Hazırlık maçı - SAMSUNSPOR'umuz - Giresunspor

Başlatan Stoper, 22 August 2011, 15:09:12

« önceki - sonraki »

Gaziosmanpaşalı3455

ender

dilaver orta sahada 2-3 verkac yapti topu bahiaya birakti ileriye hizli bir depar yapti.bakti bahia takildi orta sahya geri gelip topu aldi bu esnada sahada herkes maci segrediyor.dilaver takimin en iyisi ve kesinlikle 11 oynamali.oynarsa cok canlar yakar dilaver.

ender

3 lu forvet pek sarmadi bizim takimizda.forveti ikileyip zenke ve ekingo geriyi ister 3-5 yap ister 4-4 yap cok daha iyi olur diye dusunuyorum.

zzeennkkee55

LisandroLopez

Agbetu,Orhan,H.Bayraktar,Adem şu takımda rahat oynayacak isimler şu halimizle.

Gaziosmanpaşalı3455

sistem sistem değil birde takımın çok maç eksiği var adamlar kimin nerde duracağını kime pas atacağını bilmiyo.hoca yalnış yerde maden arıyor.

zzeennkkee55

Lig'in en zayıf halkası biziz,helal olsun yönetim sizlere

Gaziosmanpaşalı3455

sanki kalparı arıyacağız gibi bir his var içimde

ender

en  zayif halkasi oldugumuzu dusunmuyorum fakat su ankinden cok daha iyi olabilirdik.2 yada 3 iyi transferle.

55cem55

sistemin bize uygun olmadıgı aşikar...dilaverin ve hakan bayraktarın güçleri yeterse mutlak ılk 11 de baslaması lazım

ender

katiliyorum sana cem hem hakan hemde dilaver kesinlikle oynamali.takimin havasi tamamen degisecektir onlarla.ikiside top tutan ara pas atan futbol zekasi olan isimler.

55erhan55

takımın en büyük eksiği belli çok çok iyi bir forvet.....

Gaziosmanpaşalı3455

hadi bi enpati yapalım lig başladı ilk baş g.birliği 2ci maç g.s 3 cü maç travzonzipor bu futbolla biz ne yaparız?

ender

malasef kotu bir samsunspor izledik.bank asyadaki kadro bile giresuna cok daha etkili oynamisti.umarim lig baslayana kadar takimda bariz bir ilerleme olur.cok azda olsa etkili ataklari vardi giresunsporun maci kazanacaklari pozisyonlari buldular.uzuldum gercektende bu gunku kotu oyunumuza.

55erhan55

bence takımın durumu çok kötü değil iki veya üç transferle bu takıma dilaver ve hakan bayraktarda girerse iyi takım oluruz.