Süper Lig Fikstürü Çekildi - ilk maç g.birliği ile içeride

Başlatan Jnr.Serkan, 25 August 2011, 12:36:26

« önceki - sonraki »

davidsavage

Konuyla alakası yok ama şu resmi paylaşayım,çok komiğime gitti  :D ;D

muzaffer4

Alıntı yapılan: davidsavage - 25 August 2011, 14:04:04
Konuyla alakası yok ama şu resmi paylaşayım,çok komiğime gitti  :D ;D

yine göteborgla eşleştik...

lucarelli

Samsunspor hem içeride hem de dışarıda GS, FB ve BJK'ye her zaman kök söktürmüştür. Bu takımları yıllarca yendik. Belki sizler yaş olarak bu maçları görmemiş veya bilmiyor olabilirsiniz ama bizim tarihimiz nice büyük başırılarla doludur. Bursaspor'un yaptığı anadalu devrimini yıllar önce biz yapıyorduk ama ligin son 3-4 haftasında ne olduysa (!) şampiyonluk Galatasaray'a geçti. Başbakanlık kupası maçında önde iken  dönemin başbakanının Beşiktaşlı eşinin bir hareketi ile son 10 dakikada maç gitti. Bunlar işin kupasal boyutu, Maç maç bakıldığında da "arkayı Fenerliyelim" sözünün mimarıdır bu takım.

Ertuğrul Beşiktaş'a rekor ücretle satılmadan önce bonservissiz geldi Samsun'a. Kimse tanımıyordu ama güveniyordu.  

Lütfen yorum yapmadan önce tarihinizi iyice bir öğrenin, ondan sonra yorumlar yazın. Masa başından işkemden atarak yazmayın. Bu iş sadece kadroya bakmaz, Bu iş yüreğe de, inanca de bakar.

sersa

brigand

kimle oynarsak oynayalım, şartlar ne olursa olsun kazanalım isterim. kimse umrumda değil. iyi başlayalım iyi gidelim inş. 
vatana, millete, Türki Cumhuriyetlere ve Papau Yeni Gineye hayırlı olsun.  :--*

GökhanÇağlar

Sercan

King Of The North

Alıntı yapılan: twitter - 25 August 2011, 13:52:20
x veya y'yi yenmek değil süprizden kastım ligin geçen seneki gaziantebi veya karabükü olmak

sen kendi takımını Karabük ve Anteple mi kıyaslıyorsun, bizim çapımızın 1/10 kadar olamaz bunlar, gs kim ki yenemeyeceğiz, bırakın Allah aşkına, oyuncağa çevirdiniz burayı.

mehmet yılmaz

Sezona Gençlerbirliği ile başladığımızı hiç hatırlamıyorum, ilk olabilir bu...
İyi bir başlangıç bence.
İlk hafta Ordu ve MİY hariç kim çıkarsa fark etmezdi, o ikisini de halen Bank Asya'daymışız hissi vermemesi için istemiyordum.
Yaşı küçük arkadaşlar var sanırım, İstanbul deplasmanından korkuyorlar; oysa ki birincisi biz objektif olmak zorunda değiliz, çünkü taraftarız. İkincisi söz konusu takım Samsunspor, çıkar, yener yenilir ama topunu oynar. Daha hangi takımı tuttuğunuzun farkıda değilsiniz demek ki!

TFF, hafta içi maçlar da oynatacak. 3. haftadaki Trabzonspor maçımızın seyirci sayısını etkileyeceğini sanmıyorum ama yine de 4 hafta içi haftasının 3'ünde bizim iç saha maçımız olması hoş durmamış. Dikkat edilebilirdi.

Grup İstanbul'un BJK hariç 4 yakın deplasmanı ilk 11 haftaya sıkışmış.
Bu heyecanı özlemiştik, Samsunspor'umuz için hayırlı olsun.

sersa

Alıntı yapılan: Sercan - 25 August 2011, 14:15:12
o nasıl laf :) :)

Biz onu yenemeyiz bunu yenemeyiz çok kötuyuz berbatız diyenlere 10 numara cevap vermiş içimden onu yazmak geldi ama ourcuda unuttuk ;D

King Of The North

Alıntı yapılan: brigand55 - 25 August 2011, 14:13:14
kimle oynarsak oynayalım, şartlar ne olursa olsun kazanalım isterim. kimse umrumda değil. iyi başlayalım iyi gidelim inş. 
vatana, millete, Türki Cumhuriyetlere ve Papau Yeni Gineye hayırlı olsun.  :--*

kardeş sen de işin gırgırındasın sanırım, hayat sana güzel.

King Of The North

Alıntı yapılan: ekigho55 - 25 August 2011, 13:51:48
biraz gerçekçi yaklaşmak gerekir takımın durumu ortada  galata_saray durumuda ortada hatta  galata_saray in kendi sahasındaki ilk maçı ve 50.000 kişiyle oynanacak büyük ihtimalle yenersek sürpriz olur berabere kalırsak bizim için iyi sonuç daha ne diyeyim gs ye arenada 50.000 kişinin önünde yeneriz o kesin mi diyeyim..

sen gitmezsin arenaya, korkmazsın o ellibin kişiden olur biter.gerçekçi olalımmış, sempatiniz varsa bu takımlara bilemem ama biz Samsunsporluyuz. senin korktuğun o stadlara biz canımız pahasına gidiyorduk takımımızı desteklemeye.

twitter

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 25 August 2011, 14:16:35
sen kendi takımını Karabük ve Anteple mi kıyaslıyorsun, bizim çapımızın 1/10 kadar olamaz bunlar, gs kim ki yenemeyeceğiz, bırakın Allah aşkına, oyuncağa çevirdiniz burayı.

abicim neden bu kadar kastın ya geçen yıl bu ligin başarılı ekipleri değil mi bunlar evet. anlatmak istediğim bu kadar basit ama ne entrikalar kurdun kafanda. ben bu takım barcelona ile oynasada "fark atarız" derim, takımımı küçümsediğim falan yok.

brigand

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 25 August 2011, 14:17:50
kardeş sen de işin gırgırındasın sanırım, hayat sana güzel.

İstanbul'dan puan alamayız, alırsak sürpriz diyen adamlara cevap yazamayacağım. he cevap yazma mecburiyetimde yok ama kimse kusura bakmasında daha şimdiden nelerle uğraşıyoruz. sezon içi napcaz bilemiyorum. 2-3 aydır foruma öyle adamlar gelip gidiyor ki artık tadını kaçırmaya başladılar. neyse zaten alenen bilinen birşey ben düşüncemi ilk cümlede belirttim zaten  ;)

hacettepeli

gençlerbirliğinden puan çıkarırız diye düşünüyorum.  :rulet: