Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

özkan

Şimdi çıkarırlar sizi mamur dağına kolpa bizanslılar  :D

Çok iyi oldu bu şike işi,ne rezalet çıkacaksa çıksın.Dünya ak koyun kara koyunu bilsin.Anadolunu hakkını yıllarca gasp etti bunlar.

Stoper

7 futbolcudan şike ifadesi

Futbolda şike soruşturması kapsamında Spor Toto Süper Lig'te geçen sezon top koşturan 7 futbolcunun ifadesi alındı.

Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek ifade veren futbolcuların isimleri şöyle:

Turgut Doğan Şahin (Ankaragücü futbolcusu)
Aykut Demir (Gençlerbirliği futbolcusu)
Murat Kalkan (Gençlerbirliği'nden Orduspor'a transfer oldu)
Mehmet Akgün (Gençlerbirliği)
Labonit Harbuzi (Gençlerbirliği)
Serkan Çalık (Gençlerbirliği)
Rándall Azofeifa Corrales (Gençlerbirliği)

İfadesi tamamlanan futbolcular, emniyetten ayrıldı.

TURGUT DOĞAN ŞAHİN'İN AVUKATI: BİLDİĞİMİZİ, GÖRDÜĞÜMÜZÜ ANLATTIK

Futbolda şike soruşturması kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek ifade veren Turgut Doğan Şahin ifadesi tamamlandıktan sonra emniyetten ayrıldı. Şahin çıkışta basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bilgimizi aldılar" dedi.

Şahin'in avukatı ise, "Soruşturmada gizlilik kararı var. Sadece bilgisine başvurdular. Bizde bildiğimizi gördüğümüzü anlattık" diye konuştu.

http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2011/08/22/5-futbolcudan-sike-ifadesi

brigand

Turgut'a bak sen görmeye de başlamış.  8)

kalptenþimþek

Türk futbolu tabiri caizse resmen boka saplandı ama sorumlular her şey yolundaymış gibi davranıyorlar!! utanmasalar; uefa'dan çay içmeye misafir geldiler bile  diyecekler..yemin ediyorum soğudum futboldan.. :(
dg

sersa

tff hukuk kurulu değil cnn turk'te Cas üyesi kısmet erginer açıkladı "ligler 5ağustos itibariyle baslamiş sayılıyor, bu gerekçe ile 2011-12 sezonunda play off uygulanamaz bu bir suç muş canlı yayında konuşuldu az önce  ;)

davidsavage

Alıntı yapılan: sersa - 23 August 2011, 00:10:30
tff hukuk kurulu değil cnn turk'te Cas üyesi kısmet erginer açıkladı "ligler 5ağustos itibariyle baslamiş sayılıyor, bu gerekçe ile 2011-12 sezonunda play off uygulanamaz bu bir suç muş canlı yayında konuşuldu az önce  ;)

Tez zamanda bu federasyonun gitmesi lazım,ne yaptılarsa eline yüzüne bulaştırdı TFF.  :( :rulet:

zzeennkkee55

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 22 August 2011, 23:58:30
Türk futbolu tabiri caizse resmen boka saplandı ama sorumlular her şey yolundaymış gibi davranıyorlar!! utanmasalar; uefa'dan çay içmeye misafir geldiler bile  diyecekler..yemin ediyorum soğudum futboldan.. :(
dg

Bu adam İtalyalı ve Juventus'u küme düşürmede önemli rol oynayan adam,en son Yunanistan'a gitmiş ve 2 takım düştü..UEFA 0 tolerans veriyor,ve zaten görüşmeden sonra NTVSPOR da açıklama yaptı MAA,yüzünü görmeniz yeterliydi kötü şeyler olduğu çok açık ortadaydı..Bilgi almak için geldi diyor ama Federasyondan almadı bu bilgiyi direk savcıdan aldı,yani önümüzdeki bir hafta yine çok büyük olaylar olacak ligde

Kaya

Neresinden tutsalar kopuyor..Acil kan değişikliğine gitmeli Federasyon.Güvenirliğini daha sezon başlamadan yitirmiş bir yapının sezon içindeki baskıları kaldırabilme ihtimali yok..

twitter

yunanistan'da 4. lige düşürülmüş şike yapan takımlar

kalptenþimþek

dikbıyıkspor trabzonspor derbisi olabilir ozaman..

