Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Yok abim. Bu sene olacakmış. Bugün toplantıdan sonra konuşuldu.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=97231

55__Gurbet__55

Bizim baskani kesss. Yüz ifadesi sanki sen Samsuna gel ben sana play-offun kralini gösterecem gibi bir yüz ifasdesi var.

minci

Alıntı yapılan: berusa55 - 23 August 2011, 17:22:26

Son yılların en büyük askeri sevkiyatı

Kuzey Irak'taki pkk kamplarına yönelik Ramazan Bayramı sonrası sınır ötesi kara operasyona hazırlanan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) sınır bölgesine yaptığı lojistik sevkiyatının ardında, personel sevkiyatına başladı. 2 bin komanda sivil minibüsler ile Şırnak'a gönderildi.

Doğu ve Güneydoğu'da terör saldırıları artması üzerine Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), pkk'nın Kuzey Irak'taki kamplarına yönelik başlatmış olduğu hava destekli operasyonlar sürüyor. Hükümetin 17 Ekim'de sonara erecek sınır ötesi tezkereyi 1 yıl uzatma isteği, sınır ötesi kara harekatı gündeme getirdi. Sınırın sıfır noktasında 3 aydan bu yana yapılan lojistik desteğin ardından ise bölgeye bu kez karayolu ile personel sevkiyatı yapıldı. Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığı'ndan toplatılan 2 bin komando 120 araçlı sivil minibüsler ile Mardin yolu üzerinde Şırnak'a sevk edildi. Son yılların en büyük askeri sevkiyatı sırasında üst düzey güvenlik önlemleri alındı. Karayolunda konvoyun başında zırhlı panzer, orta ve sonlarında ise sinyal kesici Jammer araçlar eşlik etti.

Foto Galeri: http://galeri.haberturk.com/galeri/index/408642
Kaynak: http://www.haberturk.com/yasam/haber/662246-sinira-minibuslerle-2-bin-komando-sevk-edildi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şimdi ebenizin ..mını göreceksiniz oçları!
Yine böyle büyük bir sınır ötesi harekat yapılmıştı bundan tam yılını hatırlamasamda 3-5 yıl kadar önceydi herhalde. Çok büyük bir hazırlıktı adeta bir savaş hazırlığıydı. Nitekim ordu Iraka girdi ve harekat da iyi gidiyordu. Gönderilen o kadar büyük güce bakılırsa ordu uzun süre Irakta kalacaktı. Böylece PKKyı yok edecekti ancak ne yazıkki yine perde arkası güçler devreye girdi ve bizim hükümete baskı yaptılar ve ordu 3. gününde geri çekildi. Yani koca Türkiye yine dış güçlerin emirlerine uymuştu. O gün bu gündür ne yazıkki pekçok vatan evladını şehid verdik. Peki bunun hesabını kim verecek?. Yine aynı şeyin olmasından korkuyorum. Dilerim olmaz. Ordumuz görevini yerine getirene kadar orada kalır.

mehmet yılmaz

İki gün internete giremedim neler olmuş neler?
Kemal imzalamış  >l< >l< >l<
Yenal gelmiş  >l< >l< >l<
Ekhigo idmanlara çıkmış  >l< >l< >l<
Türk futboluna play off gelmiş  ??? >:(

brigand

Eto'o da anzhi'ye gitti. adamlar çıldırdı :deli: yıllık 20 milyon euro'dan bahsediliyor. ne derece doğru bilemem ama. futbol düzeni değişmeye devam ediyor : ) o paranın yarısını bize versinler. şampiyonluğa oynayalım ulennn  :rulet:

twitter

anzhi takımı sadece maç günleri gidiyormuş şehre 2000 km yol moskova-mahaçkale arası  :)

fat55

Samsunspor'dan örnek davranış
24 Ağustos 2011 / 10:51
Samsunspor, Orduspor ile oynayacağı sezaon açılış maçı hasılatını Somali'ye gönderecek.
Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, Samsunspor'un 4 Eylül Pazar günü 19 Mayıs Stadı'nda Süper Lig ekiplerinden Orduspor ile oynayacağı sezon açılış maçı hasılatının, açlık felaketinin yaşandığı Somali'ye gönderileceğini açıkladı.

Başkan Kazım Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Afrika'da son 60 yılın en büyük kuraklığın yaşandığını ve bu durumdan en çok etkilenen Somali'de son 3 ay içinde 5 yaşından küçük 29 bin çocuğun açlıktan öldüğüne dikkat çekti.

Ülke genelinde Somali için başlatılan yardım seferberliğine Samsunspor Kulübü olarak katkı vereceklerini belirten Başkan Kazım Yılmaz, "Samsunspor Kulübü olarak Somali'deki insanlık dramına kayıtsız kalmamız mümkün değil. Bu nedenle sezon açılış maçımızın tüm gelirini Somali'ye gönderme kararı aldık. Taraftarlarımızı da bu duyarlılık içinde 19 Mayıs Stadı'na bekliyoruz" dedi.

masbene

Alıntı yapılan: samsuni - 24 August 2011, 00:55:09
Hocam sen gelmeyince işler tıkırında gibi bir tümleme yanılgısına düşmek istemiyorum :) gel ara sıra

Ertuğrul Sağlam

Geçenlerde Trt 3'de Almanyadan futbol programını izlerken yorumcu dikkatimi çekti, ben bu adamı biyerden tanıyorum derken bi kaç dakika sonra bir alt yazı çıktı Serdar Dayat Samsunspor Yrd Ant. Bizim yardımcı hoca Almanyadan futbol programının yorumculuğunu yapıyormuş aynı zamanda.

Diksiyon, Anlatım, Alman futbolu hakkında bilgisi ve yorumları gerçekten çok hoşuma gitti
.  >l<

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 24 August 2011, 00:55:09

hayırdır birader itikafa mı girdin

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 24 August 2011, 12:21:10
hayırdır birader itikafa mı girdin

Yok birader, internetin olmadığı bir köye gittim :)
İtikaf kim, biz kim?  :(

samet_55

fikstür çekiliyomuş an itibarıy la:)

Tufan

Ligtv stüdyolarında çekiliyormuş fikstür iyice Digitürk'ün kuklası oldu Tff!

celebi

binikalamadım

bu sene fitre miktarı nedir bilen var mı ?