Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

masbene

harika bir yazı. Destekliyorum

**KaR6**

akşam idmana gidecek olan var mı?

masbene

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Samsunspor'un, geleceğin en önemli yıldızları arasında gösterilen Kosta Rikalı futbolcu Joel Campbell'ı elinden kaçırdığı ortaya çıktı.
Geçtiğimiz sezon sonunda Samsunspor'a 500 bin Dolar bonservis bedeliyle önerilen 19 yaşındaki golcü futbolcu için kırmızı-beyazlı ekip olumlu rapor vermedi. Ancak Kosta Rikalı golcü, daha sonra İngiliz devi Arsenal'den 3.5 milyon Euro'luk teklif aldı.
Samsunspor daha sonra oyuncunun durumunu sorsa da, artık her şey için çok geçti. Arsenal'e giden Campbell, şimdi Arsene Wenger'in yeni gözdeleri arasına girdi

Mynet Spor

Turuncu

Fikstür çekiliyor

Spor Toto Süper Lig'in fikstürü yarın çekilecek.

Spor Toto Süper Lig'in fikstür çekimi 25 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

Spor Toto Süper Lig'in yayıncı kuruluşu olan Lig TV'nin Ayazağa Cendere yolundaki merkez stüdyolarında saat 13.00'de başlayacak fikstür çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Yönetim Kurulu üyeleri ile Spor Toto Süper Lig'de yer alan kulüplerin başkan ve yöneticileri katılacak.

www.ligtv.com.tr

masbene

Şikeye görülmemiş ceza...24.08.2011 13:40:06
Yunanistan'da şike iddialarına adı karıştığı için ikinci lige düşürülen Olimpiakos Volou ve Kavala kulüpleri, karara itiraz ettikleri için pişman oldular. Zira, her iki takım da amatör kümeye gönderildi.

Mynet Spor

cembaba

Fikstür yarın çekilecekmiş. Ohh bee sonunda yani...

sersa

bu gece rüyamda gördüm ilk maçımız tese hamsileri ile 2-1  kaybediyoruz inşallah rüyam çıkmaz ama :-X

Serkan

lig başlasa da erdal abi nin maç tahminleri gerçekleşse:D

celebi

ya bu fitre meselesinde foyamı ortaya çıkardınız hemen be kardeşim

cembaba

Alıntı yapılan: **KaR6** - 24 August 2011, 13:35:25
akşam idmana gidecek olan var mı?

Serkan'la gidiyoruz kardeşim gel sende.

AntZ

Alıntı yapılan: Serkan - 24 August 2011, 14:29:42
lig başlasa da erdal abi nin maç tahminleri gerçekleşse:D

Sersa'nın rüyaları da gerçekleşmese  :suslen:

Serkan

Alıntı yapılan: CemBaba - 24 August 2011, 15:22:19
Serkan'la gidiyoruz kardeşim gel sende.

tamam cem hallettim ben  (=

Ayberk

sabah idmanı saat 10'daydı değil mi?

furkan5534

Alıntı yapılan: masbene - 24 August 2011, 14:21:40
Şikeye görülmemiş ceza...24.08.2011 13:40:06
Yunanistan'da şike iddialarına adı karıştığı için ikinci lige düşürülen Olimpiakos Volou ve Kavala kulüpleri, karara itiraz ettikleri için pişman oldular. Zira, her iki takım da amatör kümeye gönderildi.

Mynet Spor

gercek adalet!

oguz_5528

Aydınlar'ın yaptığı açıklamaların ne kadar basit ve yanlış olduğunu gördük Savcı Uefa temsilcisi ile ne konuştu da ardından bu karar alındı acaba,delil yok deyip yalakalık yapıyorsun takımlara ama iş uefaya gelince bi tarafların tutuştu tabi.Uefa Şampiyonlar Ligi'ne büyük önem veriyor lafı senin de ne kadar aciz olduğunu gösterir sende kendi ligine özen göster gerekeni yap !!! Bu federasyon rahmetli Hasan Doğan ile düzelebilirdi ama kader....