Hazırlık maçı - SAMSUNSPOR'umuz - Giresunspor

Başlatan Stoper, 22 August 2011, 15:09:12

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Beyler kendimizi kandırmayalım bu takıma en az 3 transfer şart.
Bununla birlikte bu yabancı oyuncuları siz mi farklı biz mi farklı izliyoruz nasıl beğendiniz bu adamları.Ben içlerinden bi tek Bahia yı beğeniyorum.

cgr

Şu son 3 sayfayı okudumda sabah sabah içim karardı yaaa... Biraz sabır... Defansif anlamda kötü değiliz, birazcık ofansif konuda iyi işler yaptığımızda güzel sonuçlar çıkacaktır.

Açıkcası ben ümitliyim. Bizler ümitli olmalıyız ki etrafımızda duran karabasanlara karşı dik durabilelim...

Sercan

Alıntı yapılan: ngonge - 29 August 2011, 12:03:26
Ben oyundan memnun olmasam da o kadar da vahim bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Bir kere oyuna çok iyi konsantre olmuş ve gol yememek için kasmış bir Giresunspor varken, oldukça amaçsız bir Samsunspor vardı. Lig maçının konsantrasyonu farklı olur düşüncesindeyim.

Gördüğüm en büyük eksik hücum oyuncuları ile ortasahanın kopuk olması, hücumcuların ortaya gelip yardım etmediği için oyun kurulamadığı idi, Ekigho ne Türkiye'ye ne de takıma alışmış görünüyordu. Zenke ise yardımlaşsa da çok isabetsiz paslar attığı için oyuna hiç dahil olamadı. Bu açıdan hocanın dediği ortasahaya yardımcı, komple bir forvet ihtiyacı açık.

Bir diğer organizasyon sıkıntısı kanatlarda idi, kanatlar çok verimsiz olduğu için takım hiç pozisyona giremedi desek yeridir. Lazar gelince sağ düzelir desem de solda sıkıntı olduğu aşikar.

Takım ile ilgili olumsuz bir diğer durum da ortasahada yardımlaşma anlayışının olmaması idi malesef. Diğer sorunlar halledilse de bu belki de en büyük sorun, bir ara Bahia resmen 1 dakika topla kaldı kimse ne boşa kaçtı ne yanına yardıma geldi. Umarım tek maçlık bir sorundur bu.

Selim'in de geriden değil daha ileriden oyun kurması ve arkasına daha kesici özellikte bir oyuncu olmasının oyun kurmaya yardımcı olacağını düşünüyorum.

Sonuç olarak; savunma en iyi oturmuş bölge idi bence özellikle Bahia ligin 2 gömlek üstü oyuncu. Dominguez de iyi oyuncu ama tam uyumlu görünmedi malesef. Takım  motivasyon açısından sorunlu iken kondisyon açısından ise iyi göründü.

Ben genel olarak takımın iyi olacağı kanısındayım. Her ne kadar 2 ay geçmiş olsa da taktik dediğiniz şeyin takıma oturması zaman alıyor. Ben ilk maçlarda sabredilirse takımın bu seneyi sıkıntı yaşamadan bitireceğini düşünüyorum.

Gönlümden geçen taktik de şu:

Abi senin gönlünden geçen taktikte sahada 12 kişi var :)

ChucKeR

Alıntı yapılan: ngonge - 29 August 2011, 12:03:26

Gönlümden geçen taktik de şu:

kardeş benim de gönlümden geçiyo ama 12 kişi oynatmazlar adamı  :evet: :( .:.:.

