydı.

Kaynak = http://turkish.ruvr.ru/2011/09/07/55825682.html

Aklıma birden 20 Ocak geldi.  :'( :'(

engin55

Lig tv de teknik direktörler var. Bizimkinin yerine ahmet şahin var

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: engin55 - 07 September 2011, 21:09:29
Lig tv de teknik direktörler var. Bizimkinin yerine ahmet şahin var
bugun nıye ıdmana cıkmadıgı bellı oldu  ;)