Hazırlık maçı - SAMSUNSPOR'umuz - Giresunspor

Başlatan Stoper, 22 August 2011, 15:09:12

« önceki - sonraki »

55__Gurbet__55

ender

nijeryalilara facebooktan ekigho yu sordugumda aldigim yorumlar muhtesemdi fakat su ana kadar bekledigim goruntuden uzak duruyor.

kale5501

defans 3 lümüz çok iyi gerisi hikaye bu futbolla bizden bişey olmaz domingez hiç yok hakan oynasa daha iyi olur solda başaranı bekliyoruz forvetede mecburen burak ufukda girer oyuına sanırım

havzalı55

beyler görüntü bulanık soccer.net ten izliyorum varmı bildiğiniz iyi biyer ?

King1965

Soccertr.net yayın kalıteısnı artırmıs ııyı sagolsunlar.. Ankaragücü macında hıc yayın yoktu ya o zaman kı yayın bundan beterdı.. sadece sesı duyuyorduk

zzeennkkee55

şu takıma kim der ki süper lig takımı diye...abuk sabuk transferler yaparsak böyle oynarız,yazıklar olsun ya

designer_55

yayin guzel..spiker berbat..hic bir olumlu sey soylenmiyor.sadece negatif yorum..
sessiz izlemek dahi iyi

GökhanÇağlar

kale saglam..
defans üçlüsü iyi..Valdomiro agır deniyor ama etkili
ortada Dominguez iyi..Selim ve Murat iyi top yapıyorlar ama hücum yönleri biraz zayıf
Zenke bildigimiz gibi,Ekigho fazla top alamadı ama hızlı..

red_white

arkadaşlar adam akıllı top yapamadık yapmayın. biz çıksak bukadarını bizde yapardık..
Sen süper lig takımısın takır takır oynaman lazımdı

twitter

yine sağ ve soldan defans arkasına harika toplar geçiriyor defansımız

giresun böyle yapıyorsa süper ligi düşünemiyorum allah sonumuzu hayretsin

cem 55

yayın kalitesi iyide samsunsporumuzun kalitesi çok kötü ilk yarı boyunca bu sene şike soruşturması nedeniyle dogru dürüst antreman bile yapamamış takıma karşı organize bi atak bile geliştirememiş gol pozisyonu bile bulamamış bi takımımız var orta saha oyuncuları ne yapmaya çalışıyolar anlamadım ekigo dominges hepsi ilk yarı itibariyle hayalkırıklıgı 2 hafta sonra ligler başlıyo takımyerinde sayıyo çok moralim bozuldu insallah 2.yarı toparlarlar

zzeennkkee55

ender

bu dilaver kesinlikle 11 de olmali bana gore topu surusu sutlari her an skoru degistirebilecek bir oyuncu.ademin yerine bastan o olsaydi eminim daha etkili olurduk.

LisandroLopez