Hazırlık maçı - SAMSUNSPOR'umuz - Giresunspor

Başlatan Stoper, 22 August 2011, 15:09:12

« önceki - sonraki »

havzalı55

Bank Asya 1.ligden küme düşmesi beklenen giresunspor bugun resmen Samsunsporu ezdi arkadaslar. Kalparı arıycaz gibi bi hiş var içimde. Ekigho formunu yakalaması lazım.  İşimiz çok zor Takım daha hiç hazır değil

yirmiuc

Furkan

Maçı anlatan değil de yorumlayan bi yavşak vardı şivesinden ve tavırlarından anladığım kadarıyla Trabzonluydu. Bizim takımımızla ilgili dengesiz dengesiz yorumlar yaptı durdu maç boyu. Koca Samsunda başka adam mı yoktuda böyle çapulculara maç yorumlatıyorlar yazıktır ya

GökhanÇağlar

Alıntı yapılan: Furkan - 28 August 2011, 22:34:58
Maçı anlatan değil de yorumlayan bi yavşak vardı şivesinden ve tavırlarından anladığım kadarıyla Trabzonluydu. Bizim takımımızla ilgili dengesiz dengesiz yorumlar yaptı durdu maç boyu. Koca Samsunda başka adam mı yoktuda böyle çapulculara maç yorumlatıyorlar yazıktır ya
Atilla Cebeci o Samsunludur iyi de Samsunsporludur ama çok karamsardı bugün..

ChucKeR

bu topraklara ters bu sistem. alışmak umulandan fazla zaman alır. fikstür dezavantajı da var. ilk 5 haftanın 4ü hedef maçtır bana göre. o 5 maçtan kötü çıkarsak kaç hafta daha devam edilir meçhul. ben 8. haftaya mutlu girersek rayına oturacağını düşünüyorum. zor ama...

cem 55

bende durumumuzun çok kötü oldugu kanısındayım uzun zamandır geçen seneki bankasya maçları da dahil bu kadar etkisiz silik kimin nerde ve nasıl oynayacagı belli olmayan vasat bi oyun ve takım  görmemiştim özellikle alınan yabancı oyuncuların takıma hiçbir artısı yok tipik düz olsa da olur olmasada olur tipi oyuncular buna biraz ümitli oldugumuz domingues de dahil hala hakan bayraktar ve dilaver takıma girerse diye cümle kuruyosak alınan yabancı oyuncuların ne kadar vasat oyuncular oldugu zaten anlaşılır ekigo da ilk maçı olmasına ragmen bana hiç umut vermedi insallah ilk maç stresi nedeniyledir sonuçta çok eksigimiz oldugu düşüncesindeyim ve 5 sene bekleyip bu kadar çile çektikten sonra bu futbolla süper ligde hiç sansımız olmayacagı kanısındayım herkesin artık kendine çeki düzen vermesi ve aklına başına alması gerekiyo buna hocamız da dahil

radikal-fma

geçen seneki kadroyu koysan bundan kat kat iyisini yapar. petkoviçin ömrünü uzun görmüyorum. ekiko emenike ile kıyaslanıyor ya yanından bile geçemez, domingez hayal kırıklığı , yenal israf, orhan ondan 10 gömlek üstün, selim ehhhh, valderimo tecrübeli ne yaptığını biliyor, bahia nın kalitesi farkediliyor. ersini iyi gördüm. kemal'i sağda beğenmedim valderimo ile yer  değiştirilmeli yoksa elimizdeki değer heba olcak. dilaver bir tane. zenke bıraktığımız gibi.... sonuç olarak bank asyada düşmeye oynayacak gibi görünen bir giresun'u bile yenemedik; bırakın yenmeyi üstünlüğümüzü bile gösteremedik sonumuz hiç açıcı değil bu sene düşersek vebal GALİP ÖZTÜRK'ÜNDÜR önce yönetime darbe yaptı teknik heyeti ve sistemi değiştirdi daha sonra çekti gitti yazıklar olsun ne diim

erdem

bu takım düşer.giresun gibi bank asyada düşmesi beklenen takıma bile kendi evinde net 3 pozisyon veriyosun,düzgün bir tane atağın yok...böyle giderse petkoviç 3. hafta bittiğinde şutlanır,olan ona olmaz yine bize olur

furkan5534

berusa55

Geçen seneki kadromuzun Giresun'u içerde dışarda yendiğini düşündüğümüzde bu sene hakikaten işimiz var SÜPER LİG'de!

davidsavage

Allah sonumuzu hayır etsin,süper lige çıktık diye bi heyecan var maçlarımız digitürk'te ne güzel her maçımızı izlicez felan diye düşündükçe insanın içi bi hoş oluyor ama şu maça,ondan önceki ank.gücü maçına bakıyoruz;o umudun,hevesin yerini karamsarlık alıyor maalesef iyi değiliz,bu sistemlede olacak gibi durmuyor.