Kodalak

bana göre bu olayların hepsi istanbul saltanatını dahada sağlamlaştırmak adına atılan adımlar,çünki bu şike olaylarında herkes gördüki kral çıplakmış ama bunu bu zamana kadar dillendirip,delillendiremiyorlardı,basın bu düzeni ortaya çıkarınca artık savunulacak birtarafları kalmadı ve kendilerini kurtarmak için,zihin karışıklığı çıkartmak için ellerinden geleni yaptılar(örneğin federasyonun yaptığı birbiri ardına çelişkili açıklamalar)

bu sabah bir yazı okudum bursanın aldığı 5 maç seyircisiz oynama cezası iptal edilmiş,bu karar geçen dönem alındı üstünden kaç hafta geçti,o zaman bursa tahkime gitmemişmiydi,,,, gitmişti ama yinede ceza aldı,,,,

şimdi ne olduda bu karar bir anda  iptal edildi....kapalı kapılar ardında çok çetin pazarlıklar sürüyor anlaşılan,,,

herkes bu pisliği temizlemek için kendilerine pay koparmak adına bu çirkef düzene yardımcı oluyorlar

mehmet yılmaz

Bu ülkede pek çok alanda yasa çıkarılır, kanun yapılır ama maalesef adam gibi uygulanmaz.
Ben yeni yasa ile birlikte birey ve camia cezalarının gerçekten uygulanacağına inanıyordum ve seviniyordum ama görülüyor ki, "tencere dibin kara seninki benden kara" mantığı devam edecek. Bir de kime sorsan "bizim suçumuz yoktu zaten" diyecektir.

Evet, futbolu sevdiğimiz için, birşeylerin düzeleceğini umduğumuz için bizim suçumuz vardı!

sersa

engin55

UEFA Fenerbahçe'yi men etti!
UEFA, 23 Ağustos 2011'de Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiği yazıda, Fenerbahçe'nin Devler Ligi'ne katılamayacağını açıkladı.

TFF'den yapılan açıklama şöyle;

UEFA, 23 Ağustos 2011'de Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiği yazıda, ülkemizde sürmekte olan şike soruşturması çerçevesinde, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan çekilme kararı vermesi gerektiğini, kulüp bu yola gitmeyecek olursa, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fenerbahçe'yi 2011-2012 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men etmesi gerektiğini, bu 2 yoldan herhangi birisi benimsenmeyecek olursa, UEFA'nın kendi disiplin soruşturmasını başlatabileceğini ve Türkiye Futbol Federasyonu yani ülkemiz aleyhine disiplin yaptırımları uygulama yoluna gideceğini bildirmiştir.

Bu yazı üzerine durum TFF tarafından yazılı olarak derhal Fenerbahçe Kulübü'ne bildirilmiştir. Fenerbahçe Spor Kulübü, 24 Ağustos'ta TFF'ye gönderdiği cevabi yazıda, TFF'nin bu konuda iddianamenin mahkemece kabulünün beklenmesine yönelik kararına saygı duyduğunu ve kendisine tanınan kısa süre içinde böylesine önemli bir konuda herhangi bir karar almasının fillien mümkün olamayacağını bildirmiştir.

Bu gelişme karşısında, durum 24 Ağustos'ta TFF Yönetim Kurulu'nun yapmış olduğu olağanüstü toplantıda ele alınmış ve gerek Fenerbahçe'nin maruz kalabileceği, ağır disiplin yaptırımları gerekse Türkiye Futbol Federasyonu'nun yani ülkemizin maruz kalabileceği disiplin yaptırımları göz önünde bulundurularak, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men edilmesine karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=13257

Helal olsun uefa.

isyan

febe yi sampiyonlar liginden men etmisler  :deli: :deli: