Telemarket'ten, Lig TV Kampanyası

Başlatan cgr, 07 June 2011, 22:44:33

« önceki - sonraki »

##kdc##

Alıntı yapılan: digi55 - 02 September 2011, 11:31:58
SAMSUNSPOR VE SAMSUNLULARA ÖZEL BİR KAMPANYADIR BU

olcay arkadaşımız da Samsunspor ve Samsunlu olmasa bu forumda yazmazdı;

s_uzunkaya

daha önce soruldumu bilmiyorum ama birşey öğrenmek istiyorum. d-smart uydu alıcım var bundan samsunspor maçlarını seyredebilme olanağım olabilirmi? birde hd kalitesiyle izlemeye karar veripte digitürk kutusu almak istersem 24 ay taahhüd ettiğimde uydu alıcı,kurulum ne kadara mal olabilcek. teşekkürler...

Burak

Alıntı yapılan: slazenger - 02 September 2011, 17:11:02
daha önce soruldumu bilmiyorum ama birşey öğrenmek istiyorum. d-smart uydu alıcım var bundan samsunspor maçlarını seyredebilme olanağım olabilirmi? birde hd kalitesiyle izlemeye karar veripte digitürk kutusu almak istersem 24 ay taahhüd ettiğimde uydu alıcı,kurulum ne kadara mal olabilcek. teşekkürler...

Ben bir ara araştırmıştım modül falan takılacak kart takılacak ikisi bir arada problemli olabilir demişlerdi bana bende fazla kasmadım iki receiverı birbirine bağladım ikisinide izliyorum her halükarda :)

havzalı55

Alıntı yapılan: digi55 - 02 September 2011, 11:29:57
NASIL YANİ BAHADIR ELEKTRONİK SİZE 50 TLMİ DEDİLER SAMSUNSPOR MAÇLARINI?

Evet bide sacma sapan ne olduğu belirsiz insanlar. İstanbuldan gelcem Samsuna yerinize gelicem orda kurulumu yapıp hallederiz artık

olcay

Alıntı yapılan: digi55 - 02 September 2011, 11:31:58
SAMSUNSPOR VE SAMSUNLULARA ÖZEL BİR KAMPANYADIR BU

benim sorduğum şey burdan kutuyu alcam ama oraya gittiğimde adam bi sorun olunca bana demiycek mi "madem samsundan aldın kutuyu,onlar ilgilensin" diye. samsunlu olmasam allahın manisasında da derdim ne ki,samsunun maçlarını izlemeye uğraşıym   >:(  al_sana

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: olcay - 02 September 2011, 23:30:48
benim sorduğum şey burdan kutuyu alcam ama oraya gittiğimde adam bi sorun olunca bana demiycek mi "madem samsundan aldın kutuyu,onlar ilgilensin" diye. samsunlu olmasam allahın manisasında da derdim ne ki,samsunun maçlarını izlemeye uğraşıym   >:(  al_sana
agresif

MeL_55

Bu aylık ödeme konusu nasıl oluyor arkadaşlar bi bilginiz varmı?
Ayrıca peşin ödeme şansıda varmıdır?

samuray

valla kardeşim sırf samsunun maçların izlemek için dijitürk aldım taraftar paketi dahil 33.00 tl ödeyecem

altunay

ben 4 tl öduyorum daha önce lig tv m vardı ona ılave ettıler bana 4 tl den izlettryolar 4 degıl 400 tl fedam olsun samsunsporuma

ErkÇay55

Lig tv nin kampanyası güzel ama ben bire bir stada gidince maçları seyretmekten daha çok keyif alıyorum.

s_uzunkaya

digitürkün internet paketi ni kullanan bilen yorum yapabilcek olan varmı arkadaşlar? hafta sonları evde olmadığım zamanlar çok oluyor. interneti her yerde bulabiliriz ama. digitürk internetten sadece 10 tl ye seyredebiliyormuşuz samsunsporun maçlarını. fiyat olarak ta iyi ama kalite seyir zevki nasıl olur acaba?

brigand

digiturk webtv'nin görüntü kalitesi gayet iyidir. ortalama 2 mb'lik hızla oldukça kaliteli bir görüntü alabilirsiniz. ayrıca bilgisayarınızda hd çıkışı varsa lcd veya plazmaya baglayıp yine yüksek kalitede görüntü elde edebilirsiniz ancak tek sorunu var. görüntü ort 1.5 ila 2 dk arasında geç gelir. internet bağlantı hızınız arttıkça da görüntü kaliteniz de artacaktır.

olcay

ya ben bi öğrenci apartmanındayım da.burdaki internet gayet hızlı.böyle bi yere nasıl bağlatabilirim  bu digitürk webtv yi.illa ki digitürke gidip konuşmam mı gerek,iyo.her faturayı oraya mı yatırıyoz web tvde de

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: olcay - 07 September 2011, 16:47:51
ya ben bi öğrenci apartmanındayım da.burdaki internet gayet hızlı.böyle bi yere nasıl bağlatabilirim  bu digitürk webtv yi.illa ki digitürke gidip konuşmam mı gerek,iyo.her faturayı oraya mı yatırıyoz web tvde de
hacu bıse baglatmıyon.ınternetten oduyon zaten kredı kartı bılgılerını verıp.
maılıne maıl mı gelıyo du oyle bıseydı.
sonra aç ızle kullanıcı adın ve şifrenle yanı  ;)
google dan gır kaydol ıster tek mac ıster butun sezonu öde ızle  ;)

**KaR6**

internetten aylık paket almak mantıklı aslında.. 10 liraya 1 ay boyunca maçları izleyebiliyoruz, eğer takılma gibi sorunlar yoksa tercih edilebilir..