Telemarket'ten, Lig TV Kampanyası

Başlatan cgr, 07 June 2011, 22:44:33

« önceki - sonraki »

sersa

Evet uydusu olanlar ıcınde bı cıhaz ıcın para alıyosunuz o dahıl mı buna

Serkan

Taahhüt olan hiç bir şeye girmem daha , dilim yandı bir kere.

Sercan

aynen serkan bende girmem,her an zırt diye bir fatura çıkıyor.Eğer peşin verilip alınabilecekse 1 yıllık alırım o kadar ...

Serkan

Alıntı yapılan: Sercan - 27 August 2011, 19:51:27
aynen serkan bende girmem,her an zırt diye bir fatura çıkıyor.Eğer peşin verilip alınabilecekse 1 yıllık alırım o kadar ...

ben geçen sene şu tüm paketi aldım ilk ay 98 fatura geldi sordum neden böyle son ay fatura gelmicek dediler son ay geldi yine basmışlar 49 lira

olcay

hiç bişeyim yok.ne çanak ne cihaz.yine 13 tl ye 24 ay şartıyla olcak mı? bi de ben manisa dayım.burdan cihazı alıp gitmemin ne mantığı olcak. orda olmıycak bi indirimden mi yararlancam

digi55

Alıntı yapılan: AntZ - 27 August 2011, 14:12:38
Yani 24 ay taahhütlü, uydu alıcısı hediye ayda 13 TL, doğru mudur?

DOĞRUDUR BEYFENDİ

digi55

Alıntı yapılan: sersa - 27 August 2011, 14:42:56
Evet uydusu olanlar ıcınde bı cıhaz ıcın para alıyosunuz o dahıl mı buna

DAHİLDİR CİHAZ ÜCRETİ GEÇİCİ BİR SÜRE İÇİN KALKTI

digi55

Alıntı yapılan: olcay - 27 August 2011, 20:16:59
hiç bişeyim yok.ne çanak ne cihaz.yine 13 tl ye 24 ay şartıyla olcak mı? bi de ben manisa dayım.burdan cihazı alıp gitmemin ne mantığı olcak. orda olmıycak bi indirimden mi yararlancam

ÇANAK CİHAZINIZ YOKSA 26 TLYE İZLERSİNİZ BEYFENDİ.ORDA YOK BURDAKİ KAMPANYA

AhmetDenizci

Bende şampiyonlar paketi var. (2 yıllık taahhütlü idi bir senesi doldu, aylık 45 tl)
Buna Samsunspor'un maçlarını eklersem aylık ne kadar fatura ödemem lazım ?

havzalı55

sayın digi kardeşim istanbul bahadır elektronikten şimdi kurmaya geldiler ne biçim insan onlar ? 50 + her ay 20 lira dediler 12 ay taahhüt dediler yaka paça attım dışarı bi açıklık getir şu konuya diyosun samsunspor taraftarına 12.90 herşey dahil

digi55

Alıntı yapılan: havzalı55 - 29 August 2011, 19:09:38
sayın digi kardeşim istanbul bahadır elektronikten şimdi kurmaya geldiler ne biçim insan onlar ? 50 + her ay 20 lira dediler 12 ay taahhüt dediler yaka paça attım dışarı bi açıklık getir şu konuya diyosun samsunspor taraftarına 12.90 herşey dahil

NASIL YANİ BAHADIR ELEKTRONİK SİZE 50 TLMİ DEDİLER SAMSUNSPOR MAÇLARINI?

digi55

Alıntı yapılan: AhmetDenizci - 29 August 2011, 15:46:10
Bende şampiyonlar paketi var. (2 yıllık taahhütlü idi bir senesi doldu, aylık 45 tl)
Buna Samsunspor'un maçlarını eklersem aylık ne kadar fatura ödemem lazım ?

58 TL OLUYOR

digi55

Alıntı yapılan: olcay - 27 August 2011, 20:16:59

SAMSUNSPOR VE SAMSUNLULARA ÖZEL BİR KAMPANYADIR BU

muzaffer4

bütün maçlarımız hd yayınlanacak bu müthiş bir haber...

maraton

engin sever koreografileri ile hd kalitesinde mi olacak !!