**KaR6**

5. ANİS AYARİ
6. KAIES BIU BANNOUR GHODHBANE
7. MUSA AYDIN
9. GEORGİ ALEKSANDROV IVANOV
10. SERKAN AYKUT
11. ALİ AKDENİZ
13. ADNAN GÜNGÖR
22. MUHAMMET ŞEKER
28. KENAN YELEK
30. YORDAN HRISTOV PETKOV

en son düştüğümüz sene ilk maçta sahaya çıkan kadromuz bu.. şu takımdan hangisini oynatmazsanız şimdiki takımda, sadece onu düşünün.. başka bir şey demiyorum..

kenan kategori dışı bu arada  :)

LisandroLopez

Adnan bile oynar şuanki takımda malesef..

ngonge

@Chucker, Sercan: Eyvallah :)

Sanırım ortadan birini çıkartmak lazım  :)

Kaya

Alıntı yapılan: zzeennkkee55 - 29 August 2011, 05:02:00
hangi maç sonrası için geçerli bu yorumlar ? farklı maçlar izledik heralde  :-\ :-\

Sen kulaklığını takmış müzik dinliyordun stadda ben maçı izliyordum..Beni ağır konuşturma burada akıllı ol....

guvener55

takım çok hareketsiz oynuyor 3 defans sisteminde geride stoperlerden biri tembel tembel bekliyo kanat oyuncularımız arkasına güvenemiyor ve hücuma çıkamıyor.3 lü forvet olduğu için oyun hep kenarlardan oynanmaya çalışılıyor ama orta saha 2 kişiye kalıyor. merkez santraforumuz olmadığı için kenardan gelen topların bize hiç bir faydası kalmıyor.bence geçen sene oynadımız sisteme bu sene ki oyuncularımızı yerleştirelim ilk 8 e gireriz.

Serkan

FaTiH_HaN

29 August 2011, 18:01:24 #145 Son düzenlenme: 29 August 2011, 18:04:46 fatih_han55
Maçı izleyemedim ama izleyenlerin yorumlarına bakılırsa takım lige hazır değil. Geçen seneki hazırlık maçlarında ve ligin ilk maçlarında da aynı şekilde umutsuzluğa kapılmıştık, zenke, agbetu ve diğer transferlerin takıma katkı sağlayacağı hakkında ciddi şüphelerimiz vardı. Ama geçen sene yeni transferlerimiz maç oynadıkça ciddi gelişim kaydetti. Zenke toplara dan dun vuran agbetu koşmaktan başka bişe yapmayan oyunculardı. Bu sene de aynı şekilde takımdaki çoğu oyuncu alışma sürecinde ve oynadıkça gelişim kaydedecekler daha önemlisi 5 senelik süper lig ayrılığı bizi sarstı, gayet normal bi durum bankasya ile süper lig arasında uçurum var. Takımın tüm birimlerinde yönetimden teknik ekibe, oyunculardan taraftara kadar herkes bu sürece alışmaya çalışıyor haliyle sancılı bir durum ortaya çıkıyor. Bu sene küme düşmemeye oynayacağımız bir gerçek ama görülen o ki takıma takviye yapılacak ve lig maçları özellikle içerde oynadığımız maçlarda biz hep isteyen arzulayan bir takım olduk unutmayalım bu takım taraftar desteğiyle şampiyon oldu Samsunsporumuz bu sene ligde tutunacaksa bunu yine taraftarı ile başaracak. Eksiklerimizi hazırlık maçlarında görmemiz bence iyi giresuna fark atıp lig başladıktan sonra eksiklerimizi görseydik durum o zaman vahim olurdu.

cembaba

ohh yaa zenkeee atılmış. Çok özlüyeceğiz SCOOTERLARMIZI  :'( :'(

samuray

maçı izleyemedim  aradaşların yorumlarından edindiğim izlenimde içaçıcı değil lig başlayacak yöneticiler uyuyormu ne anlamıyorum bu takıma acilen takviye yapılmagereğini göremiyorlarmı yapılan hazırlık maçlarında ya takımımız çok iyi oynadı diyebileceğimiz bi maç varmı orta sahaya  forvete sol bek e takviye yapılmalı acilen yoksa bu sene süper ligte işimiz çok zor diye düşünüyorum :( :(

sersa

Alıntı yapılan: Serkan - 29 August 2011, 17:41:18
zenkeye bye bye diyin...
Alıntı yapılan: CemBaba - 29 August 2011, 18:03:55
ohh yaa zenkeee atılmış. Çok özlüyeceğiz SCOOTERLARMIZI  :'( :'(
Çok şükür Allahıma.

fanatik samsunsporlu