27- Orhan Taşdelen

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:38:40

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: özkan - 25 August 2011, 14:18:38
Kime bindiriyor ? ben yıl içinde en azından yeşil sahada bindirdiğini göremedim de .Gören varsa söylesin  :D

böyle ciddiyetsiz yaklaşımlar hoş değil.orhanın önünde oktay delibalta, ufuk oynarsa defansa yardım etmez sende iyi oynamamış olursun.

GökhanÇağlar

dün akşam Atilla Cebeci bahsetti,külüp arıyormuş kendine bulamazsa A2 ile idmanlara çıkacakmış..

dün akşam Yenal'ı da izledik,ben pek bi farkını göremedim Orhan'dan...

atakumlu83

2 ay oncesıne kadar bırcok kulub benı ıstıyor dıye samsun yerel gazetelerıne acıklama yapmıstı sımdı kulub bulamıkyor ya hayret

AllydeenleaR

giresun maçında hemen bitiminde 56'larda wuffle'da sigara içiyodu. bu kafayla zor döner takıma

atakumlu83

AhmetDenizci

Ergün Teber'in alınmasıyla sol tarafta 3 isim oldu: Başaran, Yenal ve Ergün.

Petkovic'in de performansını beğenmediği hatırlarsak takımda kalma ihtimali bence artık yok.

atakumlu83

YaşarDoğu

germencisse

Kılıcarslan ıle bırlıkte serbest kaldılar zaten beyler

atakumlu83

ya orhanı severım onun samsundan ayrılmasını ıstemem yaa nıye benı orhan dusmanı yapıyorsunuz

olcay

Alıntı yapılan: AllydeenleaR - 31 August 2011, 14:40:49
giresun maçında hemen bitiminde 56'larda wuffle'da sigara içiyodu. bu kafayla zor döner takıma

maçı izlemeye gelmişti de sigara kısmında sana katılıyorum.

özkan

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 26 August 2011, 22:51:57
böyle ciddiyetsiz yaklaşımlar hoş değil.orhanın önünde oktay delibalta, ufuk oynarsa defansa yardım etmez sende iyi oynamamış olursun.

Alıntı yapılan: AllydeenleaR - 31 August 2011, 14:40:49

Profosyonel topcu olsun,bizde ciddiyetli yaklaşalım sevgili fanatik samsunspor'lu kardeşim.

kaptan 55

elimizde kalmış,klüp bulamamış facia.

silopilimuhsin

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 06 September 2011, 10:19:24
elimizde kalmış,klüp bulamamış facia.
neden öyle diyorsun orhana haksızlık yapma. süper lige çıkışımızda onunda emeği var. kalsa başım üstüne gitse yolu açık olsun

sadece55

adana demirsporla anlaştığı yazıyor her yerde