Arena Gazetesi'nden İsmail Uyanık Çağrısı

Başlatan mehmet yılmaz, 09 June 2007, 22:18:51

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Yayın hayatına yeni başlayan yerel gazete Arena bugün ilk ve son sayfasının tamamını bir çağrıya ayırmış. Web sayfaları olmadığı için ancak gazetenin fotosunu çektim, pek net çıkmamıştı, şu an düzelttim, fotolardan da bilgi sahibi olunabiliyor.

Arena Samsunspor'un bu çıkmazdan kurtulmasının ancak İsmail Uyanık ile olacağını düşünüyor ve eğer şehirden bir baskı gelirse Uyanık'ın dönebileceğini ifade ediyor. Bu amaçla Uyanık'ın cep ve iş telefonlarını yayınlayıp mesaj çekilmesi ya da aranılmasını istiyor. ( 0212 242 70 18 - 0532 252 55 55)

Sitemizde de farklı düşünen arkadaşlar olabilir ancak aynı fikri savunanlar için paylaşayım istedim. [/img]

erkan55

bizde cagiriyoruz:BÜYÜK BASKAN GERI DÖN

yönetici

Arena gazetesi ve taraftarların bu çağrısını biz de site olarak ana sayfamıza taşıyoruz..

kerem55

dön artık başkan, kaldığı yerden devam etsin efsane.

34 SS 1965

adam gıbı adam ısmaıl baskan gerısı yalan cıktı gerı donun sayın baskanım bıtsın bu acı ızdırap

yk55

büyük başkan keşke dönse. bazı değerler sonradan ortaya çıkar işte bööle. aah aah.

hasselbaink

Alıntı( 0532 252 55 55)

burada yorum yazmanın bir anlamı yok, onun için mesaj çekmeliyiz. ismail uyanık'ın da yanlış yaptığı yerler olmuştur ama şu son iki sene bazı gerçekleri görmememizi sağlamıştır artık.

alWays

başkan artık :) saat aşırı mesaj kutusunu temizlemek zorunda kalıcak :)  işalalh bir nepze olsun kararından döndürebiliriz

ÇaÇa

İsmail Başkanın gelmesi bence çok zor.Hatırlıyorsunuz Adnan Ölmez İsmail Uyanık için neler söylemişti bir kişi çıkıpta sen ne diyorsun dedi mi? bu sitede bile İsmail Uyanık'a düşman gözüyle bakan Adnan Ölmez'i öve öve bitiremeyenler olmuştu şimdi sesleri kesildi onlardan bazıları da şimdi İsmail Başkan diyor çok zor İsail Uyanık'ın gelmesi adamı küstürdüler.

ali ihsan

Bu takımın bence tek kurtuluşudur İsmail Başkan.Ondan sonra gelen ve adı geçenleri görünce onun kıymeti iyice ortaya çıkmıştır.SENİ İSTİYORUZ BÜYÜK BAŞKAN.

MeL_55

AlıntıUYANIK'IN TELEFONLARI KİTLENDİ

Samsun'da yerel bir gazetenin, 'Büyük Başkan Geri Dön' haberi büyük yankı uyandırdı. Efsane başkanın geri dönmesini isteyen binlerce taraftar, Uyanık'ı telefonla arayarak ikna etmeye çalıştı

BİNLERCE KİŞİ ARADI
Eski Başkan İsmail Uyanık'ın Samsunspor'a başkan olma konusu yerel bir gazetenin 'Büyük Başkan Geri Dön' haberi ile yeniden gündeme taşındı. Uyanık'a iki tam sayfa ayıran gazetede ayrıca eski Başkan Uyanık'ın iş ve cep telefonlarıda yayınlandı. Gazeteye okuyan binlerce Kırmızı-Beyazlı taraftar, Başkan Uyanık'ı cebinden ve iş yerinden arayarak geri dönmesi için ricada bulundu.

ÇOK DUYGULANDIM
Samsun halkının ve özellikle taraftarların gösterdiği bu ilginin kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Uyanık, "Tüm Samsunlu hemşerilerime teşekkür ediyorum. Ancak şu an için benim Samsunspor'a yeniden başkan olma gibi bir durumum söz konusu olamaz. Samsunspor içinde bulunduğu kriz ortamından en kısa sürede kurtulup, eski günlerine dönecektir. Ben bu inançtayım" dedi.
[/quote]

mehmet yılmaz

Anlaşılan maalesef, İsmail Uyanık pek döneceğe benzemiyor.

