Galip Öztürk gelebilir mi, gelirse ne olur, neler değişir?

Başlatan SARI SAKAL(soner), 02 April 2007, 01:20:13

« önceki - sonraki »

veis

yanlız şuan isimleri açıklanan yardımcılar arasında ismail uyanık adnan ölmez galip öztürk ve daha nice insan yok bunun sebebi nedir.

MeL_55

AlıntıBen yokum

Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk, başkanlığı kabul edemeyeceğini açıkladı.
Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Samsunspor Yönetim Kurulu ve sivil toplum örgütlerinden gelen başkanlık çağrılarına, "Ne siyasette, ne de sporda varım. Başkanlığı kabul etmem mümkün değil" dedi.

Son günlerde Samsunsporla ilgili olarak beliren gelişmelerin kendisini de üzdüğünü belirten Galip Öztürk,"Maddi ve manevi olarak Samsunspor´un yanında olduğumu herkes bilir. Ancak, işleri yoğun bir iş adamı olarak, buna zaman ayırmam mümkün değil. Daha çok kişiye ekmek vermek, katma değer üretmek durumundaki bir iş adamı olarak, ne siyasette, ne de sporda varım. Başkanlığı bu saatten sonra kabul edemem" diye konuştu.

Kendisine çağrı yapan Samsunspor Yönetim Kurulu ve sivil toplum örgütlerine teşekkür eden Galip Öztürk, "Ben Samsunluyum ve gurur duyuyorum. Onun için memleketime yatırım yapıyorum, okullar yaptırıyorum. Ancak, bu işte beni bağışlamalarını diliyorum" dedi.

veis

adamda haklı kendince bari maddi manevi yardımlarına devam etse.çünkü buaralar buna çok ihtiyaç var.

s_uzunkaya

madden yanında olduğu belli... 3 trilyona koskoca şehrin takımı azdaha pezemenglere peşkeş çekiliyordu. manen yanında olsa zaten maddi sorunumuz kalmazdı. çok kötü durum çoook...

ozkan17