Sezon Açılışı SAMSUNSPORUMUZ - Orduspor

Başlatan samsunum, 18 August 2011, 01:40:19

« önceki - sonraki »

sefa.isitan

OrduluGencliq

2. yarıyı oynanmamış sayalım.
Tebrikler

kumköylü ahmet

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: OrduluGencliq - 04 September 2011, 22:37:29
2. yarıyı oynanmamış sayalım.
Tebrikler

Niye oynanmamış sayıyoruz?Topun kontrolü sizde daha fazlaydı;)

samuray

yendik ama ben oyunu beğenmedim anıl çok güzel bi gol attı bu takımda direk oynayacak gibi valldamiro ağır bu buraya bi stoper ve fforvet ihtiyacı var halık tan bomba bi yabancı forvetten bahsetti ama isim vermedi

samsun 55

Bafra dan Maça Gidiş 15 Tl ,Bilet Parası 5 Tl , Orduya Koymak Paha Biçilemez :))

samuray

darısı gençler maçına inşallah galip gelir moralli ba
şlarız

jean

samsun 55 yen yenil milletle ne isin var ona koyduk buna koyduk alt tarafi hazirlik maci ins lige guzel baslariz orduyada basarilar

Akyol

Alıntı yapılan: jean - 04 September 2011, 23:08:05
samsun 55 yen yenil milletle ne isin var ona koyduk buna koyduk alt tarafi hazirlik maci ins lige guzel baslariz orduyada basarilar
Pardon neresine başarılar ben tam anlayamadım? Koyduk oohh bize galiz küfürler eden Ordu'ya her gitmemizde abuk sabuk işler yapan takımı yendik! Hazırlık maçı diyoruz hocaları kenarda hakemle dalaşıyor, oyuncuları içerde tekme atma peşinde... Kimseye başarılar değil, Süper Lig'de SADECE SAMSUNSPOR'a başarılar...

Harun55

Alıntı yapılan: Akyol55 - 04 September 2011, 23:15:22
Pardon neresine başarılar ben tam anlayamadım? Koyduk oohh bize galiz küfürler eden Ordu'ya her gitmemizde abuk sabuk işler yapan takımı yendik! Hazırlık maçı diyoruz hocaları kenarda hakemle dalaşıyor, oyuncuları içerde tekme atma peşinde... Kimseye başarılar değil, Süper Lig'de SADECE SAMSUNSPOR'a başarılar...

Sana katiliyorum kardesim SAMSUNSPOR OKADAR!! Baska takimlara BASA RIII SIZLAR DILIYORUZ SADECE!!

kuzey55

şu sol tarafa adam gibi bir oyuncu alamadık.2. yarı çok aksadı sol tarafımız yenal ve ergün yetersiz o bölge için.ayrıca çok acil sağlam bir forvet lazım takıma.yeni transferlerden fink kondisyon olarak zayıf.anıl bence bu sene çok faydalı olacak.

sersa

jean

Basari dilerken biz isimize bakalim her zaman yenince kotu yorum yapmayalim anlaminda soyledim en buyuk samsunspor orduyu yenmek degil asil zevki ins Trabzon vercek

mehmet yılmaz

Işık göründü; iyi olur bu takım :)
Yalnız şu 3-4-3 inadından vaz geçmek lazım, nitekim ikinci devre 4-4-2'ye döndük ve iyiydik. Bir forvet bir de orta saha daha lazım bence. Pal Lazar'ı özellikle beğendim. Ordu'da Culio dışında pek birşey yoktu, sanırım kaleci almamışlar, Fevzi'yle çok gol yerler...

Epey bir taraftar vardı, belli bölümlerde iyi tribün oldu.

http://samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2520

Ebru Yaşar'a yakın alaka gösteren bir seyirci kitlesi vardı. :) :)

FaTiH_HaN

Hazırlık maçı ölçü olmaz genelde ama daha önce ordu çok iyi takım kurdu şöyle transfer yaptı böyle adamlar aldı diyenler vardı hatta ordu bize 3 çeker 5 çeker diyenler bile vardı, onların yorumlarını merak ediyorum şimdi. hani ordu 11 tane yabancı almıştı noldu onlar ??