Keşke Galip Öztürk ile İsmail Uyanık aralarında anlaşsalar, Metro finansmanı, İsmail Uyanık da idareyi üstlense keşke ama bunlar çok uzak ihtimaller. İkisinin de niyeti yok ne yazık ki!

Bu sezon bizim için görünen o ki pek de iyi geçmeyecek. İnşallah değişir birşeyler...

jean

arkadaslar umitlenmeye gerek yok cepini aradim oyle bir niyetim yok dedi konusruken heyecandan olecektim gelse yeni hava gelirdi olmadi samsun buyuksehir iyisini bulacaklarina eminim samsunsporada kirginim dedi

ozkan17

Hatirliyosaniz bırılerı adnan ölmez ıcın BUYUK BASKAN bıye cagıralım dıyodu mac gırısınde
Asıl ISMAIL UYANIK ıcın bu terımler soylenmele baskanlık koltugunda olmasa bıle  samsunsspora yaptıkları ortada..

mctlçy

TARAFTAR MİTİNGE HAZIRLANIYOR
Samsunspor'un içinde bulunduğu durumdan son derece üzüntü duyduklarını belirten taraftarlar..
10 Haziran 2007 Pazar 13:38
Samsunspor'un içinde bulunduğu durumdan son derece üzüntü duyduklarını belirten taraftarlar, "Kulübün bu sıkıntılı durumunu düzeltecek kişilerin de İsmail Uyanık ve Galip Öztürk olduğunu tüm Samsun biliyor" dediler

Uyanık ve Öztürk'ün başkan olması için hafta içinde miting tertipleyecekleyeceklerini ifade eden taraftarlar, "Bunun çalışmalarını yapıyoruz. Taraftarlar olarak Öztürk ve Uyanık'a çağrıda bulunacağız" diye konuştular

ORTAK TOPLANTI
Samsunspor Taraftar Derneği, Canikli Mekansızlar ve Şirinler Taraftar Grubu dün ortak bir basın açıklaması yaptı. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar yaptıkları ortak açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Samsunspor'un içinde bulunduğu bu durumdan son derece üzüntü duyuyoruz. Samsunspor için oluşturulan ortak çalışma komisyonu içinde taraftar derneklerinin neden yer almadığını anlamış değiliz. Samsunspor Kulübü'nün bu sıkıntılı durumunu düzeltecek kişilerin de İsmail Uyanık ve Galip Öztürk olduğunu tüm Samsun biliyor. Bir haftadır Samsun'da ki sivil toplum örgütleri yerel basın aracılığıyla Galip Öztürk'e kulüp başkanlığını alması için çağrıda bulunuyor.

GÜZELOĞLU VE YILMAZ'A BÜYÜK GÖREV
Asıl olan Galip Öztürk çağrı yapacak başta Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'dır. Sizler bu şehrin ileri gelen yöneticilerisiniz. Sizler bugün yapılacak olan toplantıya Öztürk'ü sizlerin davet etmesi Samsunspor için Öztürk'ün Samsunspor'a yakınlaşmasını sağlar. Bizler taraftarlar olarak ortak çalışma komisyonuna bir çağrıda bulunuyoruz. Yeni sezonda satışa çıkacak olan kombine biletlerini biz taraftarlar olarak satmaya hazırız. Önümüzdeki hafta içinde İsmail Uyanık ve Galip Öztürk'ün başkan olması içinde bir miting tertipleyeceğiz. Bunun çalışmalarını yapıyoruz. Taraftarlar olarak Öztürk ve Uyanık'a çağrıda bulunacağız.

BAŞKANIMIZA DESTEK OLACAĞIZ
Bizler sizlerin Samsunspor'a yardımda bulunduğunu çok iyi biliyoruz. Ama biz kalıcı bir çözümler istiyoruz. Bunun için sizleri bu kulüpte başkan görmek istiyoruz. Biliyoruz ki size daha önce ki senelerde bir takım sözler verilip yerine getirilmedi. Biliyoruz ki Samsun şehrinin insanlarına çok kırgınsınız. Bunda da sonuna kadar haklısınız. Ama bir daha böyle şeylerin olmayacağını umut ediyoruz. Daha önceki yıllarda başkan olunurken kimlere ne sözler verildiyse size de aynı sözlerin verileceğine inanıyor ve yerine getirilmesi için takipçisi olacağız. Samsunspor'a kim başkan olacaksa biz onunla birlikteyiz bunu herkes böyle bilmeli. Bizler gerçek Samsunsporluyuz".