Tufan

Valdomiro, Yenal, Adem aşırı sırıttı Dominguez'i anlayamadım maçı ciddiye almayan bi tavrı vardı. 2. yarı sağ kanatta Kemal daha diriydi Adem'den.
Murat, Selim düz oynadılar asılmadılar. Ekigho hakemle çok uğraştı ligde böyle yaparsa işimiz var.
Zenke bildiğimiz gibi daya sırtı rakibe yıkılırsa yardır git bakalım nereye kadar böyle devam edecek.
Başaran'da ışık var, Dilaver istekliydi, Bahia bakarak pas veriyor Valdomiro gibi kalas değil.

sonuç olarak takım maçı ciddiye almadı ama hiç varlık gösteremediler acil takviye lazım sola, ortasahaya ve stopere yoksa durumlar hiç iç açıcı değil.

poo_55

maço

malesef çok kötüyüz.

ahmet aynı ahmet epk iş düşmedü gerçi ama duruşu yeter.

kemal 3 lü defansta olmaz topla çıkamıyor ileriye bir tane düzgün pası yok.

maceda ise arkaya atılan her topta küfür yiyecek sene boyunca

bahia bence iyi transfer 4lünün solunda oynasa daha verimli olur.

orta saha olmuyor böyle murat ve selimle olmaz bir kişi daha olmalı yanlarına çok yalnız kalıyorlar iki pas yapamadılar.

zenke bence geçen senede göstermişti süperligte oynayamayacağını,ekigho için yorum yapmak istemiyorum  :(

dominguez iyi hoşta bana bu adamın hakan bayraktar dan artısını gösterebilecek biri çıksın lütfen.

adem başaran yenal orhan aynı tipte birbirlerinde ne fazlarları ne eksikleri var.

sonuç:geçen seneki takımı arayacaz.

zzeennkkee55

Alıntı yapılan: maço - 28 August 2011, 23:18:08
malesef çok kötüyüz.

ahmet aynı ahmet epk iş düşmedü gerçi ama duruşu yeter.

kemal 3 lü defansta olmaz topla çıkamıyor ileriye bir tane düzgün pası yok.

maceda ise arkaya atılan her topta küfür yiyecek sene boyunca

bahia bence iyi transfer 4lünün solunda oynasa daha verimli olur.

orta saha olmuyor böyle murat ve selimle olmaz bir kişi daha olmalı yanlarına çok yalnız kalıyorlar iki pas yapamadılar.

zenke bence geçen senede göstermişti süperligte oynayamayacağını,ekigho için yorum yapmak istemiyorum  :(

dominguez iyi hoşta bana bu adamın hakan bayraktar dan artısını gösterebilecek biri çıksın lütfen.

adem başaran yenal orhan aynı tipte birbirlerinde ne fazlarları ne eksikleri var.

sonuç:geçen seneki takımı arayacaz.

maç analizine katılıyorum...
defans geçen seneden kötüyse süper ligdeyiz , bank asyada murat hacıoğlu,şehmuz özer vs.gibi bitiriciliği gücü olmayan hücumculara karşı oynuyorduk bu sene Süper ligde her takımın iyi forveti var bu defansla neler yaparız hiç düşünmek istemiyorum..Zenke yine gol bekleyeceğimiz topçu olacak ama o da dediğin gibi oynayamazsa gol pozisyonuna bile giremeyiz bank asyada dandik defanslara karşı sadece onun yaratıcılığıyla oynuyorduk,Zenke'nin ağzına bakıyorduk..
İşimiz gerçekten zor,hiç ama hiç hazır değiliz,sanki Temmuz sonu Ağustos başı sezon antrenmanlarına yeni başlamış gibiyiz..İsviçre futboluyla uzaktan yakından alakası olmayan Türk futbolunda hoca İsviçre takımlarının sistemlerini oynatmaya çalışıyor ama asla olmaz,olmuyorda...Bu gidişle bu hoca 5.haftadan sonra gider,devre arasını iple çekeriz