Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

Serkan

Alıntı yapılan: zzeennkkee55 - 24 August 2011, 23:14:03
Trabzon şike yapmamış demek ki Corno'ya öle bildirilmiş..Corno'nun raporunda Trabzon temiz demekki onlara verildiğine göre

pek bir mutlu gördüm seni ?

zzeennkkee55

Alıntı yapılan: Serkan - 24 August 2011, 23:20:35
pek bir mutlu gördüm seni ?

bu iyi oldu çünkü MAA dediki giden takımların ilerde olası şike cezasında 8 yıl Avrupa kupalarından men edilecekler

Serkan

Aga kusura bakmada ts yararına birşeyi savunanlar birşey tartışmam iyi geceler.

Gorkem

ts taraftarı boşuna sevinmesin 10 tane yeyip gelirler zaten.

zzeennkkee55

Ben savunmuyorum ki..sadece gidecekler hiçbişe yapmadan dönecekler,sonrada cezayı yiyecekler,çünkü bunlar da temiz kağıdı verdiler,biz temiziz dediler..Bir şike teşebbüsü dahi çıksa hem tüm parayı iade edecekler hem 8 yıl yiyecekler..Artık gidecekler onun önüne geçemeyiz bekleyip ceza yemelerini görecez

supernatural_55

febe acıbademle yollarını ayırmış.(acıbademin yönetim kurulu başkanı aydınlar)...bu demek oluyor ki geçtiğimiz günlerde febeye herhangi bir ceza verilmeme nedeni bununla bağlantılı da olabilir...Aydınlar'ın artık derhal istifa etmesi gerek...Gerçi febeye bu kadar yakın olan(ticari anlamda da) bir ismin tff başkanı seçilmiş olması da başlı başına bir olay zaten.

Bu arada zenkee trabzon zaten avrupada maç oynadı şampiyonlar ligine alınmasaydı da bu cezayı yiyecekti o zaman..

ChucKeR

Alıntı yapılan: Serkan - 24 August 2011, 23:27:57
Aga kusura bakmada ts yararına birşeyi savunanlar birşey tartışmam iyi geceler.

ts şampiyonlar ligine gidiyo diye yas mı tutacaz şimdi arkadaş. pislik vardı temizleniyo. bugun ona yarın sana olmayacağı ne malum. sonucunu başkaları bilirken oturup maç izlemek ne kadar sarar insanı. istersen ts yi yen istersen barçayı.

Serkan

Alıntı yapılan: ChucKeR - 24 August 2011, 23:57:54
ts şampiyonlar ligine gidiyo diye yas mı tutacaz şimdi arkadaş. pislik vardı temizleniyo. bugun ona yarın sana olmayacağı ne malum. sonucunu başkaları bilirken oturup maç izlemek ne kadar sarar insanı. istersen ts yi yen istersen barçayı.

Bak bakalım ben ne yazmışım ? sanırım yanlış anladın biraz daha oku istersen hocam

jurista

Türk futbolu temizlensin istiyorsak ts nin şl ne gitmesine de karşı olmak lazım öyle değil mi ? ts şimdi mahallenin delikanlı günahsız abisi mi oldu ? fener gitmesin ,ligden düşürülsün güzel , ts de gitmesin arkadaş !!! şikeye teşebbüsü delilli olan bir takım da bizi temsil etmesin,varsın bu sene takımsız olalım avrupa da...

brigand

yemişim tırtsporu ya. gram istemem iyiliğini, gram istemem başarısını. avrupaya gidiyolar bomboş dönerler. he şu gelişen süreç o kadar saçma bir hal aldıki uefa bile kayışı koparmıs durumda. bunlarda bu sürecin içindeler başkanları boş yeremi itham yedi, kefalet ödedi.  :kafa:

Sioux

Alıntı yapılan: ChucKeR - 24 August 2011, 23:57:54

evet, yas tutmamız lazım
çünkü bölgesel rekabet içinde olduğumuz rakibimiz ayak bastı parası 22 milyon lira alacak, hani şu bizim 5 yıl önce ödenemeyeceği için neredeyse kapanmamıza sebep olacak miktarda para.
daha da önemlisi ts, türkiye'nin en şaibeli, lobici takımlarından biriyken birden bire köyün masum delikanlısı moduna sokulması hiç hoş değil. fbnin çakmasıdır ts, teşebbüs edip de beceremeyeni. ülke puanı umrumda değil, ülke futbolunun şerefini yerle bir etmişler zaten. umarım şsampiyon ilan edilmezlrer.

Serkan

Sanırım yeteri kadar açıklama oldu (=

babasamsunlu

federsyon kararını açıkldığında herkes fenere daha bişey olmayack derken ben fenerin işi demiştim..
dimi m6 dimi marton başkanım  :kanka: :kanka: :kanka: :evet: :evet: :evet:

piyasa asla yanılmaz...  :evet: :evet:

furkan5534

ülke puanı benımde umrumda degıl artık!! ınsallah 1 tane bıle gol atamaz serefne gecırdıgımın hamsılerı  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: tff nın de Allah cezasını versın

berusa55

Adamlar şampiyon olmuş gibi seviniyor vay anasını arkadaş bir takım bu kadar mı bal olur bu kadar mı dört ayağının üstüne düşer  :kafa: