27- Orhan Taşdelen

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:38:40

« önceki - sonraki »

atakumlu83

ARKADASLAR ORHAN VE KILICASLAN HOCAMIZ PETKOVIC KARARI ILE A2 TAKIMA GONDERILMIS

##kdc##

Alıntı yapılan: Serkan - 16 August 2011, 20:55:04
ahaha sen benim insanları öpmemi engelliyorsun (= bende cüneyt'i öptürmem sana akan abi (= dağılın

reis yine reisliğini yaptı,  >l<

Akyol

bubasamsunlu'nun başını yediği futbolcumuz  :-X  Bu yıl en kötü ihtimalle yedek oturabilirdi ki yerine adam alınmadı oynayabilirdi. Hocamız cidden bu işi biliyor  >l< :-*

Yolun bahtın açık olsun Orhan inşallah çok daha iyi yerlere gelirsin...

Akyol

21 August 2011, 18:35:21 #393 Son düzenlenme: 21 August 2011, 18:40:47 Akyol55
Solda oynatacak adam yokken bu adamı yollayanların aklına şaşıyorum! Adam alınmamış ki alınsada Orhan en kötü yedek olurdu bu takımda bunu da kimseyle tartışmam. İsmi geçen Yenal ve Dangalak Orhan Ak'tan ne farkı var Orhan'ın? Kaldı ki bu adam dün başlamamış futbola Petkoviç oyuncu kazanmak yerine yolluyor, sanırım yönetime çok güveniyor! Ama farketmediğiniz bişey var haftaya lig başlıyor kim oynayacak sol bek olarak Başaran mı? Aynı şeyler Adem içinde geçerli, neydi bu adamların sorunu; KONDİSYON eee sen hoca olarak yüklersin bu adamlara sezon öncesinde, kapasiteleri bir yere kadardır belki ama elinde hiç adam olmamasından daha iyidir..

Bende isterim solda Marcelo sağda Ramos olsun ama elindeki malzemeyi de yerine çok daha iyisini almadan bırakmak düpedüz salaklıktır! Ben futboldan anlamıyorum bana 3 olsun  :kanka: :ok :-*

Akyol

Valla bişey içmedim niyetliyim sadece geçen yılki kadronun bozulmasına aşırı derecede karşıyım adam gibi transfer yapamadık üstüne iskeleti bozduk. Transferde adı geçen adamları gördükçe çileden çıkıyorum Orhan Ak kim yaaa Yenal adam olaymış Bursa'da kalsaymış... Bu takımın sokağa atacak parası olmadığını düşünüyorum bunlar içmeden yaptığım yorumlar içip yaptıklarımı ayrıca belirtirim  ;) :evet:

cembaba

"Dayan Orhan Taşdelen Dayan, arkandayız sana bunca inanan" derken iyidi tabi ;D

sadece55

Akan abi buralardadır dikkat edin :)

##kdc##

şu sıralar ysk nın hikayesinden sonra en çok bu adamın gitmesine üzülüyorum ya  :(

atakumlu83

arkadaslar orhan ıle ılgılı yenı haber varmı

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: atakumlu83 - 24 August 2011, 23:52:13
arkadaslar orhan ıle ılgılı yenı haber varmı

Haberler sende müdür, de hele yeni bi duyumun var mı?

atakumlu83

yok valla yaa olsa hemen ama ılk duyumum rızespor ıle gorustugu

celebi

atakumlu83

kesınmı sevındım valla hıocbır gazteede haber yokta ondan

YaşarDoğu

@atakumlu83
Senin şu membağını merak etmekteyim :)

atakumlu83